RUDA ZUZIA Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wizyta już w sobotę :) mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i Pan Dr będzie na pewno :) Dziękuję Gosiu, Dziękuję Ewanko. Tak osoba niesamowita, mam do niej wielką słabość.. Podeślę Ci nr konta na PW:loveu: Jedziemy na kominkowy weekend do mojej Mami, obiecuję coś cyknąć:evil_lol: bo jak nie to możecie mnie znowu:mad: hahaha No to trzymam kciuki:lol: Cykaj,cykaj,bo my się tu szykujemy:mad::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Jedziemy na kominkowy weekend do mojej Mami, obiecuję coś cyknąć:evil_lol: bo jak nie to możecie mnie znowu:mad: hahaha A obiecujesz, że nie oddasz? :hmmmm: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Obiecuję:loveu: (i wcale teraz palców nie krzyżuję:evil_lol:) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Obiecuję:loveu: (i wcale teraz palców nie krzyżuję:evil_lol:) To sprawdź w lustrze czy Ci się nos nie wydłużył:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Od mojego noska wara :diabloti: jak się wydłuży... to oddam! :roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Od mojego noska wara :diabloti: jak się wydłuży... to oddam! :roflt: :roflt: Można jeszcze iść do doktora Szczyta:roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Hymmm???:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Gosiapk Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):To sprawdź w lustrze czy Ci się nos nie wydłużył:evil_lol: Jakże słuszna uwaga! Gratuluję koleżance bystrości umysłu :) Quote
Ewanka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 hahaha ... dr Sz. podobno taśmowo produkuje piękne noski :p ... a fotki muszą być na 100% , bo inaczej już się nie wywiniesz ... :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Ja mam lustra koślawe nie da rady... :diabloti: Quote
Paulinka10 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Cześć dziewczynki;) miłego wypoczynku przy kominku;) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hymmm???:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Dr.Sz pokazują na tvn.Robi operacje plastyczne:lol: Pozdrowienia dla chomiczków:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Rami - paczuszkę odebrałam na poczcie - teraz mrozy nam nie straszne :) Jeszcze raz dziękuję. Quote
andegawenka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy ta wizyta nie miała być dzisiaj?:roll: Quote
Ewanka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Witamy się, buziaki ślemy i na fotki przed-kominkowe czekamy :) Quote
FredziaFredzia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 I gdzie te fotki przedkominkowe? ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 andegawenka napisał(a):Czy ta wizyta nie miała być dzisiaj?:roll:Tak,miała być w sobotę. A Rami milczy... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Pegaza napisał(a):To milego odpoczywania :) Paulinka10 napisał(a):Cześć dziewczynki;) miłego wypoczynku przy kominku;) Dziękujemy, było suuuuuuuper:multi: RUDA ZUZIA napisał(a):Dr.Sz pokazują na tvn.Robi operacje plastyczne:lol: Pozdrowienia dla chomiczków:loveu: Aha :D no tak, są jakieś takieś programy :evil_lol: Agnieszka Co. napisał(a):Rami - paczuszkę odebrałam na poczcie - teraz mrozy nam nie straszne :) Jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję, że pasują? Nie ma za co, sama przyjemność, liczę na fotkę w ubrankach:loveu: andegawenka napisał(a):Czy ta wizyta nie miała być dzisiaj?:roll: Tak była:cool3: unikatowydiament napisał(a):witamy sie cieplutko:) Witamy Ewanka napisał(a):Witamy się, buziaki ślemy i na fotki przed-kominkowe czekamy :) Hahaha, jak Wam napiszę jaka jestem zajebista... :evil_lol: zabrałam aparat i jak chciałam cyknąć zdjęcia to się okazało, że .. ? NIE MAM KARTY PAMIĘCI:wallbash: FredziaFredzia napisał(a):I gdzie te fotki przedkominkowe? ;) :siara::siara::siara: Gosiapk napisał(a):Ciekawe co u Deedulca . RUDA ZUZIA napisał(a):Tak,miała być w sobotę. A Rami milczy... Wizyta była w sobotę i Pan Dr Garncarz okazał się super człowiekiem:multi: Zbadał Deedunię i ona nawet nie próbowała go ugryźć:crazyeye: Wynik badania jest taki, że malutka nie musi mieć operacji:multi::multi: Poza tym mamy leczenie kropelkowe i włoski dookoła oczu do usunięcia, bo rosną do środka. Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Co do zdjęć.. mam kilka, nawet chciałam je wczoraj zrzucić, ale okazało się, że mam problem ze zrzuceniem ich na komp, postaram się dziś:p Quote
Pegaza Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No to super ze ominela Was operacja:multi: Quote
andegawenka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja się zrzekam fotek:bigcool::bigcool::bigcool::iloveyou::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::cunao::cunao: Quote
Agnieszka Co. Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Pegaza napisał(a):No to super ze ominela Was operacja:multi: No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;) Quote
Gosiapk Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):No, ale to usuwanie włosków to w jaki sposób? wizyta u kosmetyczki? ;) Rami weźmie maszynkę i zyg zyg ;) Quote
Recommended Posts