ChiqDeeWikiXenia Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Zapoznanie z kolegą yorczkiem - miał 1,3kg więc wpasował się do laseczek:loveu: Chiq niewyraźna... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Lepiej;) Wiq Deeduszek mój:loveu: Pełna kontrola sytuacji:) I schronisko na szyndzielni KONIEC:diabloti: Quote
Gosiapk Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ciocia Rami się objawiłą dogoświatu :multi: Ale super wycieczka. Quote
Igiełka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 niom pocieszam jak umiem :loveu: hurra pokazałaś się nam :multi::multi: wspaniałe fotki miło sobie popatrzeć :loveu: Quote
Rose_ Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Wreszcie się pokazała mamusia trzech ślicznotek :D Świetne zdjęcia, aż nie wiem, które zacytować. :lol: Ślę buziaczki dla trojaczków! :** Quote
Baton Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Śliczne fotki :loveu: Świetne zdjęcia, aż nie wiem, które zacytować. :lol: [/QUOTE] Mam podobny problem :D Quote
andegawenka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 aaaa! jesteś malutka i dlatego te chiłki masz:iloveyou: Quote
Pegaza Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Profil masz calkiem niezly;) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02517.jpg no narescie wiem z kim pisze-gadam..heh te Twoje chiłki na tym pniu to dopiero widac jakie malizny:) Quote
M&S Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Maleńtasy na wycieczce:):) jak ładnie. Głaski dla kurdupelków. Quote
andegawenka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Gosiapk']Się pokazała...i znikła :-?[/QUOTE] Uzbiera parę postów a potem leci z komentarzem hurtem:-D lubię taki post czytać:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Gosiapk']Ciocia Rami się objawiłą dogoświatu :multi: Ale super wycieczka. No to czekam na rewanż:evil_lol: [quote name='Igiełka']niom pocieszam jak umiem :loveu: hurra pokazałaś się nam :multi: wspaniałe fotki miło sobie popatrzeć :loveu: Cieszę się, że miło popatrzeć:multi: [quote name='unikatowydiament']buziaczki zasyłamy:) Dziękujemy:) [quote name='Rose_']Wreszcie się pokazała mamusia trzech ślicznotek :D Świetne zdjęcia, aż nie wiem, które zacytować. :lol: Ślę buziaczki dla trojaczków! :** Hehe, dziękujemy:) A Wasza galeria gdzie jest?:cool3: [quote name='maryg22']Śliczne fotki :loveu: Świetne zdjęcia, aż nie wiem, które zacytować. :lol: Mam podobny problem :D Nie kłam :diabloti: Na żywo lepiej czy gorzej?:lol: [quote name='andegawenka']aaaa! jesteś malutka i dlatego te chiłki masz:iloveyou: Malutka.. cóż.. wielka duchem jak moje pieski:evil_lol: [quote name='Pegaza']Profil masz calkiem niezly;) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02517.jpg no narescie wiem z kim pisze-gadam..heh te Twoje chiłki na tym pniu to dopiero widac jakie malizny:) HAhahaha całkiem niezły mówisz?:lol: Malizny, malizny, na żywo jeszcze mniejsze;) [quote name='M&S']Maleńtasy na wycieczce:) jak ładnie. Głaski dla kurdupelków. Dziękujemy:) [quote name='Gosiapk']Się pokazała...i znikła :-? Nie znikłam, wciągło mnie coś innego i wczoraj już nie zdążyłam:eviltong: [quote name='andegawenka']Uzbiera parę postów a potem leci z komentarzem hurtem:-D lubię taki post czytać:loveu: Hahah, dokładnie:evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Malutka.. cóż.. wielka duchem jak moje pieski:evil_lol: [/QUOTE] Malutka czyli taka kobieca....też chcę być mini mini:roll: Quote
Pasia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) śliczne trojaczki :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02534.jpg :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02535.jpg :loveu: Edited September 20, 2012 by Pasia Quote
Rose_ Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Mi się zdaje, czy ty serio masz trochę z boku włosy wygolone? Tzn., chodzi mi o ten bok, zaraz nad uchem. Bo strasznie mi się takie golenie podoba. Teraz mnie tylko ciekawi, jaki masz głos. :lol: Ale przynajmniej wiemy, jak wyglądasz. :multi: Byłam w zimie na Szyndzielni, widoczki naprawdę zaje... i tak dalej. :evil_lol: Nasza galeria jest nieistniejąca. :lol: Noszę się z założeniem jej, ale jakoś nie umiem się zabrać. Aparatu dobrego brak. :roll: Edited September 20, 2012 by Rose_ Quote
