daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Perfi zmienisz w aukcji slowo "dobermana" na "doberman"?? Mania12 najlepiej chyba wyslac osobie, ktora bedzie oplacala zabieg. chociaz nie wiem tez czy bedzie placone gotowka za wszystko czy przelewem z afn. ja moge pieniadze przyjac i wplacic na konto fundacji, ale nie wiem czy to ma sens, jesli dziewczyny za wszystko beda placily gotowka ;-) Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no wlasnie jak placimy?bo jesli gotowka to chyba musimy cos miec ze soba na zaliczke chociaz....spytam dzis prze tel ile musimy wplacic i jak.. Quote
Mania12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 to ja prosze namiar na dziewczyne ktora bedzie placila. U mnie jest problem tego typu, ze moge wyslac tylko obca walute ktora trzeba bedzie wymienic. Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 karusiap napisał(a):no wlasnie jak placimy?bo jesli gotowka to chyba musimy cos miec ze soba na zaliczke chociaz....spytam dzis prze tel ile musimy wplacic i jak..Karusia no dowiedz sie szybko, bo jesli ma dojsc do Ciebie gotowka na czwartek, to musze juz zlecic dla Ciebie wyplate. a jesli przelew, to nie ma paniki. Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 daga bede wiedziec po 20..moze byc? Mania mozemy zrobic tak, ze ja moge dac ci moje dane i czesc za Beroska zaplace z twoich pieniedzy a jesli bedziemy placic przelewami to wplace je na AFN skoro nie masz takiej mozliwosci...czy to dobre rozwiazanie?? Quote
Mania12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 karusiap, moge wyslac do Ciebie oczywiscie.Maly problem to taki nie doczytalam, ze pieniadze musza byc na czwartek. Jesli nawet wysle jutro rano to dojda do Ciebie w ciagu 3-5 dni(poleconym oczywiscie).Mysle jednak, ze i tak przydadza sie wiec prosze jakies namiary na Ciebie. pozdrawiam Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Mania12 napisał(a):karusiap, moge wyslac do Ciebie oczywiscie.Maly problem to taki nie doczytalam, ze pieniadze musza byc na czwartek. Jesli nawet wysle jutro rano to dojda do Ciebie w ciagu 3-5 dni(poleconym oczywiscie).Mysle jednak, ze i tak przydadza sie wiec prosze jakies namiary na Ciebie. pozdrawiam Mania12 w czwartek chcemy jechac ale nie sadze bysmy placily cala kwote od razu;) Quote
Perfi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 w dalszym ciagu nie moge wyedytowac aukcji :angryy: Quote
Mania12 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 karusia, nie moge otworzyc Twojej wiadomosci ( prywatnej). przeslij namiary na gg 9812506 pozdrawiam Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Mania12 napisał(a):karusia, nie moge otworzyc Twojej wiadomosci ( prywatnej). przeslij namiary na gg 9812506 pozdrawiam Mania12 czy Ty dotajesz moje wiadomosci na gg??bo zero odzewu:roll: Quote
Jagienka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 karusiap napisał(a):Mania12 czy Ty dotajesz moje wiadomosci na gg??bo zero odzewu:roll: może byc tak, że nie dochodzą, pisz do skutku... Kierownik się zgodził na operację, ale to chyba żadna rewelacja, bo zakładałyśmy, że się zgodzi. Tylko on cały czas powtarza, że to się będzie nawracać. Szukając domu musimy więc na to mieć baczenie. Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jagienka napisał(a):może byc tak, że nie dochodzą, pisz do skutku... Kierownik się zgodził na operację, ale to chyba żadna rewelacja, bo zakładałyśmy, że się zgodzi. Tylko on cały czas powtarza, że to się będzie nawracać. Szukając domu musimy więc na to mieć baczenie. kurcze co za cholerna choroba...a jakby tak nie wrocila ale by bylo super:loveu: Quote
t_kasiek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a to jest jakas wada wrodzona czy nabyta ?? i jesli tak, to skad sie wogole bierze ?? wie ktos ??:roll: Quote
