Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heheh, to nie dla mnie tylko dla nich:lol: Deeduszek nadzorowała czy właściwie zrobiłam porcyjki śniadaniowe :evil_lol:
Przy okazji musiała przetestować czy mięsko pyszne:diabloti: zanim pójdzie do zamrożenia;)

Posted

Dee pilnuje, żeby porcje nie były za małe ;)
Indyka podajesz im na surowo? Muszę się dokształcić w szybkim tempie ;)

Cudny okruszek :loveu: skoro ona tak wygląda na fotce, to jaka malutka musi być w rzeczywistości.

Posted

[quote name='Ewanka']Dee pilnuje, żeby porcje nie były za małe ;)
Indyka podajesz im na surowo? Muszę się dokształcić w szybkim tempie ;)

Cudny okruszek :loveu: skoro ona tak wygląda na fotce, to jaka malutka musi być w rzeczywistości.

Tak na surowo, mielę blenderem, rozdzielam dawki i zamrażam :) wieczorem wyciągam porcję do lodówki i do rana mam rozmrożone, rano rozgniatam, dodaję leki i suplementy i śniadanko gotowe ;) dawałam kiedyś królika, ale indyk jest lepiej trawiony, więc zostaliśmy przy indyczku :) Później obiad i kolacja to Acana lamb&apple z Ziwi Peakiem lamb :)
No jest strasznie maleńka, mieści się w dłoniach moja Kierowniczka:loveu:

[quote name='M&S']Dobrze im się powodzi:)

Prawda?:D
Teraz jak im wprowadziłam Ziwi Peak to są strasznie zadowolone:lol: a ja lubię jak są szczęśliwe;)

Posted

Hmm. to moze najpierw witam wszystkich.Wątek podczytuje od dawna , tyle że tak cichaczem i jestem pod wrazeniem trzech super dziewczynek.Ja tez mam 3 super sunie ,ale jak patrze na Dee , która tak pieknie zachowuję sie gdy czuje mięsko to stwierdzam że mam 3 diabły wcielone:))

Posted

[quote name='Rose_']Oj, Deedusia jakie maleństwo :loveu:
Cuuuudo!

No jest moim oczkiem w głowie i zdecydowanie ma fory:oops: ale z nią mogę rozmawiać, bo ona siedzi słucha, nawet jak obok jest pełny talerz mięska, to grzecznie wyczekuje na swoją porcyjkę:loveu:

[quote name='Ewanka']Smaczną dietkę mają dziewczynki :)
... taka jedna paczuszka starcza dla wszystkich?

Tak, mięsko mają dawane wg wagi;) zważone na wadze;)

[quote name='monia&nero']ale pyszne jedzonko dziewczynki mają :) a Dee ale grzecznie siedziała, Nero by nie przepuścił okazji aby coś ta skubnąć

Dee jest ogromnie cierpliwa - a ta cierpliwość się jej opłaca :) wiesz czasami jak Chiquitka gryzie kosteczkę to Dee siedzi obok i spokojnie czeka na okazję by jej tą kosteczkę skubnąć i wiesz co? Zawsze się jej udaje:cool3: niesamowicie to wygląda, a nie raz czeka z 30 min. nie odpuszcza, tylko spokojnie czeka...:loveu:

[quote name='Natalia&Lola']U mnie to nie jest tak grzecznie, jak tylko jestem w kuchni to cała trójca kręci się pod nogami i walka o każdy okruszek który może spaść.

Ja nie lubię jak się kręcą pod nogami, bo zawsze się boję, że np. spadnie mi nóż i będzie tragedia... ale to moje skrzywienie:roll:

[quote name='zozolina']
:lol:

[quote name='moni12']Hmm. to moze najpierw witam wszystkich.Wątek podczytuje od dawna , tyle że tak cichaczem i jestem pod wrazeniem trzech super dziewczynek.Ja tez mam 3 super sunie ,ale jak patrze na Dee , która tak pieknie zachowuję sie gdy czuje mięsko to stwierdzam że mam 3 diabły wcielone:))

Witamy:loveu:
Reszta stadka by nie wysiedziała:evil_lol: a Dee, no cóż, to wyjątkowy psiak, taka moja wierna towarzyszka, nawet tv razem oglądamy - rozbraja mnie jak patrzy na tv i kręci główką jak coś na ekranie się dzieje:lol: jak jest jakaś groźna scena to szczeka:D
Naprawdę to wyjątkowy pies, wie jak mnie podejść, np jak stoję w kuchni i ona chce żebym jej poświęciła czas, to stanie za mną i szczeknie, jak nie zareaguje to podejdzie bliżej, żebym zobaczyła, że ona 'mówi' do mnie i szczeknie jeszcze raz:loveu: ale też wie, że muszę robić swoje rzeczy i nie domaga się tego cały czas... no dobra, bo ja tak mogę pisać i pisać:oops: bardzo nam miło, że zawitałaś u nas:multi: czekamy na link do Twojej galerii by zobaczyć trojaczki:loveu:

[quote name='M&S']Witamy się poniedziałkowo:)

Głaski dla maleńtasów!!!

Witamy :lol: głaski przekazane ;)