Baton Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Nie kłam :diabloti: Na żywo lepiej czy gorzej?:lol: [/QUOTE] No wiesz... tu dałaś takie zdjęcia, gdzie jesteś daleko...jak byś dała takie bardziej z bliska to mogłabym ocenić :evil_lol: [quote name='Rose_'] Nasza galeria jest nieistniejąca. :lol: Noszę się z założeniem jej, ale jakoś nie umiem się zabrać. Aparatu dobrego brak. :roll:[/QUOTE] To proszę zmienić jej status na istniejąca :D Ja też nie mam dobrego aparatu, a jednak galeria jest :evil_lol: Quote
zozolina Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 No witam ciocie Rami i malentasy !!!!! Jaka Ty sliczna dziewczyna :loveu:,bardzo miło mi Cie zobaczyc !!! pozdrawiamy i zyczymy miłego wieczorku !!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='andegawenka']Malutka czyli taka kobieca....też chcę być mini mini:roll: Oj tam oj tam, nie narzekaj;) W sumie to nie widziałam Twojego zdjęcia chyba? Hm... już mi się myli..:oops: [quote name='Pasia']śliczne trojaczki :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02534.jpg :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02535.jpg :loveu: Nie musiałaś edytować;) też żałuję, że było rozmazane, ale ja na robieniu zdjęć się nie znam i mój aparat nie raz robi psikusy:mad: A maleństwo z avatarka to Twoja dzidzia? [quote name='Rose_']Mi się zdaje, czy ty serio masz trochę z boku włosy wygolone? Tzn., chodzi mi o ten bok, zaraz nad uchem. Bo strasznie mi się takie golenie podoba. Teraz mnie tylko ciekawi, jaki masz głos. :lol: Ale przynajmniej wiemy, jak wyglądasz. :multi: Byłam w zimie na Szyndzielni, widoczki naprawdę zaje... i tak dalej. :evil_lol: Nasza galeria jest nieistniejąca. :lol: Noszę się z założeniem jej, ale jakoś nie umiem się zabrać. Aparatu dobrego brak. :roll: Mam wygolone oba boki;) już jakieś 3-4 lata, choć teraz ciut mniej - to dla mnie bardzo wygodne:) Hehehe, głos mam okropny:eviltong: nic z tego:evil_lol: To zakładaj galerię szybciutko;) [quote name='maryg22']No wiesz... tu dałaś takie zdjęcia, gdzie jesteś daleko...jak byś dała takie bardziej z bliska to mogłabym ocenić :evil_lol: To proszę zmienić jej status na istniejąca :D Ja też nie mam dobrego aparatu, a jednak galeria jest :evil_lol: Hahahaha:diabloti: JA Ci dam z bliska:evil_lol: Zgadzam się z 2 częścią wypowiedzi :) [quote name='zozolina']No witam ciocie Rami i malentasy !!!!! Jaka Ty sliczna dziewczyna :loveu:,bardzo miło mi Cie zobaczyc !!! pozdrawiamy i zyczymy miłego wieczorku !!!! Dziękuję za komplementy:loveu: Miło, że nas odwiedzacie:multi: A w ogóle to kto zgadnie co kupiłam moim Córeczkom? Nie mogłam się powstrzymać:oops: Czekam:evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam oj tam, nie narzekaj;) W sumie to nie widziałam Twojego zdjęcia chyba? Hm... już mi się myli..:oops:[/QUOTE] Mam wstawić potwora?:angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Jakiego potwora?:crazyeye: Quote
Pasia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Nie musiałaś edytować;) też żałuję, że było rozmazane, ale ja na robieniu zdjęć się nie znam i mój aparat nie raz robi psikusy:mad: A maleństwo z avatarka to Twoja dzidzia?[/QUOTE] niestety maleństwo z mojego awatara to nie moja dzidzia :) awatarek jest z internetu ;) ale na pewno kiedyś będę miała takie maleństwo tylko muszę poczekać jeszcze kilka lat :) na razie mogę oglądać zdjęcia Waszych pociech na swoją muszę poczekać ;) Quote
Nath Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Oj ile szkrabów :) Jęzorek the best http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02533.jpg Quote
Paulinka10 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cześć dziewczynki;) No ja to sobie całkiem inaczej Ciebie wyobrażałam...tylko tak z boku to trudno cos zobaczyć;) a dziewczynki podróżniczki śliczne:) Quote
Baton Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Hahahaha:diabloti: JA Ci dam z bliska:evil_lol: Zgadzam się z 2 częścią wypowiedzi :) A w ogóle to kto zgadnie co kupiłam moim Córeczkom? Nie mogłam się powstrzymać:oops: Czekam:evil_lol: A z pierwszą już nie...:-( Co Ty mogłaś im kupić... hmm, chwilowo brak pomysłu ale raczej zakupione spontaniczne... Hmm, a może kolejne legowisko :lol: Quote
Recommended Posts