ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Maryg powiedz, że sama byłaś zestresowana jak do Ciebie podeszła:diabloti: Ewanko super:) Quote
Baton Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Maryg powiedz, że sama byłaś zestresowana jak do Ciebie podeszła:diabloti: Ewanko super:)[/QUOTE] No dobrze, dobrze... przyznaję się, że jak wyszła z tej torby to miałam ochotę uciec jak najdalej :roflt: A tak wogóle to jak jej zdrówko (i reszty gromadki też ;) )? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 A zdrówko powiem Ci, że całkiem super :) Nie narzekają;) Tylko w pt idziemy do okulisty, więc Dee nie będzie zachwycona:D (przyjeżdża dr.Stefanowicz) Quote
Oscar Patric Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 miłego i spokojnego tygodnia i buziaczki od Nas zasyłamy:) Quote
Rose_ Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Na tych fotkach Dee taka maleńka :loveu: Jaka ona w realu mała musi być! Jak chomik wyglada :D Trojaczki + Joyka to świetny zestaw :P Quote
Gosiapk Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Ewanka']poprostu przecudne czy mają gdzieś swoją galerię??? czy to 4dziewczynki?[/QUOTE] Dziękuję za miłesłowa. :) Galeri niet ;) Tak, 4 dziewczynki [quote name='Chiquita&DeeDee']Zakładam,że jednak Wiki posprząta, bo ost próbowała zjeść kooo Deeduni W tym wypadkujęzorkiem[/QUOTE] Pocieszyłaś mnie, żenie tylko moja Malunio lubi 'takie' rzeczy :roll: [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu, ale mnieuszczęśliwiłaś...ahh..[/QUOTE] :loveu: [quote name='Pegaza']Czesc jee wszyscy sobie psysprawiaja kule bo mi sie tez uzali.. fajne te cziłki nawetwidze podobną do Dee i Viki[/QUOTE] ';kule bo mi sie tezuzali' :hmmmm: czy to jakiś szyfr? Dee i Malunio tobliźniaczki na odległość ;) [quote name='zozolina']Jejka ale slicznoty !!!! a to to twojemalentasy Gosia?piekne !!! a trafffka jaka zielona : Grin:: Grin::Grin:: Grin:[/QUOTE] Moje ci one wszytkie :loveu: Trafffka specjalniemalowana na okazję obfocenia ;) [quote name='RUDA ZUZIA'] [URL="http://smayliki.ru/smilie-970463271.html"][IMG]http://s17.rimg.info/e22bea409f8c923e643abf46d1eaee06.gif[/IMG][/URL]Gosia wreszcie pokazała nam swoje skarby głęboko skrywane:evil_lol: Ale to nie wszystkie.Gdzie reszta?:evil_lol: Czy ta na pierwszym planie czarno biała to Mikrówka?I jak ma na imię ta obok niej? Cudna gromadka:loveu:[/QUOTE] Obok Mikrówci jest Julisia, najmniejsza z towarzystwa, a białasek to Malunio, z tyłu Beverlunia :loveu: A ja chcę więcej Pciółki! Domagam się!!! Quote
Natalia&Lola Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Hej dziewczyny! :D Zdjęcia ze spotkania super! Szkoda, że gdzieś obok nas nie ma czi lub innych maluchów, aby wspólnie pospacerować.. Quote
Ewanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Dzień dobry w poniedziałek, wesołego tygodnia :) .... bardzo żałuję, że jesteście aż taaaaaak daleko, jakieś konsultacje by się przydały, jak ośmielić bajkowego strachulca, ona nawet przed swoją panią wiała na oślep, bidulka :roll: Quote
Paulinka10 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Witamy po wakacyjnie;) Matko ile tu mikro piesków:-owszystkie cudne :loveu: Quote
Pegaza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 I sie nawet jakis jamnik tam znalazl;) dziewczyny Twoje nie byly takie osamotnione jak zobaczyly kolezanki w swoim wzroscie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='unikatowydiament']miłego i spokojnego tygodnia i buziaczki od Nas zasyłamy[/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Rose_']Na tych fotkach Dee taka maleńka :loveu: Jaka ona w realu mała musi być! Jak chomik wyglada :D Trojaczki + Joyka to świetny zestaw :P[/QUOTE] Nom, chomik w psiej skórze:lol: Prawda? Szkoda, że nie możemy na co dzień spacerować razem:placz: [quote name='Gosiapk'] Pocieszyłaś mnie, żenie tylko moja Malunio lubi 'takie' rzeczy :roll: :loveu: Dee i Malunio tobliźniaczki na odległość ;) Moje ci one wszytkie :loveu: Trafffka specjalniemalowana na okazję obfocenia ;) Obok Mikrówci jest Julisia, najmniejsza z towarzystwa, a białasek to Malunio, z tyłu Beverlunia :loveu: A ja chcę więcej Pciółki! Domagam się!!![/QUOTE] Niom nie tylko:D Moje też:diabloti: No proszę czekam na przepis na malowaną trawkę:evil_lol: No to znam już wszystkich:multi: A zdradzisz ile ważą? Malunio jest wielkości Dee? (1kg) Wyglądają na maleńtasy:) [quote name='Natalia&Lola']Hej dziewczyny! :D Zdjęcia ze spotkania super! Szkoda, że gdzieś obok nas nie ma czi lub innych maluchów, aby wspólnie pospacerować..[/QUOTE] Też żałujemy, że nie mieszkamy blisko:placz: [quote name='Ewanka']Dzień dobry w poniedziałek, wesołego tygodnia :) .... bardzo żałuję, że jesteście aż taaaaaak daleko, jakieś konsultacje by się przydały, jak ośmielić bajkowego strachulca, ona nawet przed swoją panią wiała na oślep, bidulka :roll:[/QUOTE] Cóż, ten typ tak ma;) nie łam się, dacie radę:) [quote name='Paulinka10']Witamy po wakacyjnie;) Matko ile tu mikro piesków:-owszystkie cudne :loveu:[/QUOTE] Się porobiło nie?:D Witamy! [quote name='Pegaza']I sie nawet jakis jamnik tam znalazl;) dziewczyny Twoje nie byly takie osamotnione jak zobaczyly kolezanki w swoim wzroscie;)[/QUOTE] Hahah, najbardziej im się oczywiście chłopak podobał:cool3: Dziewuszki są jakieś leniwe, wczoraj byliśmy na spacerku, ale dziś już im się nie chce... cóż zimno, wieje... Panienki nie postawią więc stópki poza domem, kiedy kocyk lepszy:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A u nas znow dzis lepiej niz wczorajsza pogoda w Bielsku..za tydzien zamawiam slonko!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Podpisuje się pod tym zamówieniem:) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC02383.jpg[/IMG] [/QUOTE] Fajne spotkanie. Ale mam pytanie:dlaczego Dee ma szeleczki a moja Chiqunia tylko obróżkę?? Fajne masz te kolorowe smycze:lol: [quote name='Gosiapk'] Obok Mikrówci jest Julisia, najmniejsza z towarzystwa, a białasek to Malunio, z tyłu Beverlunia :loveu: A ja chcę więcej Pciółki! Domagam się!!![/QUOTE] Tak jest generale,wykonano:evil_lol:Pcioła już jest. Śliczna ta Twoja gromadka ,WSZYSTKIE PIĘKNE ale Julisia to mi w oko wpadła i wyjść nie chce:lol: A możesz zdradzić kiedy miałaś pierwsze objawy uzależnienia,to znaczy po której dziewczynce? Bo chyba trafiały do Ciebie kolejno a nie wszystkie na raz? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 M&S witamy:) Dee ma szeleczki w związku z tchawiczką, ale nie znosi w nich chodzić, a Chiq i Wiku wolą obroże, w szelkach chodzą jak na skazanie;) Dee z resztą też, ale tu obawa o zdrowie nie pozwala...:roll: Smyczki są od TAKS z forum ;) Tak Zgadzam się mi też wpadły w oczko laseczki Gosi i wyjść nie chcą:D Quote
Ewanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Śpijcie dobrze słoneczka :loveu: ... smyczki macie śliczne, ja dzisiaj przewertowałam net w poszukiwaniu mikroskopijnych obróżek i jestem rozczarowana ... strasznie mały wybór, albo ja gapa ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja też właśnie z powodu tchawicy prowadzę Pipi w szeleczkach a i tak czasem zdarza się,że się "zatyka" ale na szczęście bardzo rzadko. A możesz mi dać jakieś namiary na Taks? Quote
zozolina Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Ja też właśnie z powodu tchawicy prowadzę Pipi w szeleczkach a i tak czasem zdarza się,że się "zatyka" ale na szczęście bardzo rzadko. A możesz mi dać jakieś namiary na Taks?[/QUOTE] Prosze bardzo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185419-Psia-moda-by-taks[/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Iza mnie wyprzedziła i link do Taksowej galerii wstawiła:loveu: Ewanko czy ja wiem, ja zawsze nie miałam problemu z zakupem obróżki, ale to zależy kto czego szuka, ja lubię prostotę;) Miłego dnia:) Quote
Ewanka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Iza mnie wyprzedziła i link do Taksowej galerii wstawiła:loveu: Ewanko czy ja wiem, ja zawsze nie miałam problemu z zakupem obróżki, ale to zależy kto czego szuka, ja lubię prostotę;) Miłego dnia:)[/QUOTE] Witam o poranku:) szukałam wąskiej obroży zapinanej na klips, a nie na tradycyjną klamerkę, którą np. moja sunia niestety potrafi rozpiąć :cool3: bawcie się dobrze, posyłam słonko i :D Quote
Agnieszka Co. Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Taks robi też takie na zatrzask. Quote
RUDA ZUZIA Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='zozolina']Prosze bardzo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185419-Psia-moda-by-taks[/URL][/QUOTE] Dziękuję:lol: Pozdrowienia dla gremlinków[URL="http://smayliki.ru/smilie-481585959.html"][IMG]http://s5.rimg.info/0539cd47075b0465481d4af8cce67da2.gif[/IMG][/URL] Quote
andegawenka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ja już się pogubiłam ile, czego i czyje:loveu::niewiem::hmmmm: Quote
Pegaza Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 O ktos tu tez ma psa o imieniu Pipi;) cze Rami slonko u nas a u Was? Quote
Recommended Posts