Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusia, co tam jeden egzamin dziennie ;)
powiem ci jaki mam fajny dzien 5 lurtego :)
mam egzamain z historii chemii, egzamin z nanoelektroniki i elektroniki molekularnej, i egzamin z krystalochemii białek :lol:
do tego mam urodziny :BIG: hahaha
a no i rzecz jasna 3 lutego mam egzmain z technologii chemicznej ;)
jak to zdam to pojde sie urodzinowo spic ;)
zastanawiam sie czy ja np ja nie dalabym rady jechac w czwartek ...

Posted

ło Matko kiwi ja tych nazw bym nawet nie zapamietala:evil_lol:
zapraszamy w czwartek tylko nie wiem czy sie pomiescimy bo ja tak s Berosem na styk siedzialam z tylu,czasem musialamuwazac by moja twarz i jego zadek sie nie spotkaly jak zaczynal sie wiercic:evil_lol:

halo halo dogomaniacy....ktos tu robi imprezke 5 lutego:diabloti:

Posted

Też pamiętam. Cieszy mnie, że wszystkie szczeniaki trafiły do nowych domów :)

ps. Malibu chyba chodziło o to, żebyśmy nabrali pewności, że operacja tma się uda. Tylko Beros będzie miał robioną zupełnie gdzie indziej ;)

Posted

[quote name='Malibu']http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4209

Koniecznie przeczytajcie historie tych szczeniat.

nie umiem sobie wyobrazic jak okrutny jest ten czlowiek, ktory doprowadzil je do takiego stanu a potem wyrzucil jak jakies smieci :placz::placz::placz:

ale na szczescie juz sa zdrowe, piekne i maja swoje upragnione domki :multi::multi::multi::multi::multi: takie historie pozwalaja miec nadzieje !!

Posted

klinika w katowicach wydaje sie byc fajna i relatywnie tania, nie wiem czy w takim wypadku jest sens wysylac berosa na sggw, bo do katowic znacznie blizej jechac w razie potrzeby...
no nie wieem

Posted

Kiwi. To nie miał byc morał.

Na SGGW jest szpital , i psy leczone zostaja tam tak długo aż stan ich zdrowia pozwoli na opuszczenie szpitala . Nie ma problemu z odwiedzinami.

Wiem , że Beros ma jechać do innego szpitala.

Link który wstawiłam generalnie dotyczył informacji o SGGW , szpitalu i opiece jaka maja zwierzeta tam przebywajace.( To dla tych którzy nie wiedzieli czy na SGGW jest szpital)

Posted

[quote name='Malibu']Kiwi. To nie miał byc morał.

Na SGGW jest szpital , i psy leczone zostaja tam tak długo aż stan ich zdrowia pozwoli na opuszczenie szpitala . Nie ma problemu z odwiedzinami.

Wiem , że Beros ma jechać do innego szpitala.

Link który wstawiłam generalnie dotyczył informacji o SGGW , szpitalu i opiece jaka maja zwierzeta tam przebywajace.( To dla tych którzy nie wiedzieli czy na SGGW jest szpital)
dziekujemy Malibu:)warto znac dobre kliniki:)

Posted

mowiac morał mialam na mysli wniosek :)
bo nie wiedzialam czy to pozytywna opinia o sggw bedzie, czy negatywna, czy jaka, a tu sie okazuje informacyjna:)
to jest tak, ze jak sie uda to gdziekolwiek nie pojdziemy to bedziemy zadowolenia a jesli przypadkiem sie nie uda to i tak bedziemy sobie pluc w brode ze gdzies indziej mogloby sie udac...
nawet jesli niekoniecznie...
ciezki wybor....

Posted

Zawsze można najpierw zrobić jakiś wywiad środowiskowy. Wziąść kogoś kto pójdzie do SGGW i wypyta dokładnie o ten zabieg, czy już takie robili i jaka jest szansa na jego powodzenie. To samo w Katowicach. I wtedy porównać "oferty" ;)
Ale z drugiej strony to zajmie dużo czasu. A dla Berosa najlepiej byłoby zrobić ten zabieg jak najszybciej

Posted

Katowice mogą bć lepsze ze względu na odległość - Beros w takim stanie chyba źle zniósłby podróż, w końcu to straszny stres dla psa.
Mnie najbardziej martwią dwie rzeczy: że poprzednie zabiegi się nie udały i potem powrót do schroniska. Osłabiony pies nie może mieszkać w takich warunkach. Kurczę, gdyby udało sie znaleźć dom dla niego...

Posted

[to jest tak, ze jak sie uda to gdziekolwiek nie pojdziemy to bedziemy zadowolenia a jesli przypadkiem sie nie uda to i tak bedziemy sobie pluc w brode ze gdzies indziej mogloby sie udac...

Miejmy nadzieję, że lekarz jest odpowiedzialny i po badanach szczerze powie, jak to widzi. Musi sie udać.

A w ogóle co spojrzę na mordkę Berosa i te ohydne warunki, w jakich przebywa chore zwierzę, to aż mi cos się przewraca.

Posted

łaciata napisał(a):
To pięknie. Dużo jeszcze kasy brakuje?

w rozliczeniu jest ze mamy 411 zl..ale Patia wyslala 100 zl ktorych jeszcze nie ma,no i od Ciebie łaciata:loveu: a z cegielek jeszcze jakies 180 zl...troszke juz mamy:)moze dzis dojda te pieniazki to daga pewnie zrobi wieczorem rozliczenie..

Posted

witajcie,
Chetnie cos dorzuce od siebie tylko potrzebuje adres pod ktory moge wyslac pieniadze ( nie numer konta tylko adres prywatny, mieszkam za granica) najlepiej osoby ktora organizuje zbiorke.
pozdrawiam