Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Znowu Rami schowała chiłki do szafy przedd nami :mad:

Z Zuzia i Pcioła to juz chyba na Marsa uciekły, bo ani widu ani słychu :roll:

RUDA ZUZIA napisał(a):
Jaka piękna sesja kąpielowa:loveu:Cudnie się błyszczą chomiki:evil_lol:
I filmik też super:lol:
Przesyłam fluidy Pciółkowe:lol:

RUDA ZUZIA napisał(a):
Schowała i nie chce pokazać:evil_lol:

Na Marsa nigdy:evil_lol:
Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol:

Gosiapk napisał(a):
Ja nie chcę oglądać Pcioły jak zgubi ten kilogram, bo nie będzie co oglądać... Pcióleczka znikne :-(

RUDA ZUZIA napisał(a):
No fakt:evil_lol:dekagramy gubi:lol:

Pegaza napisał(a):
Ramona obijasz sie i to fest!!!

Obijam, obijam :-D
Ja się lubię w chowanego bawić po prostu:eviltong:
Ich się nie da schować do szafy.. :evil_lol:

U nas ogólnie szybko, w nd zaliczymy wystawę towarzysko, więc będzie afera:diabloti: Dee zapewne będzie gardełko boleć:-D

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
(...) w nd zaliczymy wystawę towarzysko, więc będzie afera:diabloti: Dee zapewne będzie gardełko boleć:-D

Tak będzie plotkować z koleżankami? :)

Posted

Ramona czy mi sie chce za duzo powiedziane ja je musze kąpac tak czesto..gdyz zapach mi nie odpowiada i ogolnie wlos ten wyglada po tygodniu jakby nasze niemyte wiec mozesz sobie wyobrazic;)

Posted

Witam się:)
Zaniedbałam się z dogo, ale już powoli zchodzę z tego forum z uczęszczania, odwiedzam codziennie Waszą galerię ale po cichemu, naszej galerii na razie nie prowadzimy, brak czasu na to wszystko.. Mizianko dla dziewuch:loveu:

Posted

:loveu: niespodzianka :loveu:

Cieplutko Witamy i meldujemy się w pełnym składzie :multi: Romi tak jak wiele innych Cioteczek trzymała mocno kciuki za Nesiulkę i tym sposobem paróweczka czuje się lepiej hurra :multi:

Posted

[quote name='Gosiapk']Tak będzie plotkować z koleżankami? :)

No i się okazało, że Deedelek całkiem kulturalna się zrobiła - byłam z niej dumna:loveu:

[quote name='Pegaza']Ramona czy mi sie chce za duzo powiedziane ja je musze kąpac tak czesto..gdyz zapach mi nie odpowiada i ogolnie wlos ten wyglada po tygodniu jakby nasze niemyte wiec mozesz sobie wyobrazic;)

No tak... nie muszę sobie wyobrażać, wiem co ja mam na głowie po 2 dniach:eviltong:

[quote name='monia&nero']Witanko:hand: Pozdrowienia i głaski dla Trojaczków :loveu:

Cześć Monia :loveu:

[quote name='Monika_tbg']Witam się:)
Zaniedbałam się z dogo, ale już powoli zchodzę z tego forum z uczęszczania, odwiedzam codziennie Waszą galerię ale po cichemu, naszej galerii na razie nie prowadzimy, brak czasu na to wszystko.. Mizianko dla dziewuch:loveu:

Witam Monika:multi: dawaj fotki małej co jakiś czas - byłam teraz w KRK na wystawie, szkoda, że się nie zgadałyśmy, bo może być wpadła;)

[quote name='Igiełka']:loveu: niespodzianka :loveu:

Cieplutko Witamy i meldujemy się w pełnym składzie :multi: Romi tak jak wiele innych Cioteczek trzymała mocno kciuki za Nesiulkę i tym sposobem paróweczka czuje się lepiej hurra :multi:

Cieszę się Igiełko niezmiernie:multi: oby tak dalej!

[quote name='Vesper']Witam Chiquita :D
Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu.
Co to za historia z Dee? :(

Idę na pw;)

[quote name='Vilena']Wpadłam się przywitać :)

Mizianki dla malutkich pieseczków :loveu:

Dziękujemy:)

[quote name='monia&nero']Witanko, pozdrowienia i głaski dla trojaczków :)
Takie fajne zdjęcie z cziłką znalazłam :)

Ale zajebiste!!:loveu:

[quote name='zozolina']Czesc slicznoty co u was? pozdrawiamy i do naszej galerii zapraszamy !!!!!:multi:

Wpadnę wpadnę ;) Witajcie dziewuszki:loveu:

Posted

[FONT=Tahoma] Zamieszczone przez Vesper
Witam Chiquita :-D
Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu.
Co to za historia z Dee? :-(

[/FONT]

Idę na pw;-)

Ciotka, nic nie dostałam od Ciebie...:mad::-(

Posted

Igiełka napisał(a):
no ładnie Romi sobie siedzi zamiast pomóc Dee w suszeniu futerka :eviltong: choć bądz co bądz maleństwo samo sobie świetnie radzi hihi :evil_lol:

Haha, niech sobie radzi, nie ma lekko:diabloti:

maryg22 napisał(a):
Witam:)
Widzę, że nie tylko moja Joy tak wariuje po kąpieli... A pieski cudne:)

