karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='daga_27']a gdyby dostal taki zestawik, to by sie ucieszyl? calkiem nowy i specjalnie dla Niego:cool3: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/178bd56f512976ed.html Cicocia Dobka dzisiaj mi cuda dla piesow przyslala:loveu: I powiedziala, ze mam to rozdyponowac wedle uznania.:cool1: no to pomyslalam, ze przystojniakowi sie przyda:cool3: Wiec jak sie spodoba to bedzie to prezent od Cioci Dobki dla Berosika:multi: czy by sie ucieszyl??ogonkiem nie przestanie merdac!!juz widze jak mu sie mordka cieszy:loveu::loveu: DZIEKUJEMY CIOTECZKO DOBKO!!!!:loveu::loveu:nie wiem czy dobrze odmienilam:oops: [SIZE=2]i Tobie daga:multi: Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No to jutro wysylam priorytetem do Karusi ;-) adresa juz mam:cool1: Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 t_kasiek napisał(a):no to kiedy w koncu Berosik jedzie w podroz ?? bo nie wiem kiedy mam 3mac kciuki, zeby dotarl na miejsce bezpiecznie....bo operacje bedzie w poniedzialek, tak ?? operacja bedzie w poniedzialek jesli nie uda sie go przeglodzic w schronisku a tym samym przygotowac do piatkowego zabiegu...a w podroz wyrusza w czwartek:) Quote
Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Nooo Karusia, gratulacje w znalezieniu tej kliniki :cool3: Chętnie pojechałbym z Wami i Berosikiem, ale znowu miejsca nie ma :eviltong: Trudno, będe Was wspierał myślami ;) Quote
daga_27 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Paczuszka dla Berosika juz w drodze :-) Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 daga_27 napisał(a):Paczuszka dla Berosika juz w drodze :-) suepr!!kurcze ma szanse dojsc na jutro?? Quote
Jagienka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 daga_27 napisał(a):Paczuszka dla Berosika juz w drodze :-) Dziękujemy cioteczko, ale będzie przystojniak z niezłym wyposażeniem :cool3: muszę powiedzieć, że jak wracaliśmy z kliniki i staliśmy na światłach to ludzie zaglądali do samochodu i podziwiali Berosika :loveu: Quote
daga_27 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 nie wiem czy dojdzie na jutro, chociaz wyslana priorytetem. Ja osobiscie poczcie nie ufam:angryy: jak dojdzie jutro, to bedzie cud:cool3: Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jagienka napisał(a):Dziękujemy cioteczko, ale będzie przystojniak z niezłym wyposażeniem :cool3: muszę powiedzieć, że jak wracaliśmy z kliniki i staliśmy na światłach to ludzie zaglądali do samochodu i podziwiali Berosika :loveu: Jaga czy sugerujesz ze nie do twarzy mu bylo w tej "meskij" obrozce??:mad::evil_lol: Quote
dobka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dziewcztny cieszę się , ze to małe co nie co sie przyda:) jak będziecie potrzebowały dla Berosika jakis gażetów lub zabawek dajcie znać:) Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dobka napisał(a):dziewcztny cieszę się , ze to małe co nie co sie przyda:) jak będziecie potrzebowały dla Berosika jakis gażetów lub zabawek dajcie znać:) dziekjemy bardzo...Berosik bedzie mial cos swojego:loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no to jutro 3mam kciuki !! mam nadzieje, ze podroz bedzie spokojna.... Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 tez mam nadzieje:)Berosik jest grzeczny, czasem chce zobaczyc co tam z przodu sie na nas namawiaja:evil_lol:no i czasem przypomina o sobie bardzo intensywnymi zapaszkami:diabloti: Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 wlasnie kiwi powiem Ci ze nie...tzn jestesmy zaopatrzone w pieluszki i podklady wszelkich rodzajow ale nie ma takiej potrzeby bo mu nic nie cieknie;) Quote
