ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Niet, z indyczka:cool3: A psy mam.... nadal 3:evil_lol: Quote
M&S Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ooo, z indyczka.....nie jadłam. Bardzo się cieszę, że maleńtasy są w komplecie;) Dobrego dnia:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Heheh, to nie dla mnie tylko dla nich:lol: Deeduszek nadzorowała czy właściwie zrobiłam porcyjki śniadaniowe :evil_lol: Przy okazji musiała przetestować czy mięsko pyszne:diabloti: zanim pójdzie do zamrożenia;) Quote
Ewanka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Dee pilnuje, żeby porcje nie były za małe ;) Indyka podajesz im na surowo? Muszę się dokształcić w szybkim tempie ;) Cudny okruszek :loveu: skoro ona tak wygląda na fotce, to jaka malutka musi być w rzeczywistości. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='Ewanka']Dee pilnuje, żeby porcje nie były za małe ;) Indyka podajesz im na surowo? Muszę się dokształcić w szybkim tempie ;) Cudny okruszek :loveu: skoro ona tak wygląda na fotce, to jaka malutka musi być w rzeczywistości. Tak na surowo, mielę blenderem, rozdzielam dawki i zamrażam :) wieczorem wyciągam porcję do lodówki i do rana mam rozmrożone, rano rozgniatam, dodaję leki i suplementy i śniadanko gotowe ;) dawałam kiedyś królika, ale indyk jest lepiej trawiony, więc zostaliśmy przy indyczku :) Później obiad i kolacja to Acana lamb&apple z Ziwi Peakiem lamb :) No jest strasznie maleńka, mieści się w dłoniach moja Kierowniczka:loveu: [quote name='M&S']Dobrze im się powodzi:) Prawda?:D Teraz jak im wprowadziłam Ziwi Peak to są strasznie zadowolone:lol: a ja lubię jak są szczęśliwe;) Quote
Rose_ Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Oj, Deedusia jakie maleństwo :loveu: Cuuuudo! Quote
Ewanka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Smaczną dietkę mają dziewczynki :) ... taka jedna paczuszka starcza dla wszystkich? Quote
monia&nero Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 ale pyszne jedzonko dziewczynki mają :) a Dee ale grzecznie siedziała, Nero by nie przepuścił okazji aby coś ta skubnąć Quote
Natalia&Lola Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 U mnie to nie jest tak grzecznie, jak tylko jestem w kuchni to cała trójca kręci się pod nogami i walka o każdy okruszek który może spaść. Quote
zozolina Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']A włączyłaś jej płytę pod kocykiem??? :evil_lol: Quote
moni12 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Hmm. to moze najpierw witam wszystkich.Wątek podczytuje od dawna , tyle że tak cichaczem i jestem pod wrazeniem trzech super dziewczynek.Ja tez mam 3 super sunie ,ale jak patrze na Dee , która tak pieknie zachowuję sie gdy czuje mięsko to stwierdzam że mam 3 diabły wcielone:)) Quote
M&S Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Witamy się poniedziałkowo:) Głaski dla maleńtasów!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Rose_']Oj, Deedusia jakie maleństwo :loveu: Cuuuudo! No jest moim oczkiem w głowie i zdecydowanie ma fory:oops: ale z nią mogę rozmawiać, bo ona siedzi słucha, nawet jak obok jest pełny talerz mięska, to grzecznie wyczekuje na swoją porcyjkę:loveu: [quote name='Ewanka']Smaczną dietkę mają dziewczynki :) ... taka jedna paczuszka starcza dla wszystkich? Tak, mięsko mają dawane wg wagi;) zważone na wadze;) [quote name='monia&nero']ale pyszne jedzonko dziewczynki mają :) a Dee ale grzecznie siedziała, Nero by nie przepuścił okazji aby coś ta skubnąć Dee jest ogromnie cierpliwa - a