Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo, Berosku!!! Twoja pysiaka juz niedługo będzie uśmiechnięta i będziesz miał nowy "uśmiech"...
BEROS: JESTEŚ WSPANIAŁY...
WY JESTEŚCIE WSPANIALI, ŻE DALIŚCIE MU SZANSĘ!!!

Posted

aisaK napisał(a):
wchodzisz na wątek AFn-u i sprawdzasz w ostatnim poście jest zawsze aktualne rozliczenie.

dziekuje ..bylam ale oczywiscie nie znalazlam...:)ale co tam daga nam robi osobne na Beroska przy okazji dobkow:)

Posted

aisaK napisał(a):
wchodzisz na wątek AFn-u i sprawdzasz w ostatnim poście jest zawsze aktualne rozliczenie.
berosik ma kooppe szmalu, ale wierzyc tylko mozecie naszemu watkowi afn na ta chwile.....ja sie tutaj przypadkiem nie madruje, tylko rozliczenia, i przeskarpetkowania nie szly na ogolnym afn, jakby sobie tego zyczyla (a tutaj tak jakos bez glosowania zostalam dobkowa ksiegowa:oops: ).

piniajajow Berosik ma dosyc na pewno na operacje i cos ponad to.

wiec nawet te z ogolnego nie sa w tej chwili dla niego niezbedne. one sa zaoferowane, ale moze w tej chwili przydadza sie innemu??

czekam na opinie. nic bez Was nie zarzadze:cool1:

Posted

daga_27 napisał(a):
berosik ma kooppe szmalu, ale wierzyc tylko mozecie naszemu watkowi afn na ta chwile.....ja sie tutaj przypadkiem nie madruje, tylko rozliczenia, i przeskarpetkowania nie szly na ogolnym afn, jakby sobie tego zyczyla (a tutaj tak jakos bez glosowania zostalam dobkowa ksiegowa:oops: ).

piniajajow Berosik ma dosyc na pewno na operacje i cos ponad to.

wiec nawet te z ogolnego nie sa w tej chwili dla niego niezbedne. one sa zaoferowane, ale moze w tej chwili przydadza sie innemu??

czekam na opinie. nic bez Was nie zarzadze:cool1:

ja sadze ze jesli Berosik ma na razie duzo pieniazkow, a wplaty ciagle wplywaja to nie musimy brac z ogolnego...macie chyba ponad 20 dobkow i malo kasy....to moje zdanie wiec niech sie wypowie reszta osob

Posted

rozliczenia nie zrobilam, bo od wczoraj liczylam juz chyba ze 100 razy i nic mi nie wychodzi :-( marna ksiegowa ze mnie:placz: za jakas chwile policze jeszcze raz i kurcze musi wyjsc:mad:

Trzymaj sie dzisiaj przystojniaku!!!:loveu: Bedziesz dzisiaj spal w ciepelku, oby Ci za goraco nie bylo:eviltong:

Karusia na pv masz link do aukcji;)

Posted

kurcze mam strasznie zalatany dzien...a wiec tak,pieniazki doszly,egz na dzisiaj zdane,
dagus zabaweczki wszytskie cudne wybierz blagam bo ja nie umiem podejmowac decyzji:)moze taka rozowa??:p
no i doszly piekne prezenciki dla Beroska .(gonilam listonosza pol osiedla bo mi juz awizo zostawil):mad:
aha no i najwazniejsze
Sto Lat Ciociu Dago!!!!:loveu::loveu:
no to trzeba sie przygotowywac do wyjazduuu:)

Posted

karusiap napisał(a):
kurcze mam strasznie zalatany dzien...a wiec tak,pieniazki doszly,egz na dzisiaj zdane,
dagus zabaweczki wszytskie cudne wybierz blagam bo ja nie umiem podejmowac decyzji:)moze taka rozowa??:p
no i doszly piekne prezenciki dla Beroska .(gonilam listonosza pol osiedla bo mi juz awizo zostawil):mad:
aha no i najwazniejsze
Sto Lat Ciociu Dago!!!!:loveu::loveu:
no to trzeba sie przygotowywac do wyjazduuu:)
najlepszy prezent dla mnie, to to, ze wszystko doszlo na czas:multi: :multi: :multi:

dziekuje za zyczenia:loveu: :loveu: :loveu:

no i trzymam mocno kciuki. musi sie wszystko udac, bo jak nie, to:mad:

a zabawka jak ma byc rozowa, to bedzie rozowa:cool1:

Posted

W schronisku tym razem poszło oszołamiająco szybko. Zapakowani ruszyliśmy do Katowic... A z Katowic o mało co spowrotem do schroniska... Lekarz ten nie był aż takim optymistą jak dr z Wrocławia. Niestety, szczerze powiedział, że zabieg może się nie udać, a na pewno pies nie będzie jak nowy. Postanowiłyśmy jednak spróbować, Beros juz śpi w ciepełku, jutro zje cos porządnego. Był bardzo grzeczny, wszystkie zabiegi zniósł z anielska cierpliwością. Ten pies jest niesamowity!!!! Rozliczenie ma karusiap. Jak zeskanuje to wstawię.
Wiemy narazie, że wątroba jest w bardzo złym stanie, trzustka działa, a ta przewlekła biegunka spowodowała wyżarcie tylnej części jelita i właściwie końcówka układu pokarmowego jest do rekonstrukcji. Lekarz powiedział, że to bardzo ciężki zabieg, ale skoro to na niego spadło to spróbuje.