Ela_and_Krzys Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ale Bolek dalej jest w potrzebie - może warto go tu zostawić, tylko zmienić tytuł - że wsparcie finansowe potrzebne... Quote
black sheep Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 AniaB przecież Rudek nie ma domku, więc jest w potrzebie, i to DUŻEJ Quote
AniaB Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='Pecia.']Wczoraj późnym wieczorem Bolka odebrała Aga, podobno do nowego domu na stałe:roll: Przyznam, że zdrowia to obie strony trochę kosztowało, może tak zawsze bywa, gdy wszyscy chcą dobrze, a pojawiają się rozbieżności w postrzeganiu sprawy. Wierzę Wam, bo moim marzeniem jest by Bolkowi było dobrze, tylko to.... [/quote] a to jak należy rozumieć? Quote
black sheep Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jeśli to pewny domek, to super, ale pomoc dalej się przyda Quote
AniaB Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 no tak, pieniazki nadal przecież potrzebne.. jakos tak skojarzyłam, ze to przede wszystkim dział poszukiwania domków.. Quote
Ela_and_Krzys Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 bo tak sie nazywa ten dzial... ale najwiecej osob tu zaglada i mysle ze Bolka trzeba tu zostawic... a domek - czy napewno staly juz? Quote
fona Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Zostawiamy tu Bolka i zbieramy na jego operacje! Quote
karusiap Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 czy pieniadze na Bolka wysylamy na konto AFN??z dopiskiem BOLEK czy innym?? Quote
Tigraa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='karusiap']czy pieniadze na Bolka wysylamy na konto AFN??z dopiskiem BOLEK czy innym??[/quote] z dopiskiem "skatowany Bolek" Quote
Asior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='fochistka']wszzzzedzie mozna rozwieszac...kiedys wieszaalam centralnie na skrzyzowaniu a na swiatlach stala straz miejska i zero reakcji...slupy drzewa, przeciez tyle tego wisi, nikt sie nie czepia o plakaty o zaginionych albo poszukujacych domu psach. tylko zalecam wsadzac plakaty w koszulki bo przy tej pogodzie to jak powiesilam o Mordzie wieczorem to jak rano szlam to wszystko rozmoklo i splynelo, no i sa jeszcze zyczliwi ktorzy te plakaty zrywaja da zabawy ale to inna sprawa[/QUOTE] w żadnym wypadku!!!! Kiedy w maju ciekła mi frecia porozwieszałam ogłoszenia na osiedlu i przyszła do domu mi straż miejska i chcieli wlepić mandat:crazyeye: bo NIE WOLNO WIESZAĆ PLAKATÓW, OGŁOSZEŃ BYLE GDZIE, tylko na specjalnych, przygotowanych do tego miejscach(tablice ogłoszeń itp) Quote
kiwi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 trzeba bylo powiedziec strazy ze za ten czyn karalny odpowiada ten co wiesza a nie ten ktorego nr telefonu widnieje na plakacie gdyby bylo inacezj to wszystkie komitety wyborcze musieliby zamknac;) wiec wieszamy tak zeby nas nikt nie widzial:) Quote
Asior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 kiwi..serio:crazyeye: ??? a ja miałam takiego stracha....gdybym wiedziała to cholera wieszała bym dalej...może wtedy udało by się ją znaleść :( Quote
kiwi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jasne ze tak inaczej majchrowski i inni by mieli problemy Quote
Tweety Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 mały offik. ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad: Quote
Asior Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='fona']Asior, szukaj Freci, nie przestawaj!![/QUOTE] niestety..;( ktoś już ją złapał (po 4 m-cach życia na wolności) bo moi nienormalni sąsiedzi bali się ją wziąść na ręce że ich ugryzie (a nigdy nikogo nie ugryzła) i nie złapali jej choć lgnęła do ludzi :( I ktoś ją złapał , ale nikt nie potrafi powiedzieć kto....choć to jest pocieszające, że nie mieszka już na zimnym polu tylko u kogoś w domku :( Quote
fona Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 O rany, przykro mi... Tweety, co Ty mówisz? Mozesz wkleic link? Dzieki! Quote
Tweety Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='fona']O rany, przykro mi... Tweety, co Ty mówisz? Mozesz wkleic link? Dzieki![/quote] tutaj nas straszą na całego: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=51891157&a=51986564[/URL] Quote
Camara Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='Tweety']tutaj nas straszą na całego: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=51891157&a=51986564[/URL][/quote] chory kraj, chorzy ludzie :shake: mam nadzieję, że mimo wszystko nie zaszkodzą AFN :cool1: Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 nie no nie wierze...masakra z tymi ludzmi..dziewczyny nie przejmujce sie my tu wszyscy wiemy jak jest... Asior a moze daj jakiej ogloszenie by jesli ktos znalazl zglosil sie do Ciebie...skoro ja zlapal i sasiedzi widzieli to moze jest z Twojego osiedla...napisz ze chcesz wiedziec co z nia a nie odebrac komus...(aha i wspolczucia z powodu sasiadow-pewnie mam podobnych) Quote
Elso Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Boluś przesyła wszystkim pozdrowienia, u niego wswzystko w porządku, właściciele są w nim zakochani, cały czas pcha się na kolana, przebywa głównie w kuchni:lol: jest miły, spokojny, niestety dzwoniła włóaścicielka że opuchlizna nie schodzi i dlatego nie wiadomo kiedy odbędzie się operacja. Dogaduje isę z drugim pieskiem, i aż miło słyszec jakim jest ideałem. Nie martwcie się jesteśmy w stałym kontakcie i na bieżąco będziemy dawać relację. Quote
karusiap Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 nasz ideal:loveu: czy Bolus zostaje w tym domku na stale? Quote
fochistka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 w sumie to ja rozumiem tych sasiadow:)bo ja tesh moge poglaskac groznie wygladajacego wielkiego psa ale chomika do reki bym nie wziela:)jakos tak boje sie takich malych zabkow no i wieszaj ogloszenia bo wiadomo fretki nie sa dla kazdego i jak stwierdza ze im nie odpowiada to moze na ulicy znuff wyladowac powies gdzies na sklepie w szkole i przy kosciele to napewno zauwaza. a z tymi z GW to przegiecie...nie chce im sie wejsc na dogo zeby zobaczyc co i jak tylko rzucaja blotem na oslep, nie wydaje mis ie zeby takie osoby byly w stanie cos gdzies zglosic, awanturnicy i tyle, jak by ktos mial zamiar cos zglaszac to by sprawdzil najpierw zeby samemu nie wyjsc na idiote Quote
tania Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 cieszę się że Boluś ma się lepiej, martwi mnie jednak ta opuchlizna, a co na to wet? Quote
Perfi Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='Tweety']mały offik. ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad:[/quote] bo najpierw wypadalo by sie dowiedziec co i jak a nie klekajcie narody bo ja chce pomagac. za duzy off sie tu zrobil Quote
Recommended Posts