Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daga_27 napisał(a):
musisz go zapisac i wyslac mailem

:haha: ej no bez jaj tyle to wiem :eviltong: tylko nie umeim wstawic, żeby ze strony można było ściągnąć, karusiap TY juz masz na mailu... Anasharowi wysłałam, żeby wstawił, ale go nie ma, więc dajci maile to porozsyłam.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaga, ty jako studentka agh masz konto na serwerze studenckim, dowiedz sie kogos bardziej zorientowanego jak sie do neigo dostac ;)
wyslij mi, to wstawie na moje :)

Posted

kiwi napisał(a):
jaga, ty jako studentka agh masz konto na serwerze studenckim, dowiedz sie kogos bardziej zorientowanego jak sie do neigo dostac ;)
wyslij mi, to wstawie na moje :)

Twoja pierwsza część wypowiedzi wprawiła mnie w popłoch, ale druga :loveu: dzięki już poszło :kiss_2:

Posted

Aga, tzreba obnizyc karteczki do zrywania, potzreba jeszcze ze 3 linijki tekstu
wkleje wierszyk karusi co ty na to?
chyba ze chcesz odcinac 2 cm z kazdej kartki od dołu ;)

Posted

kiwi napisał(a):
Aga, tzreba obnizyc karteczki do zrywania, potzreba jeszcze ze 3 linijki tekstu
wkleje wierszyk karusi co ty na to?
chyba ze chcesz odcinac 2 cm z kazdej kartki od dołu ;)

nie no super, nie chce odcinać :eviltong: , tylko mi tak sie zrobiły margnesy jakoś kijowo, obniżaj obniżaj... dzięki!! To cenię w pracy zbiorowej...

Posted

i zamiast"probujemy znow mu pomoc" dalabym "Teraz my chemy mu pomoc"
bo pierwsze sformulowanie brzmi jakbysmy kolejny raz pzreprowadzaly nieskuteczna operacje...

Posted

kiwi napisał(a):
i zamiast"probujemy znow mu pomoc" dalabym "Teraz my chemy mu pomoc"
bo pierwsze sformulowanie brzmi jakbysmy kolejny raz pzreprowadzaly nieskuteczna operacje...

no właśnie to zdanie ma pokazywac, ze ta operacja może się nie powieść... żeby ludzie mieli tego świadomość... tzn kiwi wiesz, nie musisz sie mnie o zdanie pytać :eviltong: przekazuje Ci prawa autorskie

Posted

super plakat, duzymi literami napisane, ze poszukiwany jest dom. Ta czes ekstra. ale powinien na plakacie byc rowniez nr konta AFN. i takie karteczki do wyrywania z nr konta.

Czasmi starsze osoby, ktore nie potrafia dzwonic na komorki, nie korzystaja z internetu, a ktore ida odebrac rente czy emeryture chca pomoc finansowo. i tak kazdy przechodzien moze zerwac nr konta i za rogiem w banku wplacic "złotóweczkę".

Jest to oczywiscie moja skromna sugestia tylko.

Posted

nie wiem jak z tym kontem, bo zrobia sie 3 karteczki na plakat, jak bede chaiala dac tyle danych a doswiadczenie mowi ze minimum polowe kartek zrywaja ci, co jak ida to nie maja za co pociagnac i ciagna za karteczke ;)

Posted

kiwi napisał(a):
nie wiem jak z tym kontem, bo zrobia sie 3 karteczki na plakat, jak bede chaiala dac tyle danych a doswiadczenie mowi ze minimum polowe kartek zrywaja ci, co jak ida to nie maja za co pociagnac i ciagna za karteczke ;)
zrobicie jak uwazacie ;-) ale nr i adres fundacji z podanym nr nip wzbudza zaufanie.

Posted

kiwi napisał(a):
podmienilam 2
troche chaos z tymi plakatami, za duzo ich ;)
wybierzcie ktorys i dajcie na 1 strone link :)

kiwi no ale wybrałam, przekopiowałam i nie otwiera się tam... :-(

Posted

[quote name='kiwi']oo
no to ja nie wiem
linki:
1:
http://www.student.chemia.uj.edu.pl/~dcyktor/plakaty/DOBERMAN%20SZUKA%20DOMU.doc
2
http://www.student.chemia.uj.edu.pl/~dcyktor/plakaty/DOBERMAN%20SZUKA%20DOMU2.doc
3
http://www.student.chemia.uj.edu.pl/~dcyktor/plakaty/DOBERMAN%20SZUKA%20DOMU3.doc
super, dzięki :loveu: a teraz sio Bodziowi tytuł zmieniać i podpis... tak żeby ta chemia fizyczna Ci umkneła ;)

Posted

black_sheep napisał(a):
Po co wam ktoś z Katowic? Tzn. mniej więcej wiem, ale co dokładnie ten ktoś musiałby zrobić?

żeby go socjalizować, ten pies od dwóch lat był na wybiegu zamkniety... jak wydobrzeje, to może się zmienić z pokornego psa w dominującego, trzeba mu przypomnić dotyk ludzkiej ręki... szybciej będzie dochodził do siebie jak ktoś będzie go kochał, i dodatkowo, będzie widac, że się nim interesujemy, wsparcie da lekarzy i lepsza kontrola nad tym co tam się w rzeczywistości dzieje...nie mówiąc już o spacerach :roll: