Pegaza Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Rami wykorzystywalas ostatnie chwile lata? przeca Ty nam morzem bylas a kiedy Ty zdazylas nad te jezioro pojechac?hehe chyba zas cos przeoczylach..;) przecie tyn znak wogole Was nie dotyczy, Ty bylas z chomikami na tej polance;) Quote
andegawenka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja już od dawna ma to :shocked!::hmmmm:.......:-D Quote
RUDA ZUZIA Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Jakie śliczne chomiki.Miałaś udane to lato:lol: Frida też piękna.Pewnie już dawno się zadomowiła u nowej pańci? Quote
M&S Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ale rozmarzona:) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02435.jpg Quote
Ewanka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Wesołego weekendu :) i czekamy na aktualne fotki :p Quote
natka.jezewska Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ale słodziaki, wesoła gromadka :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 M&S napisał(a):Witanko wieczorową porą :) Gosiapk napisał(a):A to niespodzianka! Jak nie chihuahua to się nie liczy. :shake: Zresztą, kto wyprowadza psy? One tylko leżą, a nie są wyprowadzane :cool3: Teraz w zasadzie jestem bez pracy znowu, ale pomagam trochę TZ w firmie, więc nie jest źle;) Heheh dokładnie, jak nie chihuahua to o co chodzi?:D Ewanka napisał(a):Fotki rewelacyjne, Dee przecudna malusieńka dziewczynka :loveu: Frida odpływa ................. :evil_lol: Tak Frida delektuje się wiatrem:) andegawenka napisał(a):Punkt obserwacyjny:evil_lol: a gdzie pomarańczowa kosulka:loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02421.jpg Właśnie nie wiem gdzie...:lol: ciepło było, więc topless:diabloti: Pegaza napisał(a):Rami wykorzystywalas ostatnie chwile lata? przeca Ty nam morzem bylas a kiedy Ty zdazylas nad te jezioro pojechac?hehe chyba zas cos przeoczylach.. przecie tyn znak wogole Was nie dotyczy, Ty bylas z chomikami na tej polance;) Byliśmy nad morzem i później w Borach na 2 dni :) andegawenka napisał(a):Ja już od dawna ma to :shocked!::hmmmm:.......:-D ;) RUDA ZUZIA napisał(a):Jakie śliczne chomiki.Miałaś udane to lato:lol: Frida też piękna.Pewnie już dawno się zadomowiła u nowej pańci? Frida super, wszystkich sobie ustawia:D M&S napisał(a):Ale rozmarzona:) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02435.jpg :) Ewanka napisał(a):Wesołego weekendu :) i czekamy na aktualne fotki :p Aktualne? Przecież ja wstawiam najwięcej fotek, a tu jeszcze marudza...:evil_lol: to ja policzę ile wstawiam i nie będzie ani jednej więcej, dopuki u Was tyle nie zobaczę:diabloti: (jaka ja jestem mądra:eviltong::lol:) natka.jezewska napisał(a):Ale słodziaki, wesoła gromadka :) Witamy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Nie mam chyba żadnych fotek zaległych, przynajmniej teraz mi w ręce nie wpadły.. ;) A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz: Quote
Ewanka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): (...) Aktualne? Przecież ja wstawiam najwięcej fotek, a tu jeszcze marudza...:evil_lol: to ja policzę ile wstawiam i nie będzie ani jednej więcej, dopuki u Was tyle nie zobaczę:diabloti: (jaka ja jestem mądra:eviltong::lol:) ojoj, odszczekuję "aktualne" i nadal czekam na cudne fotki 'z dzisiaj' ......... :diabloti: Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mam chyba żadnych fotek zaległych, przynajmniej teraz mi w ręce nie wpadły.. ;) A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz: Deeduśka kochana, jak nie łapka to oczko :roll: ... ale będzie dobrze, najdzielniejsza dziewczynka i trochę podobna do Bajeczki, a może odwrotnie :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Hahaha:D jak zrobię jakieś zdjęcia to wstawię;) Właśnie mi przypomniałaś, że aparat mam rozładowany... No cóż.. mam nadzieję, że po tym wszystkim będzie ze mną ze 100 lat i wynagrodzę jej wszystkie krzywdy:loveu: Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mam chyba żadnych fotek zaległych, przynajmniej teraz mi w ręce nie wpadły.. ;) A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz: Kiepso... :shake: A co się właściwie stało? Ale wiesz co Ci powiem...będzie dobrze ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Zawija się jej powieka i włoski wchodzą w oczka i ma zadarcia... generalnie kiepsko dokładnie:roll: Quote
Baton Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zawija się jej powieka i włoski wchodzą w oczka i ma zadarcia... generalnie kiepsko dokładnie:roll: No to faktycznie jest problem... Trzymamy kciuki za jej zdrówko ;) Quote
