Jump to content
Dogomania

Twój kandydat na lipiec to:  

580 members have voted

1. 1. Twój kandydat na lipiec to:

• Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołeki
      339
    • Dogomaniaczka Pipi
      294
    • Schronisko dla zwierząt w Skierniewicach
      21
    • Schronisko dla zwierząt w Korabiewicach
      5

Recommended Posts

Posted

[LEFT][B][SIZE=3][COLOR=red]UWAGA!!! Do ankiety wkradł się błąd. Przez pomyłkę umieściłam w niej schronisko w Kruszewie (poz. 1), zamiast schroniska w Przyborówku i Ruścu. Osoby oddające głos na pozycję pierwszą oddają go, oczywiście, na Przyborówek. Przepraszam za zamieszanie, szczególnie startujących oraz schronisko w Kruszewie...[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT]

[LEFT][SIZE=3][SIZE=2]Kolejny miesiąc, kolejne głosowanie, kolejni kandydaci :) Zapraszamy do głosowania![/SIZE][/SIZE][/LEFT]

[LEFT][SIZE=2]Przedstawiam startujących w lipcu:[/SIZE][/LEFT]

[LEFT][SIZE=2]1. Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Przyborówku i Ruścu[/SIZE][/LEFT]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/108025-Przytulisko-RUSIEC-I-PRZYBORA-WKO-Potrzebne-ogA-oszenia-i-wolontariat[/URL]

[SIZE=2]2. Dogomaniaczka Pipi[/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-%21-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie%21%21%21-%28Posty-inf.-1-6%29"]http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-%28Posty-inf.-1-6%29[/URL]

[LEFT][SIZE=2]3. Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Skierniewicach[/SIZE][/LEFT]
[URL]http://www.schronisko-skierniewice.pl/[/URL]

[SIZE=2]4. Schronisko dla zwierząt w Korabiewicach[/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=red][B]Instrukcja głosowania w Krakvecie:[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=red]1. wchodzisz na stronę [URL="http://www.krakvet.pl/forum"][COLOR=#4444ff]http://www.krakvet.pl/forum[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]2. wciskasz link Rejestracja[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]i wciskasz"wyślij"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=2]6. logujesz się na Forum Krakvetu [/SIZE][URL="http://www.krakvet.pl/forum"][SIZE=2][COLOR=#4444ff]http://www.krakvet.pl/forum[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2] wpisując nazwę użytkownika i hasło[/SIZE]
[SIZE=2]7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"[/SIZE]
[SIZE=2]8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - lipiec 2011”[/SIZE]
[SIZE=2]9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz aktualnego beneficjenta[/SIZE]
[SIZE=2]i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/SIZE]

[SIZE=2]Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6![/SIZE][/COLOR]

[COLOR=blue]
[INDENT][SIZE=2][B][COLOR=black]Dotychczasowi beneficjenci konkursu w Krakvecie:[/COLOR][/B][/SIZE]
[/INDENT][/COLOR][SIZE=2][COLOR=black][B]rok 2005[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]wrzesień - schronisko w Siedlikach - 219 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]październik - schronisko w Harbutowicach - 218 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]listopad - cichy kąt - 215 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]grudzień - schronisko Bożeny Wahl - 228,5 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black][B]rok 2006[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]styczeń - przytulisko Marzeny Krzętowskiej - 206,23 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]luty - schronisko w Mielcu - 220 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]marzec - schronisko w Korabiewicach - 217,5 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]kwiecień - schronisko w Korabiewicach - 208,3 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]maj - fundacja Felis - 214,30 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]czerwiec - fundacja Kot z Torunia - 293,70 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]lipiec - schronisko Kundelek z Rzeszowa - 617,79[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]sierpień - fundacja Koci Pazur z Poznania - 1 123 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]wrzesień - schronisko Kraków - 1 215 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]październik - schronisko Okleśna - ???[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]listopad - schronisko w Uciechowie - ???[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]grudzień - schronisko Kędzierzyn-Koźle - ???[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black][B]rok 2007[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]styczeń - schronisko Ostróda - 2 218 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]luty - Psy z Ligudy Wrocław - ???[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]marzec - "Niczyje" - 2 434 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]kwiecień - azyl Cichy kąt - 2 208 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]maj - schronisko Białystok - 2 534 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]czerwiec - fundacja Kot - 2 482 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]lipiec - fundacja Maja z Zielonki - 2 726,9 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]sierpień - fundacja Felis - 2 861 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]wrzesień - przytulisko pani Alicji Jackiewicz z Opola - 2 874 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]październik - koci świat - 3 219 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]listopad - schronisko w Uciechowie - 3 594 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]grudzień - fundacja Medor ze Zgierza - 3 288 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black][B]rok 2008[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]styczeń - schronisko w Orzechowcach - 3 394 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]luty - schronisko w Głownie - 2 915 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]marzec - schronisko w Piotrkowie Trybunalskim - 2 258 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]kwiecień - Boksery w Potrzebie - 2 027 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]maj - Pro Equo Sandry Koćmiel - 2 065 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]czerwiec - niezależna karmicielka pani Iza Mazur ze Szczecina - 2 267 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]lipiec - fundacja AST - ???[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]sierpień - wolontariuszki z Łodzi - 2 282 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]wrzesień - fundacja Emir - 2 643 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]październik - AFN z Ostródy - 2 820 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]listopad - przytulisko Przybórowko koło Szamotuł - 2 849 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]grudzień - Azyl św. Franciszka w Konstancinie - 2 876 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black][B]rok 2009[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=black]styczeń - Karina Schwerzler z BLP - 3 343 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]luty - p.Hanka Chombakow - 3 115 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]marzec - Schronisko Dzierżoniów - 4 020 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]kwiecień - Agn-Agnieszka Szubert z Torunia [/COLOR][COLOR=black]- 3 792 zł[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy][SIZE=2][COLOR=black]maj - missieek-Angelika Nieduziak z Bukowna - 3 990 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]czerwiec - Miejskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt z Opola - 4 313 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]lipiec - Biafra-Fundacja "Zwierzę nie jest Rzeczą"z Krakowa - 4 216 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]sierpień - Mirka_T(Tomczak) z Bydgoszczy - 4 306 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]wrzesień - Fundacja Nero z Sochaczewa - 4 358 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]październik - jopop-Joanna Popko z Warszawy - 5 152 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]listopad - ulvhedinn-Magda Łazarska z Wrocławia - 5 203 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]grudzień - Prakseda-Agnieszka Kowalczyk z Warszawy - 8 349 zł [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][B]Rok 2010[/B][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=blue]styczeń - Fundacja "Maja" z Zielonki - 10 826 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]luty - Rustie-Elżbieta Dzimińska z Krakowa - 9 918 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]marzec - Fundacja SOS Bokserom - 11 203 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]kwiecień - Fundacja Kocia Dolina - 9 982 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]maj - Schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej - 11 367 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]czerwiec - Pani Zofia i bezdomniaczki z Wrocławia - 10 733 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]lipiec - Fundacja Ostatnia Szansa z Boguszyc Małych - 10 064 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]sierpień - Fundacja KOTKOWO z Białegostoku - 11 015 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]wrzesień - Przytulisko pani Ali Orzechowskiej - 11 140 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]październik - Kociama -Iwona Turczyniak z Goleszowa - [B]14 530 zł[/B] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]listopad - Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt - 11 436 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]grudzień - Kocia Arka Noego z Radomska (RTOZ) - 12 152 zł[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=blue][B]2011[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]styczeń - Schronisko w Szczecinku - 13 104 zł[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=blue]luty - Fundacja AFN-Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie Ostróda/Kraków - 11 723 zł [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]marzec - schronisko w Toruniu - 12 372zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]kwiecień - Ośrodek Sterylizacji Kotów Miejskich KOTERIA - 11 570zł[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]maj - schronisko w Radomiu[/COLOR]
[COLOR=blue]czerwiec - Kocia Skarbonka[/COLOR]

[SIZE=2][COLOR=blue][COLOR=blue]kolorem niebieskim zaznaczeni są beneficjenci[/COLOR] objęci 2-letnią karencją [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]---------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=3]Kandydaci o sobie:[/SIZE][/B]