Witamy nową koleżankę:loveu:
Joy jest świetna i jaka wyszkolona - gdzieś się napatoczyłam na filmik z nią jak komendy wykonuje:loveu:
Szkoda, że tak daleko jesteśmy od siebie, bo na wspólny spacerek nie ma szans:roll: chyba, że jak będę nad morzem na wczasach:cool3:
Moja Wiki ma podobne ubarwienie;) też długowłosa tyle, że ost ją obciełam, bo myślałam, że jej ciepło będzie:evil_lol: ale od razu traciła 1 kg:eviltong: bo w tych włosach wyglądała jakby conajmniej 2,5kg ważyła:lol:

zozolina napisał(a):
Własnie Rami siedzi i sie patrzy jak malenstwo sobie samo musi poradzic,wysuszyc sie dokładnie...a sama tez sie czesze?:-D

Kurde chciałabym:evil_lol: ale jakoś niestety nie umie ogarnąć grzebienia:lol:

Vesper napisał(a):
Ciotka, nic nie dostałam od Ciebie...:mad::-(

Już poszło - wczoraj coś się zagapiłam:oops: nie będę bajerować - to już ten wiek... 25 skończone:diabloti: skleroza itd:evil_lol:

Posted

Witamy nową koleżankę:loveu:
Joy jest świetna i jaka wyszkolona - gdzieś się napatoczyłam na filmik z nią jak komendy wykonuje:loveu:
Szkoda, że tak daleko jesteśmy od siebie, bo na wspólny spacerek nie ma szans:roll: chyba, że jak będę nad morzem na wczasach:cool3:
Moja Wiki ma podobne ubarwienie;) też długowłosa tyle, że ost ją obciełam, bo myślałam, że jej ciepło będzie:evil_lol: ale od razu traciła 1 kg:eviltong: bo w tych włosach wyglądała jakby conajmniej 2,5kg ważyła:lol:

Joy uwielbia się uczyć nowych rzeczy...twoje maluchy też?
Umaszczenie faktycznie podobne. Joy też w lato gorąco...najgorsz to ta czarna głowa...
Gdzie mieszkasz? :)

Posted (edited)

Oj u nas tylko Chiqunia się czegoś uczy, ale przy 3 to i tak nie łatwe. Dee jest za mała i była za bardzo skrzywdzona, ma swój świat i jest bardzo specyficzna. Poza tym jest chorowitkiem, więc nie męczę jej - przy jej 1kg nawet wejście po schodach to ogromny wyczyn. Wiki znowu uczy się żyć, bo większość życia żyła w zamknięciu i długo zajmuje jej nauczenie się po prostu być psem.
My mieszkamy w Bielsku- Białej:)

Edited by Chiquita&DeeDee
literówka
Posted

Oj u nas tylko Chiqunia się czegoś uczy, ale przy 3 to i tak nie łatwe. Dee jest za mała i była za bardzo skrzywdzona, ma swój świat i jest bardzo specyficzna. Poza tym jest chorowitkiem, więc nie męczę jej - przy jej 2kg nawet wejście po schodach to ogromny wyczyn. Wiki znowu uczy się żyć, bo większość życia żyła w zamknięciu i długo zajmuje jej nauczenie się po prostu być psem.
My mieszkamy w Bielsku- Białej:)

No, to faktycznie z tą dwójką lepiej skupić się na innych rzeczach...No i trójka takich małych zwariowanych piesków w domu też raczej nie wspomaga nauki :) Joy też to taki mały chorowitek...jest po operacji rzepki...ale bardzo dobrze się trzyma :)
No i w takim razie zdrówka życzę dla małej Dee :)

Posted

Tfu, przejęzyczyłam się przy Dee 1 kg wagi;) ona się mieści w dłoni, acz kolwiek ponoć na zdjęciach wygląda na dużą:lol:
Oj tak - 3 jest szalona, ale polecam - nie ma nic lepszego niż 2 psiaki w domciu, a 3 to już w ogóle:loveu:
Dee też miała już 3 operacje rzepek i czeka ją 4, do tego miała złamaną nóżkę:-(
Ale też się trzyma:)
Joy jest bardzo dzielna:) a nie myślałaś o towarzyszce dla niej?:cool3:

Posted

Tfu, przejęzyczyłam się przy Dee 1 kg wagi;) ona się mieści w dłoni, acz kolwiek ponoć na zdjęciach wygląda na dużą:lol:
Oj tak - 3 jest szalona, ale polecam - nie ma nic lepszego niż 2 psiaki w domciu, a 3 to już w ogóle:loveu:
Dee też miała już 3 operacje rzepek i czeka ją 4, do tego miała złamaną nóżkę:-(
Ale też się trzyma:)
Joy jest bardzo dzielna:) a nie myślałaś o towarzyszce dla niej?:cool3:

No właśnie wydawało mi się coś nie tak z tą wagą...Ale są chi, które ważą 2 kg, a są bardzo drobne...
A jak ona dochodzi do siebie po tych operacjach? Joy na drugi dzień próbowała wskoczyć mi na łóżko (a jest ono dość wysokie), ale na szczęście udało mi się w porę ją zatrzymać:) Nie wiadomo jak by się to mogło skończyć...Również się zastanawiamy nad operają drugiej nogi, ale jak na razie jest jeszcze dobrze:) Dlaczego Dee miała aż tyle operacji?
Jeśli chodzi o towarzyszkę...oj, raczej by nie przeszło...:shake:

Posted

Hehe :) oj tak, czasami wagowo można się pomylić - u mnie Dee ma 1kg, Chiquitka 1,5kg, Wiki 1,7kg :)
Dochodzi różnie, czasami szybko, innym razem kilka dni jest zła. Ogólnie miała już 6 operacji, więc jest weteranką i to po 2 latach u nas - w sumie jutro mijają 2 lata razem! :multi:
My już musieliśmy niestety. Dee była bardzo skatowana jak ją przywiozłam, zobacz na 1 stronie opisałam wszystko w kilku pierwszych postach.
Mówisz, że by nie przeszło?:D Joy jest jedynaczką i chciałaby nią pozostać;)