Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry kruszynki, jakie plany na dzisiaj? :loveu:

Agnieszka Co. napisał(a):
Śliczna jest - a co było powodem, że poprzedni właściciele musieli się z nią rozstać? To była typowa suka hodowlana w hodowli czy członek rodziny? Czy pozostałe suczki tez już znalazły domy?

To jest sunia hodowlana, miała dwa mioty, co jest odnotowane w rodowodzie, ja zdecydowanie nie planuję hodowli, więc rozważam w przyszłości sterylkę.Na razie sunia musi poczuć się u nas pewnie, chyba potrwa to chyba dość długo.
Myślę, że w hodowli jest kilka młodszych suczek, więc Pani postanowiła trzem starszym poszukać dobrych domków. Bajeczka jest wyjątkowo delikatna i nieśmiała, więc pewnie nie bardzo sprawdzała się w tej roli.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś planujemy jechać do mojej Mami :)

Ewanko, wiem, że to grzywka, ale widziałam i takie co mają z 6 kg;) czekam na relację z zapoznania:)

M&S witamy:)

Aguś to hodowla z BB, a te sunie już są niehodowlane przez wiek czy coś innego, została jeszcze ta z 1 zdjęcia o ile wiem, choć to info z przed tyg;)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Czekałam na Ciebie ze zdjęciami:loveu:
Dziewczynki mają się dobrze:lol:

To teraz już nic nie stoi na przeszkodzie żebyś je wstawiła :razz:

Posted

Po co sprzątać jak i tak się zaraz zabrudzi :evil_lol: ... czekamy na fotki i opowieści o dziewczynkach.

Bajeczka pozdrawia koleżanki, też by chciała być taka odważna i mieć dobry apetyt.

Posted

zozolina napisał(a):
Witamy sie milutko !!!!!
Ewanko Czy to bajeczka????jest cu-do-wna !!!!
a ja jutro jade po.....:multi::evil_lol:

Tak, to oczywiście Bajeczka, jest cudowna, ale mega nieśmiała.

Opowiadaj, po kogo jedziesz !!! ???

Posted

Chciałaby mieć apetyt? a nie ma;)
Moja Wiki do dziś jest mega wybredna:mad: a ja się denerwuje, bo nie chcę żeby schudła, więc siedzimy pół godz nad jednym posiłkiem i daję wrednej małpce po chrupeczce:evil_lol:

Posted

Ucałuj Wikusię, widocznie lubi jak się nią indywidualnie zajmujesz, mądra dziewczynka :)

Złamałam się i dałam Bajeczce wołowinkę, dmuchnęła w sekundkę, a chrupki muszą poczekać ;)

... zapraszam na "Bajkowe życie" w galerii :)

Posted

[quote name='Ewanka']Jest cudna, maleńka, dużo mniejsza niż na zdjęciu, wydaje mi się, że mniej niż 2kg, jutro zważę ... rzeczywiście lękliwa, tak jak pani uprzedzała, ale powoli oswaja się z ogrodem, nawet już go oznaczyła ;) psiaki pozna jutro, sama wskakuje na kolanka, na kanapę, bardzo skoczna, choć nóżki ma króciutkie, jest przecudna :loveu:

Rami, wiesz, że mam ją dzięki Tobie :loveu:- bardzo bardzo dziękuję, że zamieściłaś to ogłoszenie na forum!!!!!

Jaka śliczna dziewuszka. Gratuluję! :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehe ;)
A jak mówiłam, że moje są ładniejsze niż na zdjęciach to nikt mi nie wierzył:eviltong:

No to super, ja rodo Wiki też już wreszcie mam, ale medali to nie dostałam:D hehehe

kto by tam Tobie wierzył! ;) :D

Posted

(...) Aguś to hodowla z BB, a te sunie już są niehodowlane przez wiek czy coś innego, została jeszcze ta z 1 zdjęcia o ile wiem, choć to info z przed tyg;)

Z jakiego zdjęcia? Chyba nie widziałam :niewiem:
Jak się nazywa ta hodowla?

Posted

Chciałaby mieć apetyt? a nie ma;)
Moja Wiki do dziś jest mega wybredna:mad: a ja się denerwuje, bo nie chcę żeby schudła, więc siedzimy pół godz nad jednym posiłkiem i daję wrednej małpce po chrupeczce:evil_lol:

Jak z moją Julisią :roll:

Posted

Fotki wspaniałe :loveu:, teraz widzę, że Bajeczka troszkę do Dee podobna, czy to tylko złudzenie?
Chi uzależniają, ale grzywki, ze swym anielskim charakterem, też uzależniają ... :p

Posted

Gosiapk napisał(a):
Jaka śliczna dziewuszka. Gratuluję! :)

Dzięki, jest rzeczywiście przesliczna :)
Gosiapk napisał(a):
Z jakiego zdjęcia? Chyba nie widziałam :niewiem:
Jak się nazywa ta hodowla?

Hodowla "Beskidzkie miniaturki" z BB, Pani bardzo ciepła i sympatyczna, poznałyśmy się osobiście.

Matko... gdzie są przepisy i gdzie Ci ludzie mają oczy?!!
Czasami się cieszę, że nie mam FB.. ciągle bym chodziła uryczana.. Najgorsza jest bezsilność :(

Pozdpisuję się 4 łapami ... bezsilność zabija, ja już przestałam wchodzić na wątki pomocowe ...... :(