ta cierpliwość się jej opłaca :) wiesz czasami jak Chiquitka gryzie kosteczkę to Dee siedzi obok i spokojnie czeka na okazję by jej tą kosteczkę skubnąć i wiesz co? Zawsze się jej udaje:cool3: niesamowicie to wygląda, a nie raz czeka z 30 min. nie odpuszcza, tylko spokojnie czeka...:loveu: [quote name='Natalia&Lola']U mnie to nie jest tak grzecznie, jak tylko jestem w kuchni to cała trójca kręci się pod nogami i walka o każdy okruszek który może spaść. Ja nie lubię jak się kręcą pod nogami, bo zawsze się boję, że np. spadnie mi nóż i będzie tragedia... ale to moje skrzywienie:roll: [quote name='zozolina'] :lol: [quote name='moni12']Hmm. to moze najpierw witam wszystkich.Wątek podczytuje od dawna , tyle że tak cichaczem i jestem pod wrazeniem trzech super dziewczynek.Ja tez mam 3 super sunie ,ale jak patrze na Dee , która tak pieknie zachowuję sie gdy czuje mięsko to stwierdzam że mam 3 diabły wcielone:)) Witamy:loveu: Reszta stadka by nie wysiedziała:evil_lol: a Dee, no cóż, to wyjątkowy psiak, taka moja wierna towarzyszka, nawet tv razem oglądamy - rozbraja mnie jak patrzy na tv i kręci główką jak coś na ekranie się dzieje:lol: jak jest jakaś groźna scena to szczeka:D Naprawdę to wyjątkowy pies, wie jak mnie podejść, np jak stoję w kuchni i ona chce żebym jej poświęciła czas, to stanie za mną i szczeknie, jak nie zareaguje to podejdzie bliżej, żebym zobaczyła, że ona 'mówi' do mnie i szczeknie jeszcze raz:loveu: ale też wie, że muszę robić swoje rzeczy i nie domaga się tego cały czas... no dobra, bo ja tak mogę pisać i pisać:oops: bardzo nam miło, że zawitałaś u nas:multi: czekamy na link do Twojej galerii by zobaczyć trojaczki:loveu: [quote name='M&S']Witamy się poniedziałkowo:) Głaski dla maleńtasów!!! Witamy :lol: głaski przekazane ;) Quote
andegawenka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Znalazłam cziłki w BDT http://www.dogomania.pl/forum/threads/219408-Dwa-wraki-z-pseudo-w-BDT-u-Dorobelli-prosimy-o-karm%C4%99-!! Quote
Ewanka Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Witajcie cudne kruszynki :loveu: ... jakie macie plany na wieczór? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Widziałam je Ninuś;) Dzień dobry Diamenciku :) Wieczór był leniwy, ale zaraz idziemy na łajzy:multi: Miłego dnia Cioteczki:loveu: Quote
zozolina Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dzien doberek,pogoda piekna w sam raz na spacer !!!! pozrawiamy !!!!!!!!!!:multi: Quote
Ewanka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zapraszamy na spacerek , u nas piękne słońce, cd. wakacji ;) Quote
Gosiapk Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Macie może namary na sklep, gdzie można kupić karmę z pojemnikiem? Mniej zależy mi na karmie, a więcej na pojemiku :) Quote
monia&nero Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Gosiapk']Macie może namary na sklep, gdzie można kupić karmę z pojemnikiem? Mniej zależy mi na karmie, a więcej na pojemiku :) pojemnik za ok.25 zł http://www.krakvet.pl/advanced_search_result.php?keywords=pojemnik+na+karm%C4%99&x=8&y=2 Quote
Gosiapk Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='monia&nero']pojemnik za ok.25 zł http://www.krakvet.pl/advanced_search_result.php?keywords=pojemnik+na+karmę&x=8&y=2 Dzięki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 dzień doberek;) Gosiu lepiej chyba zakupić sam pojemnik http://www.zooplus.pl/shop/psy/miski_karmniki_dla_psa/pojemnik_na_karme/31837 Wczoraj było piękne słoneczko, a dziś dooopa... tak czy siak miłego dnia ;) Quote
Recommended Posts