Zuzaneczka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wpłaciłam 80 zl,(niestety tylko tyle zdolalam uzbierac :(), o których już pisalam Karusi, to tak w drodze potwierdzenia,idzie poczta, wiec trzeba czekac pewnie ze 2 dni, mam nadzieje ze sie przydadza, ozdrawiam wszystkich:lol: Quote
łaciata Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no, to powodzenia! oby wszystko poszło szczęśliwie! ja tylko już z góry się martwię, czy Berosik wydobrzeje na tyle po operacji, żeby wrócic do schroniska.... Tzn. czy powrót nie pogorszy jego stanu... Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Beros moze byc w szpitalu ile chcemy,tzn az wydobrzeje zupelnie...ale fakt nie wiaomo jak zareaguje na powrot tam:(dlatego musimy w miedzyczasie szukac domku...to jest przecudowny pies!! Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Zuzaneczka napisał(a):Wpłaciłam 80 zl,(niestety tylko tyle zdolalam uzbierac :(), o których już pisalam Karusi, to tak w drodze potwierdzenia,idzie poczta, wiec trzeba czekac pewnie ze 2 dni, mam nadzieje ze sie przydadza, ozdrawiam wszystkich:lol: dziekujemy:loveu: Quote
łaciata Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 karusiap napisał(a):Beros moze byc w szpitalu ile chcemy,tzn az wydobrzeje zupelnie...ale fakt nie wiaomo jak zareaguje na powrot tam:(dlatego musimy w miedzyczasie szukac domku...to jest przecudowny pies!! jest cudowny! żeby tylko znalzł się odpowiedzialny człowiek, który zapewniłby mu dom i opiekę. ech. z pieniędzmi nie macie kłopotu? wystarczy na razie to, co jest? Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 łaciata napisał(a):jest cudowny! żeby tylko znalzł się odpowiedzialny człowiek, który zapewniłby mu dom i opiekę. ech. z pieniędzmi nie macie kłopotu? wystarczy na razie to, co jest? co do pieniazkow to mysle ze bedzie dobrze...tzn na razie bylo 411 zl,daga dodala z ogolnego dobkow:loveu:i idzie do mnie przelew 500 zl,czyli tak jakby na zabiegi...bedziemy sie umaiwac na 2 rate, na ktora fizycznie nie mamy nic, ale dojda pieniadze Zuzaneczki,Mania12...chyba te od Patii 100 zl jeszcze nie doszlo(ale nie jestem pewna:oops:)...no i z cegielek...daga nie robila jeszcze wczorajszego rozliczenia wiec trudno stwierdzic ile jeszcze mamy...;) Quote
łaciata Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 od nas pewnie jeszcze też nie ma. hmmm. ale czy zgodzą się na raty? żeby nie wywalili Beroska w połowie wyleczonego... oj, sieję dziś defetyzm. to może pójdę wreszcie umyć podłogę, bo się zebrać nie mogę. 3majcie się, powodzenia i jakby co, wiecie gdzie mnie szukać. Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 łaciata napisał(a):od nas pewnie jeszcze też nie ma. hmmm. ale czy zgodzą się na raty? żeby nie wywalili Beroska w połowie wyleczonego... oj, sieję dziś defetyzm. to może pójdę wreszcie umyć podłogę, bo się zebrać nie mogę. 3majcie się, powodzenia i jakby co, wiecie gdzie mnie szukać. tak tak, od Was tez jeszcze nie ma:)pytalam i na raty mozna :) łaciata gdzie Cieszukac to ja wiem,dopoki mnie nie zabijesz ze Cie znalazlam:evil_lol: Quote
łaciata Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 karusiap napisał(a):łaciata gdzie Cieszukac to ja wiem,dopoki mnie nie zabijesz ze Cie znalazlam:evil_lol: rzucę cię rudemu gryzoniowi (zwanemu również Gają) na pożarcie!;) a ona wszystko je! Ciebie to będzie miała na dwa gryzy! Quote
karusiap Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 łaciata napisał(a):rzucę cię rudemu gryzoniowi (zwanemu również Gają) na pożarcie!;) a ona wszystko je! Ciebie to będzie miała na dwa gryzy! ta kara to bedzie przyjemnosc:) Quote
Recommended Posts