Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pecia.']Wczoraj późnym wieczorem Bolka odebrała Aga, podobno do nowego domu na stałe:roll: Przyznam, że zdrowia to obie strony trochę kosztowało, może tak zawsze bywa, gdy wszyscy chcą dobrze, a pojawiają się rozbieżności w postrzeganiu sprawy. Wierzę Wam, bo moim marzeniem jest by Bolkowi było dobrze, tylko to....
[/quote]

a to jak należy rozumieć?

Posted

[quote name='fochistka']wszzzzedzie mozna rozwieszac...kiedys wieszaalam centralnie na skrzyzowaniu a na swiatlach stala straz miejska i zero reakcji...slupy drzewa, przeciez tyle tego wisi, nikt sie nie czepia o plakaty o zaginionych albo poszukujacych domu psach. tylko zalecam wsadzac plakaty w koszulki bo przy tej pogodzie to jak powiesilam o Mordzie wieczorem to jak rano szlam to wszystko rozmoklo i splynelo, no i sa jeszcze zyczliwi ktorzy te plakaty zrywaja da zabawy ale to inna sprawa[/QUOTE]

w żadnym wypadku!!!!
Kiedy w maju ciekła mi frecia porozwieszałam ogłoszenia na osiedlu i przyszła do domu mi straż miejska i chcieli wlepić mandat:crazyeye: bo NIE WOLNO WIESZAĆ PLAKATÓW, OGŁOSZEŃ BYLE GDZIE, tylko na specjalnych, przygotowanych do tego miejscach(tablice ogłoszeń itp)

Posted

trzeba bylo powiedziec strazy ze za ten czyn karalny odpowiada ten co wiesza a nie ten ktorego nr telefonu widnieje na plakacie
gdyby bylo inacezj to wszystkie komitety wyborcze musieliby zamknac;)
wiec wieszamy tak zeby nas nikt nie widzial:)

Posted

mały offik.
ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad:

Posted

[quote name='fona']Asior, szukaj Freci, nie przestawaj!![/QUOTE]
niestety..;( ktoś już ją złapał (po 4 m-cach życia na wolności) bo moi nienormalni sąsiedzi bali się ją wziąść na ręce że ich ugryzie (a nigdy nikogo nie ugryzła) i nie złapali jej choć lgnęła do ludzi :(
I ktoś ją złapał , ale nikt nie potrafi powiedzieć kto....choć to jest pocieszające, że nie mieszka już na zimnym polu tylko u kogoś w domku :(

Posted

[quote name='fona']O rany, przykro mi...

Tweety, co Ty mówisz? Mozesz wkleic link? Dzieki![/quote]

tutaj nas straszą na całego: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=51891157&a=51986564[/URL]

Posted

[quote name='Tweety']tutaj nas straszą na całego: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=51891157&a=51986564[/URL][/quote]

chory kraj, chorzy ludzie :shake:
mam nadzieję, że mimo wszystko nie zaszkodzą AFN :cool1:

Posted

nie no nie wierze...masakra z tymi ludzmi..dziewczyny nie przejmujce sie my tu wszyscy wiemy jak jest...
Asior a moze daj jakiej ogloszenie by jesli ktos znalazl zglosil sie do Ciebie...skoro ja zlapal i sasiedzi widzieli to moze jest z Twojego osiedla...napisz ze chcesz wiedziec co z nia a nie odebrac komus...(aha i wspolczucia z powodu sasiadow-pewnie mam podobnych)

Posted

Boluś przesyła wszystkim pozdrowienia, u niego wswzystko w porządku, właściciele są w nim zakochani, cały czas pcha się na kolana, przebywa głównie w kuchni:lol: jest miły, spokojny, niestety dzwoniła włóaścicielka że opuchlizna nie schodzi i dlatego nie wiadomo kiedy odbędzie się operacja. Dogaduje isę z drugim pieskiem, i aż miło słyszec jakim jest ideałem.

Nie martwcie się jesteśmy w stałym kontakcie i na bieżąco będziemy dawać relację.

Posted

w sumie to ja rozumiem tych sasiadow:)bo ja tesh moge poglaskac groznie wygladajacego wielkiego psa ale chomika do reki bym nie wziela:)jakos tak boje sie takich malych zabkow
no i wieszaj ogloszenia bo wiadomo fretki nie sa dla kazdego i jak stwierdza ze im nie odpowiada to moze na ulicy znuff wyladowac
powies gdzies na sklepie w szkole i przy kosciele to napewno zauwaza.

a z tymi z GW to przegiecie...nie chce im sie wejsc na dogo zeby zobaczyc co i jak tylko rzucaja blotem na oslep, nie wydaje mis ie zeby takie osoby byly w stanie cos gdzies zglosic, awanturnicy i tyle, jak by ktos mial zamiar cos zglaszac to by sprawdzil najpierw zeby samemu nie wyjsc na idiote

Posted

[quote name='Tweety']mały offik.
ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad:[/quote]

bo najpierw wypadalo by sie dowiedziec co i jak a nie klekajcie narody bo ja chce pomagac.
za duzy off sie tu zrobil