Ewanka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Dzień dobry kruszynki :loveu: ... pogodnego dnia i dobrego humoru życzę :) Quote
zozolina Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Brrrrrrr u nas paskudnie...leje,siąpi...ech ...miłego dnia dziewczynki !!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Witam chomiki cieplutko:lol: A u nas słonko ładnie świeci.A Pcioła na kolanach "robi" za termoforek:lol: Foty będą?:crazyeye: To ja czekam;) Quote
Igiełka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Serdecznie Witamy i całuski przesyłamy :) :loveu: żem trochę wypadła z obiegu i byłam 2 tygodnie bez netu :eviltong: ale nadrobię w miarę szybko Quote
Baton Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): U nas zapracowany tydzień, a foty będą:lol: A kiedy? :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Ewanka napisał(a):Dzień dobry kruszynki :loveu: ... pogodnego dnia i dobrego humoru życzę :) Dziękujemy:) zozolina napisał(a):Brrrrrrr u nas paskudnie...leje,siąpi...ech ...miłego dnia dziewczynki !!!! u nas było to samo, teraz jest lekkie słonko i ziiimno;) RUDA ZUZIA napisał(a):Witam chomiki cieplutko:lol: A u nas słonko ładnie świeci.A Pcioła na kolanach "robi" za termoforek:lol: Foty będą?:crazyeye: To ja czekam;) No będą będą ... jeszcze wakacyjne czekają:D Igiełka napisał(a):Serdecznie Witamy i całuski przesyłamy :) :loveu: żem trochę wypadła z obiegu i byłam 2 tygodnie bez netu :eviltong: ale nadrobię w miarę szybko Witamy Igiełko :) Pomalutku sobie nadrabiaj ;) Gosiapk napisał(a):Rami gdzieś wywiało dzisiaj. :roll: Do robotki...;) maryg22 napisał(a):A kiedy? :evil_lol: Paulinka10 napisał(a):No właśnie kiedy?;) Już niebawem:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Pamiętacie Fridę, którą w styczniu przywiozłam z Wawy?;) Tak wczasowaliśmy razem nad jeziorkiem :loveu: Chillout braciszek Fridy :) Quote
Baton Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02403.jpg :loveu: A czy mi się wydaje, czy tam z tyłu jest znak zakazu wprowadzania psów...:evil_lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02415.jpg Co za miłość :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Tu widać różnicę - Dee 1kg, Frida 2,7kg:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 maryg22 napisał(a):http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02403.jpg :loveu: A czy mi się wydaje, czy tam z tyłu jest znak zakazu wprowadzania psów...:evil_lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02415.jpg Co za miłość :loveu: Hmm jaki znak?:hmmmm::siara::siara::siara: P.S byłam pod tym znakiem i to zdecydowanie nie chihuahua:lookarou: :grins: Quote
Baton Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm jaki znak?:hmmmm::siara::siara::siara: P.S byłam pod tym znakiem i to zdecydowanie nie chihuahua:lookarou: :grins: Ja nic nie widzę :evil_lol: Mo fakt...ale niestety u nas ostatnio pojawiają się znaki z chihuahua...:shake: :evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 O kurde po zdjęciach myślałam, ze Frida to z 5 kg waży, a to też kruszynka. Tylko przy Dee to chyba wszystkie psy wyglądają na giganty ;D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Hehehe no dokładnie:lol: Choć moje koleżanki które widziały Dee na zdjęciach i później na żywo mówiły, że na zdjęciach wygląda na dużą, dużo większą niż faktycznie jest;) Quote
Baton Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehe no dokładnie:lol: Choć moje koleżanki które widziały Dee na zdjęciach i później na żywo mówiły, że na zdjęciach wygląda na dużą, dużo większą niż faktycznie jest;) Ja też tak mówiłam :-D Na zdjęciach nie wygląda na aż tak małą...dopiero gdy ma się jakieś porównanie... Quote
Gosiapk Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): (...) Do robotki...;) (...) A to niespodzianka! Quote
Gosiapk Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm jaki znak? :hmmmm::siara::siara::siara: P.S byłam pod tym znakiem i to zdecydowanie nie chihuahua:lookarou: :grins: Jak nie chihuahua to się nie liczy. :shake: Zresztą, kto wyprowadza psy? One tylko leżą, a nie są wyprowadzane :cool3: Quote
Ewanka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Fotki rewelacyjne, Dee przecudna malusieńka dziewczynka :loveu: Frida odpływa ................. :evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Punkt obserwacyjny:evil_lol: a gdzie pomarańczowa kosulka:loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02421.jpg Quote
Recommended Posts