Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karusia.....rewelacja:multi: :multi: :loveu:

ja wysylalam znajomym link do aukcji, ale nie wiem czy ktorys z nich cos zalicytowal (nie znam nickow :oops: )

teraz tylko piniajaje, duuzo piniajajow prosimy:lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha i poprosilam o calosciowa cene wiec obiecal mi zapytac kutro Pania od szpitalika i mam dzwonic po 20...ze swojej strony powiedzial ze operacje (zachylek,kastracja) to zmiescimy sie ok 500 zl...
ile mamy kasy?

Posted

Karusia nie panikuj prosze. teraz mamy 405,00. ale pieniadze beda naplywaly z kazdym dniem przeciez. a jeszcze jak sie da rozlozyc na raty pobyt, to super. uzbieramy na operacje i na tydzien pobytu, a potem na biezaco bedziemy doplacac. Damy rade, zobaczysz!!

Posted

łaciata napisał(a):
Ciągle mi komputer zdycha, zgubiłam nr konta i znowu szukam, już wpłacamy.
Taaa, ucałuj Gajunię, jak ona komplet uzębienia pokazuje ;)

ehh ta Gaja ....chyba dalej nie moze uwierzyc ze po takich przejsciach ma taki cudowny domek:loveu:
Berosik serdecznie dziekuje,jakby nie bylo Gaja to jego jakby kuzynka:)

Posted

karusiap napisał(a):
ehh ta Gaja ....chyba dalej nie moze uwierzyc ze po takich przejsciach ma taki cudowny domek:loveu:
Berosik serdecznie dziekuje,jakby nie bylo Gaja to jego jakby kuzynka:)
łiiiiii to wszystko w rodzinie:evil_lol: gaja zrezygnuje z kosteczki dla kuzyna:eviltong: A Ty Karusia tutaj sie martwisz na zapas. Zobacz ile dni zbieramy i ile juz jest:cool3:

Posted

daga_27 napisał(a):
łiiiiii to wszystko w rodzinie:evil_lol: gaja zrezygnuje z kosteczki dla kuzyna:eviltong: A Ty Karusia tutaj sie martwisz na zapas. Zobacz ile dni zbieramy i ile juz jest:cool3:

Gaja potrafi zeżreć orzechy w skorupie <lol> Nie wie, czy kość by oddała. Zrobimy to za jej plecami ;)

Posted

łaciata napisał(a):
Gaja potrafi zeżreć orzechy w skorupie <lol> Nie wie, czy kość by oddała. Zrobimy to za jej plecami ;)
moja Adela, to jest taka, ze orzecha sobie oblupie (preferuje fistaszki). wyobazcie sobie doga z fistaszkiem:loveu: :evil_lol: a jak w nocy denerwuje jak chodzi i wykrada po 1 sztuce i skubie:mad:

Posted

łaciata napisał(a):

ech takie intrygi za jej plecami:mad: :evil_lol: no ale cel szczytny...
pewnie ze damy rade...czyli co ciotki powolutku sie na czwartek nastawiamy??:cool3: tylko ciekawe co pan kierownik na to...

Posted

daga_27 napisał(a):
moja Adela, to jest taka, ze orzecha sobie oblupie (preferuje fistaszki). wyobazcie sobie doga z fistaszkiem:loveu: :evil_lol: a jak w nocy denerwuje jak chodzi i wykrada po 1 sztuce i skubie:mad:

to nie chowaj nie bedzie musiala bawic sie w wiewioreczke wykradajaca:evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
to nie chowaj nie bedzie musiala bawic sie w wiewioreczke wykradajaca:evil_lol:
ja nie chowam:placz: to stoi na widoku:p ale chyba chowac zaczne:mad: bo w nocy to szalu mozna czasmi dostac. nie dosc tego, ze kot chalasuje, to krolik z chomikiem szaleja, to Adela z fistaszkami chodzi, albo wykrada skad sie da chusteczki higieniczne. jedyna Shillunia wie co sie w nocy robi:cool3: Spi sie z pancia pod kolderka i mruczy:loveu:

Posted

no to chyba pomalutku idzie przymiareczka ku czwartkowi:shake:
jutro jeszcze zadzwonie czy mozna w czwartekwieczor bo Jaga ma zajecia dlugo a ja egz i w czwartek i piatek :(ale damy rade:)