Guciek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Przyjacielu, mysle ze bez nr domu i tak dojdzie kasa, zreszta Losiek mi nie podala nr domu Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To robię przelew. I wciąż bardzo proszę o pomoc finansową !!!!!! Wpłaty na AFN "Czarny Radom" Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Psiak jest wciąż bez dachu nad głową !!!! Prosimy o jakieś rady i pomoc na miejscu - w Radomiu. Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Przypominamy o biednym, bezdomnym (za to jakim pięknym) psiaku !!!! Czarny ma tylko nas - nie wolno nam go zawieść !!!!!! Prosimy o Waszą pomoc !!!!! Quote
Brucio Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 moge tylko podniesc :-( Gucio moze daj bardziej "krzyczacy "tytul ?Niestety ale najlepiej przyciaga uwage dramat .Moze cos w stylu : "Pomocy !!!!!!!!Radom ,mlody onkowaty porzucony na ulicy !!! potrzebny DT !!! moim skromnym zdaniem tytul czesto decyduje czy zajrzymy do watku .Trzymam kciuki za biedaka (ja trafilam do tego watku przez link w "szalikach Pucki" ) Quote
Beata R Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Podnoszę MALUCHA CZARNUCHA, ON CZEKA NA pomoc!! DOMEK POTRZEBNY!! Quote
Beata R Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 na allegro 100 wyświetleń jednak nie mam żadnego zapytania, dalej do góry Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Brucio']moge tylko podniesc :-( Gucio moze daj bardziej "krzyczacy "tytul ?Niestety ale najlepiej przyciaga uwage dramat .Moze cos w stylu : "Pomocy !!!!!!!!Radom ,mlody onkowaty porzucony na ulicy !!! potrzebny DT !!! moim skromnym zdaniem tytul czesto decyduje czy zajrzymy do watku .Trzymam kciuki za biedaka (ja trafilam do tego watku przez link w "szalikach Pucki" ) Gucio - mam podobne zdanie. "Pomocy!!!Radom,młody onkowaty porzucony na ulicy!!! Pilnie potrzebny DT!!! i wpłaty na AFN" Zmień jesli uznasz, że to rozsądne. Naprawdę zwiększysz szanse psiaka na pomoc DOGO. I podnoście częściej - inaczej cała akcja pomocy się nie uda, bo nikt nie zauważy wątku. Moje wczoraj poszło. Powinno już dzisiaj być (pewnie p.poł.). Quote
Guciek Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Melduje, ze psiak nadal jest. Potem spytal sie Sylwii czy forsa juz doszła. Psiak nadal czeka!!! Bannerek stoi w kolejce, ale ustapie, nieldugo powinien byc! Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Taki niepokojący ten bannerek !!!! Czarny z ulicy bardzo prosi Wszystkich na Dogo o pilną pomoc !!!!!! Konieczne również wsparcie finansowe !!!!!! Psiak nie ma gdzie się podziać !!!! Żadnego schronienia !!!!!! Quote
Guciek Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Taki niepokojący ten bannerek !!!! Czarny z ulicy bardzo prosi Wszystkich na Dogo o pilną pomoc !!!!!! Konieczne również wsparcie finansowe !!!!!! Psiak nie ma gdzie się podziać !!!! Żadnego schronienia !!!!!! znaczy, ze sie podoba??? Quote
supergoga Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Mój komp chodzi żółwio więc nie daje rady przeczytac całości. Czy Czarny juz nie jest w tym domku tymczasowym z pierwszego postu, jeśli nie to gdzie teraz spi, gdzie przebywa - na ulicy? Bo nie moge sie połapać. Quote
Guciek Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Nie, u łośka mógł być tylko tydzień. Tak jak w tytule - pies jest na ulicy. Quote
agusiazet Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Boże takie piękne psisko na ulicy, może chociaż jakiś składkowy hotelik? Ludziska, ja wiem, że grudzień to ciężki finansowo miesiąc, ale może jednak!!! PLISSS!!! Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 pies na ulicy pomocy !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
papisia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Boze... zabierzcie go z ulicy!!! Wlasnie opchnęłam mojemu własnemu mężowi moje nauszniki za 30zł :diabloti: Posprzedaje jeszcze coś.. bedzie dobrze tylko go zabierzcie :placz: Prosze niech mi ktoś poda na PW nr konta bo bede szukac do jutra z moją wspaniałą siecią :angryy: Quote
pucka69 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='papisia']Boze... zabierzcie go z ulicy!!! Wlasnie opchnęłam mojemu własnemu mężowi moje nauszniki za 30zł :diabloti: Nie ! No Ciotka! Przeszłaś samą siebie!:evil_lol: Quote
Eldar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 no co ja poradze, ze mnie sie te nauszniki podobaja?? :D:D:D kupilem zonie :D:D - powiedziala, ze chce sprzedac to powiedzialem - okej dam 30 i je od Ciebie kupie :D wiec tak zostaly sprzedane :D:D:D Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Bardzo potrzebna pomoc dla psiaczyny !!! Nie bardzo mamy pomysły co dalej robić !!! Wygląda to bardzo nieciekawie. Psiak jest niodrobaczony, nie szczepiony. Miał jakąś rankę na szyi. Ogólnie nie znamy jego stanu zdrowia. Brak tymczasu - nawet płatnego. Nie wiem, czy damy radę uzbierać deklaracje comiesięcznej pomocy w wysokości ok.550zł. by można było myśleć o hoteliku (to duży pies i opłaty wyższe). W tej chwili najważniejsze jest bieżące utrzymanie i jak najszybsze zapewnienie bezpieczeństwa - to priorytet. Ale to na już, a co za chwilę ??? Martwi nas bardzo ta sytuacja. Każda suma w tej chwili jest bardzo potrzebna. Wpłaty na AFN - "Czarny z ulicy" Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka nr konta dla przelewów z zagranicy BREXPLPWMUL31114020170000490205270923 Quote
pucka69 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Eldar']no co ja poradze, ze mnie sie te nauszniki podobaja?? :D:D:D kupilem zonie :D:D - powiedziala, ze chce sprzedac to powiedzialem - okej dam 30 i je od Ciebie kupie :D wiec tak zostaly sprzedane :D:D:D :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: to może żonie kup w zamian: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35339 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
przyjaciel_koni Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dzięki Pucka za wstawienie w podpis bannerka ! Ja już zupełnie nie mam możliwości, a te biedy jeszcze muszą u mnie na dole pobyć. Prosimy o pomoc dla Czarnego - psiaka na ulicy !!!!! Quote
justynavege Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 justynavegepies na ulicy pomocy !!!!!!!!!!!!!!!! potrzebne pieniądze Quote
pucka69 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A może zrobić jakiś plakacik i powiesić np. w lecznicach. Jest np. tak lecznica na Słowackiego u dr Nowogrodzkiego? Nagrodkiewicza? albo jakoś tak - i jak suka się komuś oszczeni to oni pomagają znaleźć domy dla maluchów. To jest przy Jasnej? Chłodnej? Quote
Recommended Posts