Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rami wykorzystywalas ostatnie chwile lata? przeca Ty nam morzem bylas a kiedy Ty zdazylas nad te jezioro pojechac?hehe
chyba zas cos przeoczylach..;)
przecie tyn znak wogole Was nie dotyczy, Ty bylas z chomikami na tej polance;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Witanko wieczorową porą

:)

Gosiapk napisał(a):
A to niespodzianka!

Jak nie chihuahua to się nie liczy. :shake: Zresztą, kto wyprowadza psy? One tylko leżą, a nie są wyprowadzane :cool3:

Teraz w zasadzie jestem bez pracy znowu, ale pomagam trochę TZ w firmie, więc nie jest źle;)
Heheh dokładnie, jak nie chihuahua to o co chodzi?:D

Ewanka napisał(a):
Fotki rewelacyjne, Dee przecudna malusieńka dziewczynka :loveu:

Frida odpływa ................. :evil_lol:

Tak Frida delektuje się wiatrem:)

andegawenka napisał(a):
Punkt obserwacyjny:evil_lol: a gdzie pomarańczowa kosulka:loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02421.jpg

Właśnie nie wiem gdzie...:lol: ciepło było, więc topless:diabloti:

Pegaza napisał(a):
Rami wykorzystywalas ostatnie chwile lata? przeca Ty nam morzem bylas a kiedy Ty zdazylas nad te jezioro pojechac?hehe
chyba zas cos przeoczylach..
przecie tyn znak wogole Was nie dotyczy, Ty bylas z chomikami na tej polance;)

Byliśmy nad morzem i później w Borach na 2 dni :)

andegawenka napisał(a):
Ja już od dawna ma to :shocked!::hmmmm:.......:-D

;)

RUDA ZUZIA napisał(a):
Jakie śliczne chomiki.Miałaś udane to lato:lol:
Frida też piękna.Pewnie już dawno się zadomowiła u nowej pańci?

Frida super, wszystkich sobie ustawia:D

M&S napisał(a):

:)

Ewanka napisał(a):
Wesołego weekendu :)

i czekamy na aktualne fotki :p

Aktualne? Przecież ja wstawiam najwięcej fotek, a tu jeszcze marudza...:evil_lol: to ja policzę ile wstawiam i nie będzie ani jednej więcej, dopuki u Was tyle nie zobaczę:diabloti: (jaka ja jestem mądra:eviltong::lol:)

natka.jezewska napisał(a):
Ale słodziaki, wesoła gromadka :)

Witamy :)

Posted

Nie mam chyba żadnych fotek zaległych, przynajmniej teraz mi w ręce nie wpadły.. ;)

A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
(...)
Aktualne? Przecież ja wstawiam najwięcej fotek, a tu jeszcze marudza...:evil_lol: to ja policzę ile wstawiam i nie będzie ani jednej więcej, dopuki u Was tyle nie zobaczę:diabloti: (jaka ja jestem mądra:eviltong::lol:)

ojoj, odszczekuję "aktualne" i nadal czekam na cudne fotki 'z dzisiaj' ......... :diabloti:

Nie mam chyba żadnych fotek zaległych, przynajmniej teraz mi w ręce nie wpadły.. ;)

A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz:

Deeduśka kochana, jak nie łapka to oczko :roll:
... ale będzie dobrze, najdzielniejsza dziewczynka i trochę podobna do Bajeczki, a może odwrotnie :p

Posted

Hahaha:D jak zrobię jakieś zdjęcia to wstawię;)
Właśnie mi przypomniałaś, że aparat mam rozładowany...

No cóż.. mam nadzieję, że po tym wszystkim będzie ze mną ze 100 lat i wynagrodzę jej wszystkie krzywdy:loveu:

Posted

Kiepso... :shake: A co się właściwie stało?
Ale wiesz co Ci powiem...będzie dobrze ;)

Posted

Zawija się jej powieka i włoski wchodzą w oczka i ma zadarcia... generalnie kiepsko dokładnie:roll:

No to faktycznie jest problem... Trzymamy kciuki za jej zdrówko ;)

Posted

Biedna Kruszynka:shake::-( jest już wyznaczony termin?:roll:

Posted

Zawija się jej powieka i włoski wchodzą w oczka i ma zadarcia... generalnie kiepsko dokładnie

Niestety to częsta przypadłość u niektórych ras, np. shar peje mają to często. Ale przyznam, że u chihuahua nie słyszałam.
Czy stan jest aż tak poważny, że zabieg jest konieczny?

Posted

oj to zdrówka kruszynce życzymy,i mocno trzymamy kciuki aby operacja się udała i Dee szybciutko do zdrowia wróciła:)

Posted

andegawenka napisał(a):
Biedna Kruszynka:shake::-( jest już wyznaczony termin?:roll:

Jeszcze nie, poczekamy do jesieni na pewno..

Gosiapk napisał(a):
Niestety to częsta przypadłość u niektórych ras, np. shar peje mają to często. Ale przyznam, że u chihuahua nie słyszałam.
Czy stan jest aż tak poważny, że zabieg jest konieczny?

Strasznie płacze, nawet taką ropką, więc do puki nic z tym nie zrobimy to będzie miała takie oczka. Nie chcę dzielić tego na 2 operacje, więc jak będziemy poprawiać nóżkę to zrobimy oczko, a do tego czasu będzie miała czarne.

unikatowydiament napisał(a):
oj to zdrówka kruszynce życzymy,i mocno trzymamy kciuki aby operacja się udała i Dee szybciutko do zdrowia wróciła:)

M&S napisał(a):
Trzymam kciuki za udaną operację!!!

Głaski od nas:)

Dziękujemy!!

Igiełka napisał(a):
Witamy się w słoneczny dzionek :) trzymamy mocno kciuki za Dee i ślemy całuski :)

Dzięki Igiełko!:)

zozolina napisał(a):
Witam maluszki i ich uroczą mamule :loveu:,och dee malenstwo....:-(

JA to mówię, że ona ma ogromnego pecha.. ma chyba wszystkie przypadłości chi..:placz:

Przemywam jej oczka codziennie, nawet już krople wycofaliśmy, bo nic nie dawały.

Miłego dnia Ciocie:)

Posted

To tak jak i my tyle ze ja najpierw nad Bory na 5 dni a potem 10 dni nad morze..;)
biedna ta Twoja Dee jak nie urok to sraczka..oby to juz byla ostatnia operacja..
w nieruchomosciach sie nie podobalo?;)

Posted

Pegaza napisał(a):
To tak jak i my tyle ze ja najpierw nad Bory na 5 dni a potem 10 dni nad morze..;)
biedna ta Twoja Dee jak nie urok to sraczka..oby to juz byla ostatnia operacja..
w nieruchomosciach sie nie podobalo?;)

No widzisz:)
Biedna, biedna.. coś musiała w poprzednim wcieleniu grubo naskrobać:roll:
Podobać podobało, ale za darmo pracować to mi się nie widzi, a dokładać ze swoich to już kompletnie:shake:

M&S napisał(a):
Witamy się z rana i życzymy miłego poniedziałku:)

Dziękujemy:)

RUDA ZUZIA napisał(a):
Witam cieplutko:lol:
Biedna Dee.Tyle musi przejść.
Ale patrząc z innej strony,gdyby nie miała Ciebie to może by jej już nie było...
Będę trzymać mocno kciuki:lol:

No mogła by już być w innym świecie... ale przykro tak jej ciągle operacje robić... sama wiesz, sterylka nadal przed Wami chyba nie?:roll:
Ciocia Ty trzymaj kciuki, a najlepiej przyjedź nas wesprzeć:loveu: