ChiqDeeWikiXenia Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Oj tak z się droczę:D Hehehe, to jest spojrzenie jak śmiesz mnie budzić... MATKA!! :evil_lol: Quote
Baton Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, to jest spojrzenie jak śmiesz mnie budzić... MATKA!! :evil_lol:[/QUOTE] "Nawet bliżej nie podchodź, bo ci rękę odgryzę ! Jak śmiałaś mi przeszkodzić":evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Hehehe, już raz z Arielką miałyśmy tu podejrzenia, że nasze psy się spisują w nocy i spiskują:evil_lol: Tajny krąg chihuahua:diabloti: Quote
Vesper Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 A ja zacznę jednak od zagadki- na zdjęciu są wszystkie 3 sunieczki!:eviltong: Po prostu Wiki jest pod kocem- to wybrzuszenie za Chikunią to Ona. :lol: Dałaś nam podpowiedź pisząc, że zagadka rozwiązana w 2/3... ;) A w ogóle zdjęcia świetne, Dee jak zwykle miodzio mój skarbek mały, Wiki odkąd ją pamiętam z zimy (wtedy była u Ciebie jakoś nie za długo) jest nie do poznania- naprawdę zrobiłaś z niej miss-chihuahua:thumbs:. I wszystko pięknie, ale nie daruję tego: [quote name='Chiquita&Deedee'][COLOR=#000000]Vesper ścigajcie ze mną[/COLOR]:evil_lol: [/QUOTE] No pięknie, już dziewczyny na mnie napuszczasz!:placz::mad: Wiesz dobrze, że jak piszę, że wrzucę zdjęcia, to będą- jakieś 2 tygodnie po terminie, ale będą:nono:. A tym razem (żebyś nie mogła mnie nękać), to normalnie się wezmę i wrzucę DZIŚ.:diabloti: A tak poważnie- u nas dzisiaj było 35 stopni w cieniu:mdleje:. Wyglądałam prawie tak::grab:... Ja mam dość, a co dopiero psiaki (o Ariel to już nawet nie piszę- ma zakaz wychodzenia od weta pomiędzy 8-mą a 22-gą). Ale teraz była super-burza i powietrze się ruszyło- bo już się rozpływałam... Quote
Vesper Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 A co do tajnych kontaktów naszych dziewcząt, sprawa jest co najmniej podejrzana- miały takie same pomysły (dla nas mało zabawne- dla nich-bardzo:diabloti:). Zaczynam się bać, że zaraz się zorientują że z Wami piszę i krąg ruszy pełną parą:shake:... A skutki są nie do przewidzenia. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Wiki zawsze się czai w kocykach:D Mało tego rano jak wstaję to ona do ostatniej minuty okupuje łóżko:evil_lol: A śpi jak człowiek - koło mnie na podusi przykryta pod paszki:lol: Zabawny z niej pies:D Dee zawsze jest Gwiazdeczką i oczkiem w głowie Mamusi:loveu: Mam do niej słabość... cóż.. czy te oczy mogą kłamać?:iloveyou: i ta mina --->:obrazic: jedyna w swoim rodzaju w wydaniu małej zołzy:evil_lol: Oj tam zaraz nie darujesz... Nękanie jest takie piękne, a Ty i tak się nie wywiązujesz..:diabloti: Pomyśl sobie, że masz super wielbiciela:eviltong: Oj tak... u nas też... ja wyglądałam jak gąbeczka którą trzeba by wykręcić :mdleje: Bez dwóch zdań nie jestem przystosowana do takiej temperatury... Hmm... ja piszę jak śpią, żeby nie wiedziały. Nie mogą się zorientować, że krąg się odradza, bo będziemy mieć tu nie lada problem:evil_lol: a poza tym założyłam hasło na kompa, więc chyba nie dadzą rady:diabloti: Quote
Baton Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, już raz z Arielką miałyśmy tu podejrzenia, że nasze psy się spisują w nocy i spiskują:evil_lol: Tajny krąg chihuahua:diabloti:[/QUOTE] No to teraz wszystko jasne... Joy z krzykiem wyskakuje z legowiska w nocy nie dla tego, że śnią się jej jakiś koszmary, a po prostu spiskuje z koleżankami... Dzisiaj aż dwie taki nocne rozmowy odbyła :) Quote