Jagienka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 :knuje: Moja uwaga jest taka... Kierownik powiedział, że nawraca po kilku miesiącach, ale on nie jest weterynarzem, więc mówi pewnie co zaobserwował. A dr Niedzielski wyraźnie powiedział, że stosowano złe nici, te rozpuszczajace się po jakimś czasie i skomentował, ze to jest bez sensu, bo te nici mają to podtrzymywać, żeby nie wyłaziło, a tamte jak się rozpuściło to wyłaziło znowu. Może dlatego oni sądzą, że to nawraca, a to przez rozpuszczanie sie nici, a nie przez nawrót choroby!!! Że też wcześniej na to nie wpadłam :splat: Quote
Jagienka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 t_kasiek napisał(a):a to jest jakas wada wrodzona czy nabyta ?? i jesli tak, to skad sie wogole bierze ?? wie ktos ??:roll: to nie jest choroba nabyta, to wada w budowie, na końcu jelita jest taki woreczek, tylko są rózne odmiany, psies może potrzebować oczyszczania mechanicznego, albo tylko wspomagania, z ta chorobą da się żyć... ostatnieo w schronisku poznałam dziewczyne, która ma jamnika z taką wada i co dwa dni chodzą na wypróżnianie. Quote
Anashar Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Perfi - nie wyedytujesz już aukcji. Skoro już ktos zalicytował to nie możesz zmienić warunków ani kwoty bo to nie miałoby sensu... Ale to dobrze, przynajmneij odpadną nam koszty za zdjęcia Berosa ;) A może nikt nie podkabluje :razz: Aha, skoro Perfi nie może niczego dopisać a tam nie wspomniałą o zdjeciach, to nie pokuście się o wysyłanie ich. Bo jeśli ktoś w komentarzach by się wygadał, to mogłaby być wtedy afera że sprzedajemy poza aukcją :p Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jagienka napisał(a)::knuje: Moja uwaga jest taka... Kierownik powiedział, że nawraca po kilku miesiącach, ale on nie jest weterynarzem, więc mówi pewnie co zaobserwował. A dr Niedzielski wyraźnie powiedział, że stosowano złe nici, te rozpuszczajace się po jakimś czasie i skomentował, ze to jest bez sensu, bo te nici mają to podtrzymywać, żeby nie wyłaziło, a tamte jak się rozpuściło to wyłaziło znowu. Może dlatego oni sądzą, że to nawraca, a to przez rozpuszczanie sie nici, a nie przez nawrót choroby!!! Że też wcześniej na to nie wpadłam :splat: Jaga dobrze ze wogole na to wpadlas...ja chyba sluchalam Go troche wybiorczo:oops: Quote
daga_27 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a zmienic o jedna litere tytulu w aukcji tez nie mozna juz?? Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ile potrzeba jeszcze pieniędzy na tą operację ? Wystawię dziś jakieś drobne przedmioty na bazarku i najprawdopodobniej przeznacze je na Berosa :loveu:. Super piesek :loveu:. Quote
Patia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jak już wcześnej pisałam ,w poście 108, to znalazłam w Internecie: "już pisałam na forum...o moim psie który ma problemy z wypróżnianiem...udałam się do lekarza wet., który stweirdził że pies ma przerośniętą prostatę i dlatego tworzy się u niego "zagłębie" z kałem powodujące widoczną gulkę na zewnątrz Lekarz stwierdził że należy go wykastrować by zmniejszyć produkcję hormonów mających wpływ na powiększanie się prostaty... " I to : "Czasami okrężnica staje się słaba i uwypukla się, tworząc zachyłek ułatwiający gromadzenie się stolca; ta dolegliwość zwana jest okrężnica olbrzymią. Może być wrodzona, spowodowana chroniczną kolką lub powiązana z powstaniem przepukliny kroczowej, gdy fragment okrężnicy naciąga mięsień w miednicy, tworząc w końcu opuchliznę po jednej lub obu stronach odbytu." Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ile potrzeba jeszcze pieniędzy na tą operację ? Wystawię dziś jakieś drobne przedmioty na bazarku i najprawdopodobniej przeznacze je na Berosa :loveu:. Super piesek :loveu:. dziekujemy kamcia:loveu: Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć! Co nowego na froncie? Berosik już się pakuje? Kto i czym w ogóle go przwiezie? Quote
Recommended Posts