[SIZE=2]1. [quote name='Molli'][I]P. Wanda prowadzi 2 przytuliska oddalone od siebie o ok. 100 km. [/I][/QUOTE][/SIZE][quote name='Molli'][SIZE=2][I]Jedno znajduje się w Przyborówku k.Poznania, natomiast drugie w Ruścu k.Wągrowca.[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]Samych psów jest ok. 500[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]Do tego dochodzą koty i inne zwierzęta (np. kozy, owce...)[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]W schronisku jest jedynie 3 wolontariuszy :[[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]Brakuje dosłownie wszystkiego: rąk do pracy, kojców, bud, pieniędzy, karmy i wiele innych rzeczy... Ale przede wszystkim domów.[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]Adopcje stoją w miejscu. Schronisko pęka w szwach. Wakacje się zaczęły - przychodzi masa nowych zwierząt...[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]Karma znika w tempie błyskawicznym, brakuje przede wszystkim karmy dla szczeniąt i kociąt.[/I][/SIZE]
[SIZE=2][I]KAŻDY GŁOS NA WAGĘ ZŁOTA!!![/I][/SIZE]
[/QUOTE][quote]Co do sterylek - wszystkie dorosłe suczki i samce są sterylizowane/kastrowane (no chyba, że zdrowie psa na to nie pozwala) W przypadku szczeniaków do kastracji zobowiązują się nowi właściciele. W miarę możliwości są sprawdzani. Ślepe mioty usypiane. Ale to jest rzadkość, gdyż w schronisku żadne zwierzięta nie przychodzą na świat, a rzadko do schroniska trafiają ślepe zwierzęta. [/quote][SIZE=2]2. [B]Pipi:[/B] [/SIZE][quote][SIZE=2]Od lat pomagam bezdomnym psom i kotom. Mam w tej chwili w sumie 18 psów i 14 kotów. Nie mam pracy a moj mąż pracuje dorywczo. Gmina nie pomaga.[/SIZE]
[SIZE=2]Głównie pomoc otrzymuję od dogomanii.[/SIZE][/quote][quote][SIZE=2]Wszyscy potrzebujemy pomocy, tylko że ja jestem zupełnie sama. Robię również kawał dobrej roboty. Na własnych plecach ciągam bezdomne suki na zabiegi. Chodzę od domu do domu, rozmawiam, namawiam. W gminnych szkołach rozmawiam z dzieciakami, zapraszam do siebie, żeby poznały poprawną opiekę nad psem, czy kotem. Staram się poprawić los zwierząt gospodarskich. Od świtu do nocy pochłonięta jestem tą "robotą". [/SIZE]
[SIZE=2]Kto tylko zgłosi, lub sama wyniucham, "likwiduję" ślepe mioty, a suki w ciąży do aborcji. Sporo poprawił się tu los zwierząt. (...)[/SIZE][/quote]

[SIZE=2]3. [/SIZE][SIZE=2][quote name='MARGOL'][B]Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Skierniewicach[/B] [URL]http://www.schronisko-skierniewice.pl/[/URL][/QUOTE][/SIZE][quote name='MARGOL']
[SIZE=2]ul. Pamiętna 16[/SIZE]
[SIZE=2]96-100 Skierniewice[/SIZE]
[SIZE=2]woj. łódzkie[/SIZE]

