Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łaciata napisał(a):
Cześć!
Co nowego na froncie?
Berosik już się pakuje? Kto i czym w ogóle go przwiezie?

W czwartek samochód karusiap, z jej TZ za kierownicą wyrusza w kierunku schroniska, po drodze biora mnie i jedziemy po Berosa, Beros sie pakuje szybciutko, zapisuje go na siebie (czyli będzie mój :cool3: ) i wyruszamy (Beros w objęciach karusiap) do kliniki. Na dalszy ciąg wypadków sama czekam z niecierpliwością ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

c.d
tak zorganizowana wyprawa ma byc na 19:30 w klinice by lapac idacego do domu szefa...kontakt telefoniczny z innym dr pozwoli nam prosic o jego zatrzymanie:)

najlepiej by bylo by Beros by po tych 48 godz glodowki bo inaczej zabieg nie bedzie mogl odbyc sie w piatek,jesli jednak to sie nie uda mozemy go zostawic do poniedzialkowego zabiegu..zaplacimy 2 dni wiecej za szpital ale bedzie pewnoesc ze jest nalezycie przygotowany do operacji...
poza tym z dobrych inf to mamy sie zmiescic w 1 tys!!!:crazyeye:
a z gorszych to moja skleroza zapomniala mi przypomniec czy placimy przelewem czy gotowka:oops: ...dlatego bede nekac dr za ok godz...a jak Wy uwazacie,jak lepiej zaplacic??

moj TZ juz nie moze sie doczekac wycieczki z pachnacym Berosikiem:loveu:

Posted

uff
ja jak zwykle trochę wyłączona, bo się gubię trochę na forum.
główna rzecz, żeby Berosik jak najdłużej nie wracał do schroniska. a swoją drogą - wszystkie schroniska w tym kraju tak wyglądają?

Posted

:oops::oops::oops::loveu:
to tylko dzieki nam wszytskim...oby wszytsko sie udalo...

łaciata w porownaniu z niektorymi schroniskami w naszym psy maja naprawde dobrze...tak sadze czytajac o np Walbrzychu...:(

Posted

karusiap napisał(a):
:oops::oops::oops::loveu:
to tylko dzieki nam wszytskim...oby wszytsko sie udalo...

łaciata w porownaniu z niektorymi schroniskami w naszym psy maja naprawde dobrze...tak sadze czytajac o np Walbrzychu...:(

ja się chyba naoglądałam za dużo Animal Planet...:(

Posted

łaciata napisał(a):
U Karusi to rodzinne ;(

dziekuje:)no chyba mi z rodzicow i starszej siostry przeszlo

a ja dziekuje wszystkim no i Jagience bardzo:)
bedziemy sie cieszyc jak juz wszystko bedzie super!!a bedzie bo musi byc!!

Posted

I Patii tez się należą brawa, bo gdyby nie ta klinika w Myślenicach... karusiap na pewno by coś wynalazła innego, bo juz mi głowę o to suszyła :evil_lol: ale te Myślenice to było światełko w tunelu...

Posted

Jagienka napisał(a):
I Patii tez się należą brawa, bo gdyby nie ta klinika w Myślenicach... karusiap na pewno by coś wynalazła innego, bo juz mi głowę o to suszyła :evil_lol: ale te Myślenice to było światełko w tunelu...

az mi wstyd:oops:jasne ze wielkie podziekowania dla Patii:loveu::loveu::loveu:
a Jagienka juz mnie powoli chyba dosc miala ale wytrwala jest dziewczyna:evil_lol:

Posted

Berosik ma taka szanse...masa ludzi chce mu pomoc...
tyle osob sie odzywa..dostalam wiadomosc od Zuzaneczki ze wplaci ok 80 zl,kamcia14 tez pomoze a Mania12 wysyla pieniazki z zagranicy....:loveu: :loveu:
nie mowiac juz o tutaj zebranych osobkach:)

Posted

daga_27 napisał(a):
przybywam z zapytaniem: czy przystojniak Beros ma swoja wlasna obroze i smycz??:cool3:

a wiec Berosiatko ma na szyjce schroniskowa ale bez zaczepki na smycz...no i po naszym ostatnim spotkaniu zostal mu prezent od mojej dobki...czerwona obrozka FROLIC:evil_lol: do twarzy mu:loveu: a smyczke ja mialam tez z domu pozyczona od jednego z mojej gromady wiec dajemy rade:)