Jagienka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Patia napisał(a):Własnie przelałam 100 zł na AFN czyli mamy 505 zł :crazyeye: dziekujemy :loveu: dziekujemy wszytskim, którzy dokonali wpłat na Berosa :Rose: Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja mam odlozone na Beroska ale bede musiala zatankowac do Katowic no i po prostu nie stac mnie i na to i na to:oops: ale jesli podroz wyjdzie taniej to tez dorzuce do zabiegu Quote
kiwi Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 karusia, co tam jeden egzamin dziennie ;) powiem ci jaki mam fajny dzien 5 lurtego :) mam egzamain z historii chemii, egzamin z nanoelektroniki i elektroniki molekularnej, i egzamin z krystalochemii białek :lol: do tego mam urodziny :BIG: hahaha a no i rzecz jasna 3 lutego mam egzmain z technologii chemicznej ;) jak to zdam to pojde sie urodzinowo spic ;) zastanawiam sie czy ja np ja nie dalabym rady jechac w czwartek ... Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ło Matko kiwi ja tych nazw bym nawet nie zapamietala:evil_lol: zapraszamy w czwartek tylko nie wiem czy sie pomiescimy bo ja tak s Berosem na styk siedzialam z tylu,czasem musialamuwazac by moja twarz i jego zadek sie nie spotkaly jak zaczynal sie wiercic:evil_lol: halo halo dogomaniacy....ktos tu robi imprezke 5 lutego:diabloti: Quote
Malibu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4209 Koniecznie przeczytajcie historie tych szczeniat. Były leczone i operowane na SGGW w Warszawie Wszystkie pieski znalazły nowych opiekunów. Quote
kiwi Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 pamietam historie doskonale, ale jaki ma byc morał z tego? bo chyba drugi raz nie przebrne przez tyle stron..... Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 z SGGW sie nie kontaktowalismy...samajuz glupieje:shake: Quote
Anashar Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Też pamiętam. Cieszy mnie, że wszystkie szczeniaki trafiły do nowych domów :) ps. Malibu chyba chodziło o to, żebyśmy nabrali pewności, że operacja tma się uda. Tylko Beros będzie miał robioną zupełnie gdzie indziej ;) Quote
t_kasiek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Malibu']http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4209 Koniecznie przeczytajcie historie tych szczeniat. nie umiem sobie wyobrazic jak okrutny jest ten czlowiek, ktory doprowadzil je do takiego stanu a potem wyrzucil jak jakies smieci :placz::placz::placz: ale na szczescie juz sa zdrowe, piekne i maja swoje upragnione domki :multi::multi::multi::multi::multi: takie historie pozwalaja miec nadzieje !! Quote
kiwi Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 klinika w katowicach wydaje sie byc fajna i relatywnie tania, nie wiem czy w takim wypadku jest sens wysylac berosa na sggw, bo do katowic znacznie blizej jechac w razie potrzeby... no nie wieem Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 no ja wlasnie rozumuje tak samo..no bo pewnoesci czy lepiej katowice czy warszawa nikt nam nie da...musimy po prostu wierzyc ze bedzie dobrze Quote
Malibu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kiwi. To nie miał byc morał. Na SGGW jest szpital , i psy leczone zostaja tam tak długo aż stan ich zdrowia pozwoli na opuszczenie szpitala . Nie ma problemu z odwiedzinami. Wiem , że Beros ma jechać do innego szpitala. Link który wstawiłam generalnie dotyczył informacji o SGGW , szpitalu i opiece jaka maja zwierzeta tam przebywajace.( To dla tych którzy nie wiedzieli czy na SGGW jest szpital) Quote
karusiap Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Malibu']Kiwi. To nie miał byc morał. Na SGGW jest szpital , i psy leczone zostaja tam tak długo aż stan ich zdrowia pozwoli na opuszczenie szpitala . Nie ma problemu z odwiedzinami. Wiem , że Beros ma jechać do innego szpitala. Link który wstawiłam generalnie dotyczył informacji o SGGW , szpitalu i opiece jaka maja zwierzeta tam przebywajace.( To dla tych którzy nie wiedzieli czy na SGGW jest szpital) dziekujemy Malibu:)warto znac dobre kliniki:) Quote
kiwi Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mowiac morał mialam na mysli wniosek :) bo nie wiedzialam czy to pozytywna opinia o sggw bedzie, czy negatywna, czy jaka, a tu sie okazuje informacyjna:) to jest tak, ze jak sie uda to gdziekolwiek nie pojdziemy to bedziemy zadowolenia a jesli przypadkiem sie nie uda to i tak bedziemy sobie pluc w brode ze gdzies indziej mogloby sie udac... nawet jesli niekoniecznie... ciezki wybor.... Quote
Anashar Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Zawsze można najpierw zrobić jakiś wywiad środowiskowy. Wziąść kogoś kto pójdzie do SGGW i wypyta dokładnie o ten zabieg, czy już takie robili i jaka jest szansa na jego powodzenie. To samo w Katowicach. I wtedy porównać "oferty" ;) Ale z drugiej strony to zajmie dużo czasu. A dla Berosa najlepiej byłoby zrobić ten zabieg jak najszybciej Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Katowice mogą bć lepsze ze względu na odległość - Beros w takim stanie chyba źle zniósłby podróż, w końcu to straszny stres dla psa. Mnie najbardziej martwią dwie rzeczy: że poprzednie zabiegi się nie udały i potem powrót do schroniska. Osłabiony pies nie może mieszkać w takich warunkach. Kurczę, gdyby udało sie znaleźć dom dla niego... Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [to jest tak, ze jak sie uda to gdziekolwiek nie pojdziemy to bedziemy zadowolenia a jesli przypadkiem sie nie uda to i tak bedziemy sobie pluc w brode ze gdzies indziej mogloby sie udac... Miejmy nadzieję, że lekarz jest odpowiedzialny i po badanach szczerze powie, jak to widzi. Musi sie udać. A w ogóle co spojrzę na mordkę Berosa i te ohydne warunki, w jakich przebywa chore zwierzę, to aż mi cos się przewraca. Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 tzn to jest tak ze tamten lekarz na kosultacji powiedzial ze bylo robione ale "kawalkami" a to trzeba calosc na raz...wiec miejmy nadzieje ze bedzie ok... Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 łaciata napisał(a):To pięknie. Dużo jeszcze kasy brakuje? w rozliczeniu jest ze mamy 411 zl..ale Patia wyslala 100 zl ktorych jeszcze nie ma,no i od Ciebie łaciata:loveu: a z cegielek jeszcze jakies 180 zl...troszke juz mamy:)moze dzis dojda te pieniazki to daga pewnie zrobi wieczorem rozliczenie.. Quote
kiwi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 z allegro moze byc wiecej, bo jak ludzie kupuja jedna cegiełke to niekoniecznie wplaca tylko 3 zlote :thumbs: Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja wczoraj wysłałam 150; zanim to się przeksięguje itp. może potrwać, banki też nie sa błyskawiczne; dobrze będzie Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 bedzie dobrze dziewczyny, zobaczycie! Jak tylko bede wiedziala, ze cos nowego wplynelo, to zaraz bede rozliczac nasz watek piniajajowy ;-) Quote
Mania12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 witajcie, Chetnie cos dorzuce od siebie tylko potrzebuje adres pod ktory moge wyslac pieniadze ( nie numer konta tylko adres prywatny, mieszkam za granica) najlepiej osoby ktora organizuje zbiorke. pozdrawiam Quote
Recommended Posts