Lili8522 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A ja mam pytanie czy TZ wie że go tutaj tak ukradkiem prezentujesz? :cool3::evil_lol::diabloti: Dziewczynki cudowne :loveu: a ja proszę o zdjęcia gdzieś indziej niż w domu :cool3: Cudowności :loveu: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01874.jpg[/url] Quote
Igiełka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiki zawsze się czai w kocykach:D Mało tego rano jak wstaję to ona do ostatniej minuty okupuje łóżko:evil_lol: A śpi jak człowiek - koło mnie na podusi przykryta pod paszki:lol: Dee zawsze jest Gwiazdeczką i oczkiem w głowie Mamusi:loveu: Mam do niej słabość... cóż.. czy te oczy mogą kłamać?:iloveyou: i ta mina --->:obrazic: jedyna w swoim rodzaju w wydaniu małej zołzy:evil_lol: Hmm... ja piszę jak śpią, żeby nie wiedziały. Nie mogą się zorientować, że krąg się odradza, bo będziemy mieć tu nie lada problem:evil_lol: a poza tym założyłam hasło na kompa, więc chyba nie dadzą rady:diabloti:[/QUOTE] Wikunia dba o zdrowy sen do ostatniej minuty :eviltong: Dee to babeczka z charakterkiem nie chcę nic mówić ale ma wszystkie te zalety po Cioci Rami :evil_lol: ba i nie mam co do tego rzadnych wątpliwości :evil_lol: i mówisz tak spokojnie o ich niewiedzy- z drugiej strony to dobrze że nie widzą co tutaj smarujesz bo na kanapę nie byłoby wstępu a buzi należało by do rzadkości czyli same plusy :roflt: super trochę tutaj odpoczęłam :) Quote
Vesper Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Cóż, moje dziewczęta na razie są poza podejrzeniami- jako że Mila ma cieczkę (no i patrzcie- przed chwilą Igiełka pisała o tym, że poruszamy różne tematy- a ja dodam że w sumie to piszemy wszystko o sprawach intymnych naszych małych kobietek...) dziewczynki są zamknięte w sypialni żeby Drako mi małej nie dorwał- bo chłopak dojrzał i ma ciągoty- siedzi i piszczy pod drzwiami. W każdym razie do kompa dostępu nie mają (na razie) więc jakby co- co złego to nie my:evil_lol:... Ale ale, Rami, ja tutaj muszę sprostować coś. Nie tylko Twoja księżniczka ma prawo do "naszej" miny- pamiętasz zdjęcie mojej Milki? Chociaż muszę przyznać, że ostatnio jakoś mniej się obraża- chociaż dzisiaj będę się wytłumaczyć, dlaczego mamunia tak późno poszła do dziewczynek do sypialni- muszę dzielić czas pomiędzy psy w dwóch pokojach, a małe już mnie wołają... Quote
Oscar Patric Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Już Wam się moje aktualne pieski znudziły:placz: Czasami mi się uda jakieś ładne zdjęcie:diabloti:[/QUOTE] no pewnie że się znudziły(żarcik) Ja dziennie zaglądam,Masz suuperaśne psiaki:loveu: myślałam że już o tym wiesz,i nie trzeba Tobie o tym pisać:eviltong: Quote
monia&nero Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Słodkie trojaczki! Fotki jak zwykle cudne! A fotka noska rozczulająca:loveu: Miłego weekendu :) Quote
RUDA ZUZIA Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mała Gwiazda:lol: Śpioch:D [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01910.jpg[/IMG] Taaaaaki upał Głodna jesteś? :evil_lol: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01907.jpg[/IMG] [/QUOTE] Śliczne oczyska:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Mój Skarbek:loveu: Nosek:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01904.jpg[/IMG] Łapka:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01903.jpg[/IMG] [/QUOTE] Jaka wielka łapka:crazyeye::evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Chiquitka:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01883.jpg[/IMG] [/QUOTE] Cudo:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Już Wam się moje aktualne pieski znudziły:placz: Czasami mi się uda jakieś ładne zdjęcie:diabloti:[/QUOTE] Nigdy w życiu:lol: Piękne zdjęcia wszystkich trojaczków:loveu: A my tu teraz rzadko zaglądamy bo korzystamy z lata i pogody cudnej.Trochę za ciepło ale po prysznicu da się żyć:lol: Pozdrowionka od Pciółki:bye: Quote
