Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='daga_27']a gdyby dostal taki zestawik, to by sie ucieszyl? calkiem nowy i specjalnie dla Niego:cool3:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/178bd56f512976ed.html

Cicocia Dobka dzisiaj mi cuda dla piesow przyslala:loveu: I powiedziala, ze mam to rozdyponowac wedle uznania.:cool1: no to pomyslalam, ze przystojniakowi sie przyda:cool3:
Wiec jak sie spodoba to bedzie to prezent od Cioci Dobki dla Berosika:multi:
czy by sie ucieszyl??ogonkiem nie przestanie merdac!!juz widze jak mu sie mordka cieszy:loveu::loveu:
DZIEKUJEMY CIOTECZKO DOBKO!!!!:loveu::loveu:nie wiem czy dobrze odmienilam:oops:
[SIZE=2]i Tobie daga
:multi:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

t_kasiek napisał(a):
no to kiedy w koncu Berosik jedzie w podroz ?? bo nie wiem kiedy mam 3mac kciuki, zeby dotarl na miejsce bezpiecznie....bo operacje bedzie w poniedzialek, tak ??

operacja bedzie w poniedzialek jesli nie uda sie go przeglodzic w schronisku a tym samym przygotowac do piatkowego zabiegu...a w podroz wyrusza w czwartek:)

Posted

Nooo Karusia, gratulacje w znalezieniu tej kliniki :cool3:
Chętnie pojechałbym z Wami i Berosikiem, ale znowu miejsca nie ma :eviltong: Trudno, będe Was wspierał myślami ;)

Posted

daga_27 napisał(a):
Paczuszka dla Berosika juz w drodze :-)

Dziękujemy cioteczko, ale będzie przystojniak z niezłym wyposażeniem :cool3: muszę powiedzieć, że jak wracaliśmy z kliniki i staliśmy na światłach to ludzie zaglądali do samochodu i podziwiali Berosika :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Dziękujemy cioteczko, ale będzie przystojniak z niezłym wyposażeniem :cool3: muszę powiedzieć, że jak wracaliśmy z kliniki i staliśmy na światłach to ludzie zaglądali do samochodu i podziwiali Berosika :loveu:

Jaga czy sugerujesz ze nie do twarzy mu bylo w tej "meskij" obrozce??:mad::evil_lol:

Posted

dobka napisał(a):
dziewcztny cieszę się , ze to małe co nie co sie przyda:) jak będziecie potrzebowały dla Berosika jakis gażetów lub zabawek dajcie znać:)

dziekjemy bardzo...Berosik bedzie mial cos swojego:loveu::loveu:

Posted

Wpłaciłam 80 zl,(niestety tylko tyle zdolalam uzbierac :(), o których już pisalam Karusi, to tak w drodze potwierdzenia,idzie poczta, wiec trzeba czekac pewnie ze 2 dni, mam nadzieje ze sie przydadza, ozdrawiam wszystkich:lol:

Posted

no, to powodzenia! oby wszystko poszło szczęśliwie!
ja tylko już z góry się martwię, czy Berosik wydobrzeje na tyle po operacji, żeby wrócic do schroniska.... Tzn. czy powrót nie pogorszy jego stanu...

Posted

Beros moze byc w szpitalu ile chcemy,tzn az wydobrzeje zupelnie...ale fakt nie wiaomo jak zareaguje na powrot tam:(dlatego musimy w miedzyczasie szukac domku...to jest przecudowny pies!!

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
Wpłaciłam 80 zl,(niestety tylko tyle zdolalam uzbierac :(), o których już pisalam Karusi, to tak w drodze potwierdzenia,idzie poczta, wiec trzeba czekac pewnie ze 2 dni, mam nadzieje ze sie przydadza, ozdrawiam wszystkich:lol:

dziekujemy:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Beros moze byc w szpitalu ile chcemy,tzn az wydobrzeje zupelnie...ale fakt nie wiaomo jak zareaguje na powrot tam:(dlatego musimy w miedzyczasie szukac domku...to jest przecudowny pies!!

jest cudowny! żeby tylko znalzł się odpowiedzialny człowiek, który zapewniłby mu dom i opiekę. ech.

z pieniędzmi nie macie kłopotu? wystarczy na razie to, co jest?

Posted

łaciata napisał(a):
jest cudowny! żeby tylko znalzł się odpowiedzialny człowiek, który zapewniłby mu dom i opiekę. ech.

z pieniędzmi nie macie kłopotu? wystarczy na razie to, co jest?

co do pieniazkow to mysle ze bedzie dobrze...tzn na razie bylo 411 zl,daga dodala z ogolnego dobkow:loveu:i idzie do mnie przelew 500 zl,czyli tak jakby na zabiegi...bedziemy sie umaiwac na 2 rate, na ktora fizycznie nie mamy nic, ale dojda pieniadze Zuzaneczki,Mania12...chyba te od Patii 100 zl jeszcze nie doszlo(ale nie jestem pewna:oops:)...no i z cegielek...daga nie robila jeszcze wczorajszego rozliczenia wiec trudno stwierdzic ile jeszcze mamy...;)

Posted

od nas pewnie jeszcze też nie ma. hmmm. ale czy zgodzą się na raty? żeby nie wywalili Beroska w połowie wyleczonego...
oj, sieję dziś defetyzm. to może pójdę wreszcie umyć podłogę, bo się zebrać nie mogę.
3majcie się, powodzenia i jakby co, wiecie gdzie mnie szukać.

Posted

łaciata napisał(a):
od nas pewnie jeszcze też nie ma. hmmm. ale czy zgodzą się na raty? żeby nie wywalili Beroska w połowie wyleczonego...
oj, sieję dziś defetyzm. to może pójdę wreszcie umyć podłogę, bo się zebrać nie mogę.
3majcie się, powodzenia i jakby co, wiecie gdzie mnie szukać.

tak tak, od Was tez jeszcze nie ma:)pytalam i na raty mozna :)
łaciata gdzie Cieszukac to ja wiem,dopoki mnie nie zabijesz ze Cie znalazlam:evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
łaciata gdzie Cieszukac to ja wiem,dopoki mnie nie zabijesz ze Cie znalazlam:evil_lol:

rzucę cię rudemu gryzoniowi (zwanemu również Gają) na pożarcie!;) a ona wszystko je! Ciebie to będzie miała na dwa gryzy!

Posted

łaciata napisał(a):
rzucę cię rudemu gryzoniowi (zwanemu również Gają) na pożarcie!;) a ona wszystko je! Ciebie to będzie miała na dwa gryzy!

ta kara to bedzie przyjemnosc:)