[SIZE=2]1. Obecnie przebywa w schronisku ok 100 psów, kotów nie ma ponieważ nie ma tam warunków na trzymanie kotów. [/SIZE]
[SIZE=2]2. Sterylizacje wykonywane są średnio raz w tygdoniu, wynika to z faktu że jest tylko jeden gabinet pozabiegowy w którym suczka może dochodzic do siebie. [/SIZE]
[SIZE=2]3. Kastracji nie ma, chyba że nam wolontariuszom uda się zalatwić dla psiaka np pobyt w hoteliku, wówczas nasza wetka kastruje psiaka ale płacimy za to my (oczywiście mamy zniżkę ;)[/SIZE]
[SIZE=2]4. Ślepe mioty są usypiane[/SIZE]
[SIZE=2]5. Wszystkie psiaki są zaszczepione przeciwko wściekliźnie, jesli jest potrzeba zaszczepienia szczeniaków lub dorosłych psów szczepionka kompleksową wówczas my wolontariusze opłacamy dodatkowe szczepienie[/SIZE]
[SIZE=2]6. Schronisko podlega pod Zakład Utrzymania Miasta Skierniewice[/SIZE]
[SIZE=2]7. Promocja schroniska zaczeła się od kiedy w schronisku zaczęła działać grupa wolontariuszy (od marca 2009 roku)[/SIZE]
[SIZE=2]8. Jako grupa wolontariuszy jestesmy mile widziani w schronisku, organizujemy imprezy i zbiórki na rzecz psiaków, co miesiąc organizujemy dzień otwarty w schronisku (w każda ostatnia niedziele miesiąca), pozyskaliśmy środki z UE z programu Młodzież w Działaniu, pozyskaliśmy środki z Fundacji Leopolda Kronenberga w ramach akcji „Wolontariusz na bank” organizowanej przez Citibank, uruchomiliśmy stronę internetową schroniska, prowadzimy kontrole poadopcyjne, uruchomiliśmy i promujemy schronisko oraz adopcje psów na portalu „Nasza klasa” oraz „facebook”, udało nam umieścić psy mające małe szanse na adopcje w fundacjach oraz zapewnić opiekę medyczną psom, które nie miały na taką szansy w schronisku itp. [/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=red]Zdajemy sobie sprawe z tego że to co udało nam sie zrobic to tylko kropla w morzu potrzeb schroniska, psiaków jest coraz więcej, coraz częściej trafiają w złym stanie, wymagają specjalistycznej opieki, wielokrotnie wozlismy psiaki do warszawy na rózne skomplikowane operacje. Oczywiście możemy liczyc na pomoc kilku zaprzyjaznionych fundacji i stowarzyszeń (SZCZECINEK górą, dziękujemy mariamc za DOLARKA i DIXONA, dziękujemy agacie ani i agnieszce od TTB za Bako i nie tylko) ale jestesmy swiadomi tego że fundacje i stowarzyszenia mają wielu podopiecznych i nie zawsze sa w stanie pomoc naszym schroniskowym psiakom więc staramy sie ogłaszac nasze psiaki na wszelkie sposoby. Szukamy im DT a wiadome jest to że w takim DT psiak musi coś jeść więc karma wysokobiałkowa byłaby na wage złota.[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2]Wygrana w krakvecie zapewniłaby naszym psiakom odpowiednio zbilansowana karmę której bardzo brakuje w schronisku (kasza nie zaspokoja potrzeb niektórych chudzielców ze schroniska a mamy ich trochę) Wiadomo pełne psie brzuszki to duuuuużo zdrowia, radości i merdających ogonków [/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=red][B]PSY TO NASZA MISJA I PASJA!!![/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

[SIZE=2]4. [/SIZE]

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ja cos źle robię czy jeszcze nie mozna głosować w Krakvecie?Czytając info na stronie Krakvetu zrozumiałam,ze należy jeszcze kandydatów zgłaszać( do 16 chyba). Nie widzę tam czegoś takiego jak "głosuj":oops:
Chyba,ze chodziło o to,zeby tutaj zagłosować...To juz zrobiłam.;)

Posted

[quote name='savahna']Czy ja cos źle robię czy jeszcze nie mozna głosować w Krakvecie? Zrozumiałam,ze należy jeszcze kandydatów zgłaszać( do 16 chyba). Nie widzę czegoś takiego jak "głosuj":oops:
Chyba,ze chodziło o to,zeby tutaj zagłosować...To juz zrobiłam.;)[/QUOTE]

Narazie tutaj na dogo głosujemy. Później kandydatury przesyłane są do KrakVetu i użytkownicy dogo i miau głosująna na osobę, która wygrała tą ankietę (no chyba, że ktoś zmienia zasady i głosuje na kogoś innego)

Posted

NIE!
Nie ma żadnego późniejszego przesyłania kandydatur do KrakVetu.

Kandydaci z ankiety dogo powinni być zgłoszeni do ankiety KrakVetu do 16-go lipca.
Na razie zgłoszono tylko Skierniewice.