andegawenka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a): A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz: Biedna Kruszynka:shake::-( jest już wyznaczony termin?:roll: Quote
Gosiapk Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zawija się jej powieka i włoski wchodzą w oczka i ma zadarcia... generalnie kiepsko dokładnie Niestety to częsta przypadłość u niektórych ras, np. shar peje mają to często. Ale przyznam, że u chihuahua nie słyszałam. Czy stan jest aż tak poważny, że zabieg jest konieczny? Quote
Oscar Patric Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie mam chyba żadnych fotek zaległych, przynajmniej teraz mi w ręce nie wpadły.. ;) A w ogóle wczoraj byliśmy u Pana okulisty i Dee czeka zabieg na oczka..cóż, ona chyba przejdzie wszystkie operacje jakie piesio może przejść:roll: zrobimy to przy kolejnej operacji nóżki, żeby jej nie męczyć kolejną narkozą..:placz: oj to zdrówka kruszynce życzymy,i mocno trzymamy kciuki aby operacja się udała i Dee szybciutko do zdrowia wróciła:) Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Trzymam kciuki za udaną operację!!! Głaski od nas:) Quote
Igiełka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Witamy się w słoneczny dzionek :) trzymamy mocno kciuki za Dee i ślemy całuski :) Quote
zozolina Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Witam maluszki i ich uroczą mamule :loveu:,och dee malenstwo....:-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 andegawenka napisał(a):Biedna Kruszynka:shake::-( jest już wyznaczony termin?:roll: Jeszcze nie, poczekamy do jesieni na pewno.. Gosiapk napisał(a):Niestety to częsta przypadłość u niektórych ras, np. shar peje mają to często. Ale przyznam, że u chihuahua nie słyszałam. Czy stan jest aż tak poważny, że zabieg jest konieczny? Strasznie płacze, nawet taką ropką, więc do puki nic z tym nie zrobimy to będzie miała takie oczka. Nie chcę dzielić tego na 2 operacje, więc jak będziemy poprawiać nóżkę to zrobimy oczko, a do tego czasu będzie miała czarne. unikatowydiament napisał(a):oj to zdrówka kruszynce życzymy,i mocno trzymamy kciuki aby operacja się udała i Dee szybciutko do zdrowia wróciła:) M&S napisał(a):Trzymam kciuki za udaną operację!!! Głaski od nas:) Dziękujemy!! Igiełka napisał(a):Witamy się w słoneczny dzionek :) trzymamy mocno kciuki za Dee i ślemy całuski :) Dzięki Igiełko!:) zozolina napisał(a):Witam maluszki i ich uroczą mamule :loveu:,och dee malenstwo....:-( JA to mówię, że ona ma ogromnego pecha.. ma chyba wszystkie przypadłości chi..:placz: Przemywam jej oczka codziennie, nawet już krople wycofaliśmy, bo nic nie dawały. Miłego dnia Ciocie:) Quote
Pegaza Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 To tak jak i my tyle ze ja najpierw nad Bory na 5 dni a potem 10 dni nad morze..;) biedna ta Twoja Dee jak nie urok to sraczka..oby to juz byla ostatnia operacja.. w nieruchomosciach sie nie podobalo?;) Quote
M&S Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Witamy się z rana i życzymy miłego poniedziałku:) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Witam cieplutko:lol: Biedna Dee.Tyle musi przejść. Ale patrząc z innej strony,gdyby nie miała Ciebie to może by jej już nie było... Będę trzymać mocno kciuki:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Pegaza napisał(a):To tak jak i my tyle ze ja najpierw nad Bory na 5 dni a potem 10 dni nad morze..;) biedna ta Twoja Dee jak nie urok to sraczka..oby to juz byla ostatnia operacja.. w nieruchomosciach sie nie podobalo?;) No widzisz:) Biedna, biedna.. coś musiała w poprzednim wcieleniu grubo naskrobać:roll: Podobać podobało, ale za darmo pracować to mi się nie widzi, a dokładać ze swoich to już kompletnie:shake: M&S napisał(a):Witamy się z rana i życzymy miłego poniedziałku:) Dziękujemy:) RUDA ZUZIA napisał(a):Witam cieplutko:lol: Biedna Dee.Tyle musi przejść. Ale patrząc z innej strony,gdyby nie miała Ciebie to może by jej już nie było... Będę trzymać mocno kciuki:lol: No mogła by już być w innym świecie... ale przykro tak jej ciągle operacje robić... sama wiesz, sterylka nadal przed Wami chyba nie?:roll: Ciocia Ty trzymaj kciuki, a najlepiej przyjedź nas wesprzeć:loveu: Quote
Paulinka10 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Przyszłam trojaczkom i mamusi dobranoc powiedzieć;) oj bidulka z tej małej kruszynki:(ale ona tylko na taką kruchą wygląda a to twardzielka jest i da rade:loveu: Quote
Recommended Posts