Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzień dobry kruszynki, jakie plany na dzisiaj? :loveu: Agnieszka Co. napisał(a):Śliczna jest - a co było powodem, że poprzedni właściciele musieli się z nią rozstać? To była typowa suka hodowlana w hodowli czy członek rodziny? Czy pozostałe suczki tez już znalazły domy? To jest sunia hodowlana, miała dwa mioty, co jest odnotowane w rodowodzie, ja zdecydowanie nie planuję hodowli, więc rozważam w przyszłości sterylkę.Na razie sunia musi poczuć się u nas pewnie, chyba potrwa to chyba dość długo. Myślę, że w hodowli jest kilka młodszych suczek, więc Pani postanowiła trzem starszym poszukać dobrych domków. Bajeczka jest wyjątkowo delikatna i nieśmiała, więc pewnie nie bardzo sprawdzała się w tej roli. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Dziś planujemy jechać do mojej Mami :) Ewanko, wiem, że to grzywka, ale widziałam i takie co mają z 6 kg;) czekam na relację z zapoznania:) M&S witamy:) Aguś to hodowla z BB, a te sunie już są niehodowlane przez wiek czy coś innego, została jeszcze ta z 1 zdjęcia o ile wiem, choć to info z przed tyg;) Quote
Baton Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Witamy po przerwie :) Ale ja coś tak widzę, że tych moich upragnionych zdjęć dalej nie ma...:mad: A ja tak ładnie nadrobiłam wszystkie zaległości :-( Jak się tam dziewczynki mają? ;) http://images44.fotosik.pl/380/ce7ef51611e17128med.jpg Ale cudo :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Czekałam na Ciebie ze zdjęciami:loveu: Dziewczynki mają się dobrze:lol: Quote
Baton Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Czekałam na Ciebie ze zdjęciami:loveu: Dziewczynki mają się dobrze:lol: To teraz już nic nie stoi na przeszkodzie żebyś je wstawiła :razz: Quote
zozolina Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Witamy sie milutko !!!!! Ewanko Czy to bajeczka????jest cu-do-wna !!!! a ja jutro jade po.....:multi::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Wstawię, wstawię :lol: ale jeszcze nie teraz, bo sprzątam:eviltong: Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Po co sprzątać jak i tak się zaraz zabrudzi :evil_lol: ... czekamy na fotki i opowieści o dziewczynkach. Bajeczka pozdrawia koleżanki, też by chciała być taka odważna i mieć dobry apetyt. Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zozolina napisał(a):Witamy sie milutko !!!!! Ewanko Czy to bajeczka????jest cu-do-wna !!!! a ja jutro jade po.....:multi::evil_lol: Tak, to oczywiście Bajeczka, jest cudowna, ale mega nieśmiała. Opowiadaj, po kogo jedziesz !!! ??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Chciałaby mieć apetyt? a nie ma;) Moja Wiki do dziś jest mega wybredna:mad: a ja się denerwuje, bo nie chcę żeby schudła, więc siedzimy pół godz nad jednym posiłkiem i daję wrednej małpce po chrupeczce:evil_lol: Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ucałuj Wikusię, widocznie lubi jak się nią indywidualnie zajmujesz, mądra dziewczynka :) Złamałam się i dałam Bajeczce wołowinkę, dmuchnęła w sekundkę, a chrupki muszą poczekać ;) ... zapraszam na "Bajkowe życie" w galerii :) Quote
Gosiapk Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Gosiu...:loveu: Uwielbiam Cię wiesz??? :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Gosiapk Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Ewanka']Jest cudna, maleńka, dużo mniejsza niż na zdjęciu, wydaje mi się, że mniej niż 2kg, jutro zważę ... rzeczywiście lękliwa, tak jak pani uprzedzała, ale powoli oswaja się z ogrodem, nawet już go oznaczyła ;) psiaki pozna jutro, sama wskakuje na kolanka, na kanapę, bardzo skoczna, choć nóżki ma króciutkie, jest przecudna :loveu: Rami, wiesz, że mam ją dzięki Tobie :loveu:- bardzo bardzo dziękuję, że zamieściłaś to ogłoszenie na forum!!!!! Jaka śliczna dziewuszka. Gratuluję! :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehe ;) A jak mówiłam, że moje są ładniejsze niż na zdjęciach to nikt mi nie wierzył:eviltong: No to super, ja rodo Wiki też już wreszcie mam, ale medali to nie dostałam:D hehehe kto by tam Tobie wierzył! ;) :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Dziewczyny patrzcie!!! Jakie Skurwie** http://toz.wroclaw.pl/lipka.xml :placz: :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Kim trzeba być, żeby tak zarabiać... Nie mogę no... szlak mnie trafił:-( Quote
Gosiapk Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Aguś to hodowla z BB, a te sunie już są niehodowlane przez wiek czy coś innego, została jeszcze ta z 1 zdjęcia o ile wiem, choć to info z przed tyg;) Z jakiego zdjęcia? Chyba nie widziałam :niewiem: Jak się nazywa ta hodowla? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Wkleiłam na chi w potrzebie, zobacz :) Quote
Gosiapk Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziewczyny patrzcie!!! Jakie Skurwie* http://toz.wroclaw.pl/lipka.xml :placz: :( Okropność. Nigdy tego nie zrozumiem. :shake: A widziałaś to? Hodofla z ZKwP, które stwierdziło że szystko jest ok :angryy: Zgadnij jaka to rasa :crazyeye: link to FB Quote
Gosiapk Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Chciałaby mieć apetyt? a nie ma;) Moja Wiki do dziś jest mega wybredna:mad: a ja się denerwuje, bo nie chcę żeby schudła, więc siedzimy pół godz nad jednym posiłkiem i daję wrednej małpce po chrupeczce:evil_lol: Jak z moją Julisią :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Matko... gdzie są przepisy i gdzie Ci ludzie mają oczy?!! Czasami się cieszę, że nie mam FB.. ciągle bym chodziła uryczana.. Najgorsza jest bezsilność :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Gosiapk napisał(a):Jak z moją Julisią :roll: Niejadek też? Mi mówią, że mam ją przegłodzić, ale serce mnie nie puszcza ;) Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Fotki wspaniałe :loveu:, teraz widzę, że Bajeczka troszkę do Dee podobna, czy to tylko złudzenie? Chi uzależniają, ale grzywki, ze swym anielskim charakterem, też uzależniają ... :p Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Gosiapk napisał(a):Jaka śliczna dziewuszka. Gratuluję! :) Dzięki, jest rzeczywiście przesliczna :) Gosiapk napisał(a):Z jakiego zdjęcia? Chyba nie widziałam :niewiem: Jak się nazywa ta hodowla? Hodowla "Beskidzkie miniaturki" z BB, Pani bardzo ciepła i sympatyczna, poznałyśmy się osobiście. Chiquita&DeeDee napisał(a):Matko... gdzie są przepisy i gdzie Ci ludzie mają oczy?!! Czasami się cieszę, że nie mam FB.. ciągle bym chodziła uryczana.. Najgorsza jest bezsilność :( Pozdpisuję się 4 łapami ... bezsilność zabija, ja już przestałam wchodzić na wątki pomocowe ...... :( Quote
Recommended Posts