Ankieta dogo wybiera wspólnego kandydata Miau i Dogomanii, na którego potem solidarnie głosujemy w ankiecie KV (przynajmniej ta część użytkowników M i D, która wie o wewnętrznych ustaleniach, identyfikuje się z nimi i nie ma zastrzeżeń do wspólnego kandydata).

Posted

A co z tym tematem??? [url]http://www.dogomania.pl/poll.php?do=showresults&pollid=748[/url] , tam 15 osob oddalo glos i moga sie pogubic i tam glosować, a nie na wlasciwej ankiecie.
Proszę zamknąć te ankietę [url]http://www.dogomania.pl/poll.php?do=showresults&pollid=748[/url], bo bałagan powstał.
Tutaj głosujemy przecież.

Posted

[quote name='Pipi']A co z tym tematem??? [url]http://www.dogomania.pl/poll.php?do=showresults&pollid=748[/url] , tam 15 osob oddalo glos i moga sie pogubic i tam glosować, a nie na wlasciwej ankiecie.
Proszę zamknąć te ankietę [url]http://www.dogomania.pl/poll.php?do=showresults&pollid=748[/url], bo bałagan powstał.
Tutaj głosujemy przecież.[/QUOTE]
Ja jej nie mogę zamknąć, nie ma takich uprawnień, ale zrobi to moderator :)

Posted

[quote name='Pipi']A co z tym tematem??? [URL]http://www.dogomania.pl/poll.php?do=showresults&pollid=748[/URL] , tam 15 osob oddalo glos i moga sie pogubic i tam glosować, a nie na wlasciwej ankiecie.
Proszę zamknąć te ankietę [URL]http://www.dogomania.pl/poll.php?do=showresults&pollid=748[/URL], bo bałagan powstał.
Tutaj głosujemy przecież.[/QUOTE]

mnie nie otwiera się link...ani jeden
podajcie mi link, gdzie mam głosować

Posted

[quote name='Molli']Głosujemy w ankiecie w tym wątku :)[/QUOTE]

a gdzie jest ta ankieta? czy coś ze mną jest nie teges, że jej nie mogę doczytać ....?
[B]Chcę zagłosować na Pipi i nie wiem gdzie?![/B]

Posted

[quote name='omi']a gdzie jest ta ankieta? czy coś ze mną jest nie teges, że jej nie mogę doczytać ....?
[B]Chcę zagłosować na Pipi i nie wiem gdzie?![/B][/QUOTE]

Na górze strony ;)

Posted

Znalazłam!!!:comp26: Zagłosowałam!!! :thumbs: Cholera ankieta jest nad tytułem wątku....a ja jak sroka w kość tylko pod tytułem....:megagrin::wallbash:

Dzięki Molli za cierpliwość dla starszej pani:Rose:

Posted

Dzięki za zgłoszenie, już poprawiam :)
Nie mogę znaleźć tekstu Przyborówka "o sobie", czy mogę prosić zgłaszającą o przypomnienie?
Ta sama prośba do Korabiewic.

Posted

[quote name='Lemoniada']Dzięki za zgłoszenie, już poprawiam :)
Nie mogę znaleźć tekstu Przyborówka "o sobie", czy mogę prosić zgłaszającą o przypomnienie?
Ta sama prośba do Korabiewic.[/QUOTE]

Będzie ciężko...
Osoba, która mogłaby mi pomóc przez ten tydzień nie będzie dostępna - jak wróci to będzie już po ankiecie...
Może sama coś napiszę...
A wiesz może chociaż gdzie znajdę stary wątek?
Jeżeli tak, to go podeśli - ja postaram się odszukać wpisu ;)

Posted

Kaja i Aza nie - to nie pomyłka...

[I][B]Nie wszyscy czytają pierwszy post i Przytulisko w Ruścu i Przyborówku traci przez to głosy.[/B][/I]

[quote name='Lemoniada']
[B][SIZE=3][COLOR=red]UWAGA!!! Do ankiety wkradł się błąd. Przez pomyłkę umieściłam w niej schronisko w Kruszewie (poz. 1), zamiast schroniska w Przyborówku i Ruścu. Osoby oddające głos na pozycję pierwszą oddają go, oczywiście, na Przyborówek. Przepraszam za zamieszanie, szczególnie startujących oraz schronisko w Kruszewie...[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]