Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KASIA&TOSIA napisał(a):
oj przykro mi..... jakoś ostahnio dużo grzebie w necie w poszukiwaniu bezpiecznych a nie antybiotykowych rozwiązań ma różne psie problemy:)))

Dziekuję, kupowałam książki a wet kazał mi wyrzucić bo mu podrywam autorytet, łatwego zycia ze mną nie miał:evil_lol:. Najważniejsze że moją Karę lubił i do końca przyjeżdżał do domu na wizyty.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczynki za porady :)
Pogoda była taka w nd 21 października :D
Tatuś nie przygniecie, bo mamusia czuwa:evil_lol:

Witam wszystkich... uff dużo pracy, jutro święto. Dziewuszki leniuchują dużo.. a po otwarciu taras kierunek kołdra:D czyli zimowo- kocykowo:diabloti:

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
ten preparat borasol to jest właśnie woda borowa (chyba 3% roztwór kwasu borowego w wodzie)

AgnieszkoCo żle zrozumiałam ,myslałam że chodzi o zakraplanie do oczu...Wetek na mnie nakrzyczał ze sama bez uzgodnienia kupuję i zakraplam to teraz chcę przestrzec innych. :-)

Posted

Dzień dobry Skarbeczki :loveu:
...kupiłam wczoraj Borasol i sprawdzę czy jest skuteczny na zaciemnienia wokół oczu Bajeczki.

zapraszamy do nas, link w podpisie ;)

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Taka była śliczna:-(

Taka śliczna, taka młodziutka.. taka nasza... a jednak dzień który miał zmienić Nasze życie i pozwolić stać się rodziną nie nadszedł... był za to ogromny ból... maleńka odeszła, była taka dzielna.. ehhh:placz::placz::placz:

andegawenka napisał(a):
.:glaszcze:

Choco nasz nauczył mnie miłości do psów... Przepraszam maluszku... tak bardzo przepraszam, że Cie zawiodłam:placz::placz::placz:

Ciężki dzień..

Posted

[quote name='andegawenka']Znajda szybko taki domek jak Ty czy Ruda Zuzia.:-)
Przyjąć do wyniuniania to bym przyjęłą ,tylko pytanie czy bym oddała:eviltong:

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Cudowne:loveu:

Posted

Przyszłam się przywitać i podziękować Rami :loveu: za dobre rady dot. żywienia mojej kruszynki, narobiłam trochę błędów, po prostu przedobrzyłam :mad:

Smutne listopadowe dni refleksji i wspominania, każdy wspomina swoje ...
te, które odeszły, może są TAM szczęśliwsze, a przynajmniej nie cierpią.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Przyjąć do wyniuniania to bym przyjęłą ,tylko pytanie czy bym oddała:eviltong:

Cudowne:loveu:

Nie oddałabyś, coś o tym wiem:evil_lol:

[quote name='Ewanka']Przyszłam się przywitać i podziękować Rami :loveu: za dobre rady dot. żywienia mojej kruszynki, narobiłam trochę błędów, po prostu przedobrzyłam :mad:

Smutne listopadowe dni refleksji i wspominania, każdy wspomina swoje ...
te, które odeszły, może są TAM szczęśliwsze, a przynajmniej nie cierpią.

Najważniejsze, że już oki :)

Tak refleksje... dobrze się czasami wypłakać.

[quote name='Pegaza']Rami o Choco to wiem ale Żabka? miałaś ją miec jako pierwszą?

Pisałam tu kiedyś o Żabce - miała być jako 3. Była maleńką niepełnosprawną chi, nie chodziła wcale na przednie łapeczki, bo były wygięte na zewnątrz. Jak ją zobaczyłam to płakałam bardzo długo, a jak zadecydowaliśmy, że jedziemy po nią, to niestety odeszła:-(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-%29?p=17303581#post17303581

[quote name='monia&nero']http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq - Dee - Wiq/Zdjcie0417.jpg
wygrzewają miejsce dla Pańci :)

Taaak... też bym w to chciała wierzyć ;)

Posted

U nas słychać, że jest leniwie :evil_lol: nic nam się nie chce... jak próbuję te małe potworki rozruszać, to się kładą na pleckach i chcą mizianko :diabloti: ciekawe po kim....:siara:

A poza tym Gosia mówi dobrze... nie co z nami tylko co z Pciółką?:mad: