ChiqDeeWikiXenia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Tosz mówię, że kocham je ogromnie :loveu: Oj tak, wakacje to był cudowny okres...:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Tak na szybko, bo obiecałam... spotkanie z Joy:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Szkoda,że takie krótkie... Ja wolałabym żyć w klimacie gdzie nie ma zimy. A co do cziłek to powinno się ludzi ostrzegać jak przed narkotykami,że po pierwszej występuje ostre uzależnienie:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 No więc to relacja z mojego spotkania z Maryg i Joy:multi: Zuziu tak, dokładnie... ja walczyłam o 4 ale mam zaraz.. 3 i basta..:shake: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 W końcu się doczekałam :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02376.jpg Nawet się wszyscy jakoś załapali :lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02378.jpg Co tam DeeDee i Wiki robiły temu samczykowi :evil_lol: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02382.jpg :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02388.jpg Czyżby próba nauczenia Chiquity 'leżeć' :razz: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02389.jpg Jaka zamyślona :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 miłego weekendu i buziaczki ślemy:) Quote
Agnieszka Co. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ale było romantyczne spotkanie wśród stokrotek :) Quote
M&S Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Fajne fotki:) Głaski dla kurdpelków i milego dnia!!! Quote
Ewanka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Witajcie dziewczynki w niedzielę :) spotkanie wspaniałe, zazdroszczę :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Oj tak spotkanie było super, a później dołączył jeszcze chłopak chi :lol: Tylko mała Joy się nas bała... hmm... chyba moje laski wyglądają groźnie:roll::evil_lol: Quote
Baton Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oj tak spotkanie było super, a później dołączył jeszcze chłopak chi :lol: Tylko mała Joy się nas bała... hmm... chyba moje laski wyglądają groźnie:roll::evil_lol: Stwierdziłabym, że bała się tylko DeeDee :evil_lol: W końcu jak na początku widziała tylko Chiquię to była zadowolona, z Wiki się na spokojnie obwąchały, a jak pojawiła się DeeDee to dopiero się zaczęła chować :roll: Quote
zozolina Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Czesc trójpaku !!! miłej niedzieli !! u nas pogoda jako tako to moze jakis fajny spacer bedzie i dłuższy bo mamuska skonczyła serie popołudniówek..:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Cóż.. Dee... tej mordki w ciemnej ulicy sama bym się bała:evil_lol::roflt: U nas pogoda na razie nie najlepsza, czekamy, może się poprawi;) Quote
Baton Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Cóż.. Dee... tej mordki w ciemnej ulicy sama bym się bała:evil_lol::roflt: U nas pogoda na razie nie najlepsza, czekamy, może się poprawi;) No ja też :evil_lol: Przecież to takie groźne jest :roflt: Quote
Ewanka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Posyłamy wam słonko, u nas upał, dziewczynki powoli oswajają się ze swoją obecnością ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Maryg powiedz, że sama byłaś zestresowana jak do Ciebie podeszła:diabloti: Ewanko super:) Quote
Baton Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Maryg powiedz, że sama byłaś zestresowana jak do Ciebie podeszła:diabloti: Ewanko super:) No dobrze, dobrze... przyznaję się, że jak wyszła z tej torby to miałam ochotę uciec jak najdalej :roflt: A tak wogóle to jak jej zdrówko (i reszty gromadki też ;) )? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 A zdrówko powiem Ci, że całkiem super :) Nie narzekają;) Tylko w pt idziemy do okulisty, więc Dee nie będzie zachwycona:D (przyjeżdża dr.Stefanowicz) Quote
Oscar Patric Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 miłego i spokojnego tygodnia i buziaczki od Nas zasyłamy:) Quote
Rose_ Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Na tych fotkach Dee taka maleńka :loveu: Jaka ona w realu mała musi być! Jak chomik wyglada :D Trojaczki + Joyka to świetny zestaw :P Quote
Gosiapk Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Ewanka']poprostu przecudne czy mają gdzieś swoją galerię??? czy to 4dziewczynki? Dziękuję za miłesłowa. :) Galeri niet ;) Tak, 4 dziewczynki [quote name='Chiquita&DeeDee']Zakładam,że jednak Wiki posprząta, bo ost próbowała zjeść kooo Deeduni W tym wypadkujęzorkiem Pocieszyłaś mnie, żenie tylko moja Malunio lubi 'takie' rzeczy :roll: [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu, ale mnieuszczęśliwiłaś...ahh.. :loveu: [quote name='Pegaza']Czesc jee wszyscy sobie psysprawiaja kule bo mi sie tez uzali.. fajne te cziłki nawetwidze podobną do Dee i Viki ';kule bo mi sie tezuzali' :hmmmm: czy to jakiś szyfr? Dee i Malunio tobliźniaczki na odległość ;) [quote name='zozolina']Jejka ale slicznoty !!!! a to to twojemalentasy Gosia?piekne !!! a trafffka jaka zielona : Grin:: Grin::Grin:: Grin: Moje ci one wszytkie :loveu: Trafffka specjalniemalowana na okazję obfocenia ;) [quote name='RUDA ZUZIA'] Gosia wreszcie pokazała nam swoje skarby głęboko skrywane:evil_lol: Ale to nie wszystkie.Gdzie reszta?:evil_lol: Czy ta na pierwszym planie czarno biała to Mikrówka?I jak ma na imię ta obok niej? Cudna gromadka:loveu: Obok Mikrówci jest Julisia, najmniejsza z towarzystwa, a białasek to Malunio, z tyłu Beverlunia :loveu: A ja chcę więcej Pciółki! Domagam się!!! Quote
Recommended Posts