Jump to content
Dogomania

Czarny z ulicy - a teraz Nero - ma nowy dom w Radomiu!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moge tylko podniesc :-(
Gucio moze daj bardziej "krzyczacy "tytul ?Niestety ale najlepiej przyciaga uwage dramat .Moze cos w stylu :
"Pomocy !!!!!!!!Radom ,mlody onkowaty porzucony na ulicy !!! potrzebny DT !!!
moim skromnym zdaniem tytul czesto decyduje czy zajrzymy do watku .Trzymam kciuki za biedaka
(ja trafilam do tego watku przez link w "szalikach Pucki" )

Posted

[quote name='Brucio']moge tylko podniesc :-(
Gucio moze daj bardziej "krzyczacy "tytul ?Niestety ale najlepiej przyciaga uwage dramat .Moze cos w stylu :
"Pomocy !!!!!!!!Radom ,mlody onkowaty porzucony na ulicy !!! potrzebny DT !!!
moim skromnym zdaniem tytul czesto decyduje czy zajrzymy do watku .Trzymam kciuki za biedaka
(ja trafilam do tego watku przez link w "szalikach Pucki" )

Gucio - mam podobne zdanie.
"Pomocy!!!Radom,młody onkowaty porzucony na ulicy!!! Pilnie potrzebny DT!!! i wpłaty na AFN"

Zmień jesli uznasz, że to rozsądne. Naprawdę zwiększysz szanse psiaka na pomoc DOGO.

I podnoście częściej - inaczej cała akcja pomocy się nie uda, bo nikt nie zauważy wątku.

Moje wczoraj poszło. Powinno już dzisiaj być (pewnie p.poł.).

Posted

Melduje, ze psiak nadal jest. Potem spytal sie Sylwii czy forsa juz doszła.
Psiak nadal czeka!!! Bannerek stoi w kolejce, ale ustapie, nieldugo powinien byc!

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Taki niepokojący ten bannerek !!!!

Czarny z ulicy bardzo prosi Wszystkich na Dogo o pilną pomoc !!!!!!

Konieczne również wsparcie finansowe !!!!!!
Psiak nie ma gdzie się podziać !!!! Żadnego schronienia !!!!!!

znaczy, ze sie podoba???

Posted

Mój komp chodzi żółwio więc nie daje rady przeczytac całości. Czy Czarny juz nie jest w tym domku tymczasowym z pierwszego postu, jeśli nie to gdzie teraz spi, gdzie przebywa - na ulicy? Bo nie moge sie połapać.

Posted

Boze... zabierzcie go z ulicy!!! Wlasnie opchnęłam mojemu własnemu mężowi moje nauszniki za 30zł :diabloti: Posprzedaje jeszcze coś.. bedzie dobrze tylko go zabierzcie :placz: Prosze niech mi ktoś poda na PW nr konta bo bede szukac do jutra z moją wspaniałą siecią :angryy:

Posted

[quote name='papisia']Boze... zabierzcie go z ulicy!!! Wlasnie opchnęłam mojemu własnemu mężowi moje nauszniki za 30zł :diabloti:

Nie ! No Ciotka! Przeszłaś samą siebie!:evil_lol:

Posted

no co ja poradze, ze mnie sie te nauszniki podobaja?? :D:D:D kupilem zonie :D:D - powiedziala, ze chce sprzedac to powiedzialem - okej dam 30 i je od Ciebie kupie :D wiec tak zostaly sprzedane :D:D:D

Posted

Bardzo potrzebna pomoc dla psiaczyny !!!
Nie bardzo mamy pomysły co dalej robić !!!
Wygląda to bardzo nieciekawie. Psiak jest niodrobaczony, nie szczepiony.
Miał jakąś rankę na szyi. Ogólnie nie znamy jego stanu zdrowia.
Brak tymczasu - nawet płatnego.
Nie wiem, czy damy radę uzbierać deklaracje comiesięcznej pomocy w wysokości ok.550zł. by można było myśleć o hoteliku (to duży pies i opłaty wyższe).

W tej chwili najważniejsze jest bieżące utrzymanie i jak najszybsze zapewnienie bezpieczeństwa - to priorytet. Ale to na już, a co za chwilę ??? Martwi nas bardzo ta sytuacja.

Każda suma w tej chwili jest bardzo potrzebna.
Wpłaty na AFN - "Czarny z ulicy"

Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

Dorota Romaniuk
Żabia 2 m 7

05-220 Zielonka

nr konta dla przelewów z zagranicy
BREXPLPWMUL31114020170000490205270923

Posted

[quote name='Eldar']no co ja poradze, ze mnie sie te nauszniki podobaja?? :D:D:D kupilem zonie :D:D - powiedziala, ze chce sprzedac to powiedzialem - okej dam 30 i je od Ciebie kupie :D wiec tak zostaly sprzedane :D:D:D
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

to może żonie kup w zamian:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35339

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:

Posted

A może zrobić jakiś plakacik i powiesić np. w lecznicach. Jest np. tak lecznica na Słowackiego u dr Nowogrodzkiego? Nagrodkiewicza? albo jakoś tak - i jak suka się komuś oszczeni to oni pomagają znaleźć domy dla maluchów. To jest przy Jasnej? Chłodnej?