Vesper Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Diamenciku, a skąd masz taki ładny avatar?:diabloti: Ja też bym chciała...:placz: (OK, wiem, ja też dostałam kiedyś od Pani Gudzinków szerzej znanej jako Metheora piękny portrecik moich dziewczynek...):lol: Quote
Oscar Patric Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Vesper']Diamenciku, a skąd masz taki ładny avatar?:diabloti: Ja też bym chciała...:placz: (OK, wiem, ja też dostałam kiedyś od Pani Gudzinków szerzej znanej jako Metheora piękny portrecik moich dziewczynek...):lol:[/QUOTE] od cioteczki Izuni,tej co ma mojego ulubieńca Ptysia Onka długowłosego:) pozdrawiamy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [B]Maryg [/B]dokładnie tak, poczekaj, aż się rozkręcą:D:diabloti: [B]Lili [/B]Ty się tam o TZ nie martw:evil_lol: im mniej wie tym jest zdrowszy:diabloti: Mam zdjęcia u Mami:p tyle, że komp nadal w naprawie:mad: [B]Igiełko[/B] mamunia umie się ustawić to i dzieciaki się uczą:evil_lol: a Dee najpilniejsza uczennica:diabloti: Smaruje... nie smaruje...:siara: za młode są na to:eviltong: [B]Arielko[/B] jakbym mogła zapomnieć TĄ MINĘ:diabloti: [B]Zuziu[/B] bycza łapeczka cooo:loveu: Korzystajcie z pogody! Ale w zimę spędzamy razem:evil_lol::eviltong: Witam wszystkich pozostałych:loveu: Mam parę fotek... ale ciężko się dogaduję z tym kompem:mad: więc chyba poczekam na naprawiony;) Dziękujemy, że jesteście z nami (zołzami:evil_lol:) :) Quote
Vesper Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Chiquita&Deedee'][COLOR=#000000]Dziękujemy, że jesteście z nami (zołzami[/COLOR]:evil_lol:[COLOR=#000000]) [/COLOR]:smile: [/QUOTE] Żeby zołzy były takie jak Ty i Twoje dziewczyny to świat pełen byłby zaj...stych babeczek :lol: A ostatnio widziałam taką książkę: "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?"... Może słowo "zołza" jest raczej komplementem? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Podoba mi się Twoja teoria:evil_lol: Hmm... a faceci kochają zołzy, bo z nimi się nigdy nie nudzą:loveu: mój TZ mówi, że takiego :stupid: to w życiu nie poznał, bo zmieniłam jego życie o 180*, ale mówi też, że to było najlepsze co go spotkało - biedny:diabloti: A co do mnie to ja na prawdę nie jestem fajna - taki aspołeczny Buraczek:roflt: Ale mam kilka swoich Buraczków i jest zaje*ście:multi: ( chociaż jeden Buraczek nie chce być Buraczkiem.. chyba ma uprzedzenie do warzyw:diabloti: ) Quote
Oscar Patric Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 no bo zołzy są zawsze w modzie:evil_lol: pozdrawiamy:) Quote
Igiełka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] [B]Igiełko[/B] mamunia umie się ustawić to i dzieciaki się uczą:evil_lol: a Dee najpilniejsza uczennica:diabloti: Smaruje... nie smaruje...:siara: za młode są na to:eviltong: [/QUOTE] no przecie mówi się że jajko mądrzejsze teraz od kury i coś w tym jest :eviltong: Romi zaraz za młode napisz lepiej że zrobiło Ci się łyso hehe:evil_lol: mówisz aspołeczny buraczek, wiesz Ciocia my Ciebie i tak lubimy :loveu: Quote
Recommended Posts