Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Niejadek też? Mi mówią, że mam ją przegłodzić, ale serce mnie nie puszcza ;)

Straszny niejadek. Już 7 rok ją karmię i pilnuję, aby jadła. Jak zje więcej na obiad, to śniadania już nie ruszy :roll: Codziennie siedzę i pilnuję, aby zjadła. Przegłodzenie nie pomaga, jak zgłodnieje to zje chętniej następny posiłek i ... koniec ... zaczynamy polkę z dokarmianiem od nowa.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']jejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi: prawie się zsikałam ze szczęścia:D

I kto teraz posprząta? Ja nie :stop:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jakie masz piękności... :loveu: normalnie mowę mi odjęło:loveu::multi: Moje małe córeczki:loveu:

MOJE :eviltong: (wreszcie się mogę odgryźć ;) )

[quote name='maryg22']http://images43.fotosik.pl/1519/85ab7847fe8db2b0gen.jpg :loveu:

:Rose:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Straszny niejadek. Już 7 rok ją karmię i pilnuję, aby jadła. Jak zje więcej na obiad, to śniadania już nie ruszy :roll: Codziennie siedzę i pilnuję, aby zjadła. Przegłodzenie nie pomaga, jak zgłodnieje to zje chętniej następny posiłek i ... koniec ... zaczynamy polkę z dokarmianiem od nowa.

Mnie też to czeka chyba już na zawsze ;) jestem z Tobą ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Śliczna trójeczka:loveu:

Podgląda jednym oczkiem:evil_lol:

:loveu:

Mamo daj golonko..

Takiemu spojrzeniu nie można się oprzeć:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Lenistwo ;)

Rączki po królewsku nadstawione do całowania:loveu:.
Cudna fotorelacja.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wybaczcie monotematyczność, ale kocham ten dziub:loveu:

Lubię taką monotematyczność:loveu:

Fantastyczne zdjęcie:loveu:

Domek ma okna z każdej strony:) myślę, że dziewczynki mają w nim wygodnie :)
Extra ta chatka:lol:

[quote name='Gosiapk']co tak skromnie? ;) :D

Ja się nie przyznam ile u mnie łóżeczek psich, bo jeszcze uznacie, że moje dziewczyny są rozpuszczone ;)
Stawiam na 18:lol:
No ja myślę,że są rozpuszczone jak należy:mad::evil_lol:

Wiecie jak przeczytałam o tym jak jedna babka jechała z małym psiakiem na kolanach i ktoś jej wymusił pierwszeństwo... jak poduszka wystrzeliła... to nie pytajcie co z psiaka zostało:placz: to zrozumiałam, że nie robię im dobrze, tylko mogę je zabić..
To prawda.Ja jeżdżę z moimi na tylnym siedzeniu i są zawsze przywiązane specjalnymi szelkami.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Mam dla Was świeżutkie zdjęcia sprzed paru minut jak moja kochana dziewczynka mi towarzyszy w czasie robienia tatarka:loveu:
Jakość kiepska, bo robione komórką ;)

I po robocie:D

Grzeczna dziewczynka:lol:

[quote name='Ewanka']Jest cudna, maleńka, dużo mniejsza niż na zdjęciu, wydaje mi się, że mniej niż 2kg, jutro zważę ... rzeczywiście lękliwa, tak jak pani uprzedzała, ale powoli oswaja się z ogrodem, nawet już go oznaczyła ;) psiaki pozna jutro, sama wskakuje na kolanka, na kanapę, bardzo skoczna, choć nóżki ma króciutkie, jest przecudna :loveu:

Rami, wiesz, że mam ją dzięki Tobie :loveu:- bardzo bardzo dziękuję, że zamieściłaś to ogłoszenie na forum!!!!!

Śliczna dziewczynka:lol: Gratuluję.

[quote name='Gosiapk']Rami kazała wstawić :roll:

Gosia wreszcie pokazała nam swoje skarby głęboko skrywane:evil_lol: Ale to nie wszystkie.Gdzie reszta?:evil_lol:
Czy ta na pierwszym planie czarno biała to Mikrówka?I jak ma na imię ta obok niej?
Cudna gromadka:loveu:

Posted

Ewanka napisał(a):
ZUZIU , dzięki za komplement dla Bajeczki, naprawdę jest cudna ...jestem w niej bezgranicznie :loveu:

To nie komplement to prawda:loveu:
Jest słodka i fajnie,że ją masz.
Właśnie przysiadłam do kompa aby znaleźć jej wątek;)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
No proszę kto nas odwiedził:multi:

Zuziu gdzie Ty byłaś jak Cię nie było??:evil_lol:

U nas też pada niestety... plany się nie powiodły i ogólnie jest dość leniwie:eviltong:

No właśnie jak mnie nie było to byłam tam gdzie byłam:evil_lol:
Wakacje miałaś super.Aż Ci "zazdraszczam":evil_lol:

Ale fajne te Gosi skarby co?