Jagienka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Perfi napisał(a):dostalam na allegro taka wiadomosc: Moj pies mial podobne schorzenie, byl operowany. Ale operacja nie kosztowala 3000, tylko niecaly 1000 zl. Proponuje, zebyscie sie skontaktowali z klinika Molicki i Molicki w Dąbrowie Górniczej (www. molicki.pl ) Moj pies jak przechodzil operacje mial 14 lat i schorzenie serca - przezyl opercje (mial narkoze wzierna), to dowod, ze to profesjonalisci! Tylko trzeba sie upierac, by Feliks Molicki operowal - on tak jest szefem i jest najlepszy :) I wyszła ta operacja?? Dała efekt?? Quote
Perfi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 z tego wynika ze tak gdyby nie wyszla nie pisalaby do mnie Quote
kiwi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Perfi napisał(a):dostalam na allegro taka wiadomosc: (...) mial narkoze wzierna (...) chyba chodzilo o wziewna ;) Quote
karusiap Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 daga_27 napisał(a):a przystojniak chetnie tam zostal? jemu to juz obojetne wszytsko bylo:(jest tak zdany na to co robi sie z nim ze nawet nie protestuje:( Quote
kiwi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 kurcze oby sie tylko udalo.. ale mimo o nawet jak sie nie uda, to moze znajdzie sie dom... musi sie znalezc,jemu ta kupka nie kapie ciagle, gdyby ktos o to zadbał... Quote
Jagienka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 kiwi napisał(a):kurcze oby sie tylko udalo.. ale mimo o nawet jak sie nie uda, to moze znajdzie sie dom... musi sie znalezc,jemu ta kupka nie kapie ciagle, gdyby ktos o to zadbał... jakby ktos go porządnie żywił, to nie kapie... jak sie nie uda to przynajmniej chłopak troche odżyje napisałam do diabełkowej bo ona jest z Katowic Quote
karusiap Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 domek jest koniecznie konieczny....tak jak Jaga mowi on odzyje psychhicznie i fizycznie ale na co to jak tydzien potem i bedzie to samo:(:( Quote
karusiap Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 co myslicie o kupnie karmy dla Beroska?zawsze by mu zostalo cos dobrego na potem (wyprawka do domku:))...w poniedzialek sie dowiem czy udalo by sie zalatwic tego intestinala za ok 190-200 zl 14 kg...to jest taniej niz w hurtowni ale nie wiem jaka jest cena np w jakims sklepie internetowym... Quote
Jagienka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 karusiap napisał(a):co myslicie o kupnie karmy dla Beroska?zawsze by mu zostalo cos dobrego na potem (wyprawka do domku:))...w poniedzialek sie dowiem czy udalo by sie zalatwic tego intestinala za ok 190-200 zl 14 kg...to jest taniej niz w hurtowni ale nie wiem jaka jest cena np w jakims sklepie internetowym... wyprawka Berosowi sie całkiem pokaźna szykuje, tylko domu nie ma, a co mu z wyprawki bez domu?? :-( Quote
karusiap Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 tak to fakt...tylko mi chodzi wogole tak bardziej czy mu kupujemy czy na razie nie:) Quote
Jagienka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 karusiap napisał(a):tak to fakt...tylko mi chodzi wogole tak bardziej czy mu kupujemy czy nie:) kupujemy jak najbardziej!!! Quote
karusiap Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jagienka napisał(a):kupujemy jak najbardziej!!! tez tak sadze:) Quote
daga_27 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 karme koniecznie odpowiednia trzeba jemu kupic. Quote
t_kasiek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 odpowiednie jedzonko jest napewno dla niego wazne, ale wazniejszy jest Pan/Pani, ktora go przytuli, poglaska, powie mile "kochany Berosiku, choc na spacerek....":-( Quote
Patia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Słuchajcie , musimy zacząć go ogłaszać , może plakat by się przydał? Quote
t_kasiek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 to zawsze jakis pomysl...nie mam zdolnosci, zeby cos takiego zaprojektowac, ale zawsze moge gdzies porozwieszac... Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jagienka dzis zrobi plakat:loveu:oczywicie nie zapomne jej przypomniec:)no i wtedy trzeba zalepic caly Krakow,Wieliczke:)wogole cala Polske:p Quote
t_kasiek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 moge pomoc w rozwieszaniu plakatow w Krakowie :) Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 t_kasiek napisał(a):moge pomoc w rozwieszaniu plakatow w Krakowie :) super!!jak tylko bedzie bierzemy sie za rozwieszanie...no tak,zaraz po tym jak je drukniemy:oops: Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Berosik caly czas robi kupke z robalami....pPani sprzatajaca szpitalik jest hmmm...srednio szczesliwa,bo podaja mu na razie inne leki i nie mozna sie pozbyc tych robakow...:diabloti: Quote
daga_27 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 i jak tam, cos wiadomo jak sie chlopiec czuje w ciepelku?? ;-) jak bedzie plakacik, to ja tez poprosze. powywieszam u nas na zadoopiu ;-) Quote
Jagienka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Ciotki, pisać o jakie schorzenie dokłądnie chodzi?? Czy niech dzwonia i pytają?? Quote
Jagienka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 No dobra, mam plakat tylko go nie umiem wstawić :siara: Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jagienka napisał(a):No dobra, mam plakat tylko go nie umiem wstawić :siara: :megagrin::megagrin::megagrin:ja tez nie umiem:roflt::roflt::roflt: nie wiem co w tym smiesznego:oops: Quote
Recommended Posts