Gosiapk Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']U nas słychać, że jest leniwie :evil_lol: nic nam się nie chce... jak próbuję te małe potworki rozruszać, to się kładą na pleckach i chcą mizianko :diabloti: ciekawe po kim....:siara: A poza tym Gosia mówi dobrze... nie co z nami tylko co z Pciółką?:mad:[/QUOTE] Ja chcieć widzieć brzusio i stópki Dee :razz: [COLOR=#a9a9a9]Dzięki za wsparcie :) [/COLOR] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 :siara::siara::siara: No więc... zimno się zrobiło co?:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:siara::siara::siara: No więc... zimno się zrobiło co?:evil_lol:[/QUOTE] Zmiana tematu, czy mi się wydaje? :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Eeeeeeee...nie:evil_lol: wydaje Ci się:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 A leci szybko ;) haahah kurde ja już nawet nie mówię, bo jak się mnie ost zapytali ile ich mam to nie wiem:evil_lol: ale tak są 2 nowe ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Gosiapk']U chomisiów?!! A co słychać u Pciółeczki? :mad:[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']U nas słychać, że jest leniwie :evil_lol: nic nam się nie chce... jak próbuję te małe potworki rozruszać, to się kładą na pleckach i chcą mizianko :diabloti: ciekawe po kim....:siara: A poza tym Gosia mówi dobrze... nie co z nami tylko co z Pciółką?:mad:[/QUOTE] Bardzo zdrowo rozrabia:evil_lol: [quote name='Gosiapk']Ja chcieć widzieć brzusio i stópki Dee :razz: [COLOR=#a9a9a9]Dzięki za wsparcie :) [/COLOR][/QUOTE] Ja też.I brzusio Julinki:p Quote
Gosiapk Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Eeeeeeee...nie:evil_lol: wydaje Ci się:diabloti:[/QUOTE] tak myślałam :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Bardzo zdrowo rozrabia:evil_lol: Ja też.I brzusio Julinki:p[/QUOTE] Dobrze Pciółeczko :diabloti: Oooo brzusio Julinki zobaczyć, to nie takie łatwe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Oj tam od razu wcięło :evil_lol: zrobiłam się wstydliwa:diabloti: hahahah Dziewczynki, ale się cieszę!:multi: Przyszłam się z Wami podzielić moją radością - otóż moja maleńka jest zapisana do Dr Garncarza na wizytę:multi: Zdjęć nie mam, możecie mnie bić i opluwać... leń okrutny mnie trzyma:roll: Quote
monia&nero Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Witanko! Zasyłam dużo głasków dla Trojaczków!!! Fajnie że udało się z wizytą. Mnie udało się do żony Dr Garncarza na 17.11. Pozdrawiam Quote
Agnieszka Co. Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A to już na jakiś ewentualny zabieg czy tylko konsultacja? Głaskanko i pozdrowionka dla maluszków Quote
andegawenka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam od razu wcięło :evil_lol: zrobiłam się wstydliwa:diabloti: hahahah Dziewczynki, ale się cieszę!:multi: Przyszłam się z Wami podzielić moją radością - otóż moja maleńka jest zapisana do Dr Garncarza na wizytę:multi: Zdjęć nie mam, możecie mnie bić i opluwać... leń okrutny mnie trzyma:roll:[/QUOTE] a czemu taka radość z wizyty? nie ma miejsc do tego lekarza?:roll: Quote
Gosiapk Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Możemy bić? to co? Lejemy? :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='monia&nero']Witanko! Zasyłam dużo głasków dla Trojaczków!!! Fajnie że udało się z wizytą. Mnie udało się do żony Dr Garncarza na 17.11. Pozdrawiam[/QUOTE] To super :) [quote name='Agnieszka Co.']A to już na jakiś ewentualny zabieg czy tylko konsultacja? Głaskanko i pozdrowionka dla maluszków[/QUOTE] Myślę, że raczej wizyta. Dziękuję za głaskanko i czekam nadal na adres do wysyłki;) [quote name='andegawenka']a czemu taka radość z wizyty? nie ma miejsc do tego lekarza?:roll:[/QUOTE] Radość, bo Dr z Wawy... a przyjeżdża w nasze rejony, więc spokojnie możemy się do niego wybrać, nie robiąc 700km przy tym:cool3: [quote name='Gosiapk']Możemy bić? to co? Lejemy? :eviltong:[/QUOTE] Auuuuu? :evil_lol: Słabiutka jesteś wiesz:eviltong: Quote
andegawenka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Znane mi nazwisko tego lekarza z dogomanii ale nie wiedziałam gdzie tak naprawdę przyjmuje. Za 10 dni...długie czekanie:roll: Quote
Shellby Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Byłam kiedyś u niego z kotem jak miał zarysowane oczko pazurkiem kolegi :) Super lekarz :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Co tam czekanie, ważne, że nas przyjmie :) Cześć Agatko :) cieszę się, że super lekarz, mam nadzieje, że wizyta przyniesie nam dobrą wiadomość :loveu: Quote
andegawenka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Co tam czekanie, ważne, że nas przyjmie :) Cześć Agatko :) cieszę się, że super lekarz, mam nadzieje, że wizyta przyniesie nam dobrą wiadomość :loveu:[/QUOTE] l Myslę ze pokonałabyś te 700 km gdyby zaszła taka konieczność;) Quote
Recommended Posts