Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TO WYGLĄD W 10 DNI PO KATOWANIU!!!!!!!

Mój Zahir to pies magiczny. Tyle domów znalazł psom (ze swoich ogłoszeń i plakatów) a teraz uratował Bolka. Poszłam wczoraj późnym wieczorem na spacer z Zahirem.
Postanowiłam od razu zabrać psa do moich wetów. Doktor Kujawski zrobił komplet zdjęć rtg: CZASZKA JEST ZGRUCHOTANA, LUźNE KOśCI GNIJą WEWNąTRZ. ALE MóZG NA SZCZEśCIE NIEUSZKODZONY, ALE UDERZONY..ZGRUCHOTANE KOśCI SZYJNE TEż - BO PIES BYł DUSZONY. tO, żE żYJE TO CUD... CIERPI A JEDNAK TULI SIę I MERDA... PIES Z łAńCUCHA ZACHOWUJE SIę IDELANIE W BLOKU. .

pIES DOSTAł ANTYBIOTYKI I INNE LEKI NA ZLIKWIDOWANIE OBRZEKóW. pOTEM CZEKA GO OPERACJA. NA KONTRLE MAMY PRZYJECHAC WE WTOREK RANO.

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dowalic katowi, oglosic medialnie/ super expres kocha takie historie/, powiadomic prokurature o przestepstwie i ujebac dziada sadownie. Toz powinien zareagowac i to juz!!! Psino zyj i udowodnij ze twoj "pan"jest oprawca i bestia!!!!

Posted

aga, a jak długo psiak moze pozostać u tych panśtwa?
i kurcze, zeby ten gnój mu jeszcze czegos nie zrobił, skoro mieszka gdzieś po sąsiedzku koło nich..

Posted

AniaB napisał(a):
aga, a jak długo psiak moze pozostać u tych panśtwa?
i kurcze, zeby ten gnój mu jeszcze czegos nie zrobił, skoro mieszka gdzieś po sąsiedzku koło nich..

Zostanie tam ile trzeba...

Posted

dzieki bogu, bo ja zrozumiałam, ze oni są jego sąsiadami i koło niego mieszkają..
czy pies ma szanse na zycie?
i czy ma szanse na normalne zycie (mam na mysli wszystkie funkcje zyciowe, fizjologiczne i biologiczne)?
biedaczysko:-(

Posted

Zatłukłabym popaprańca!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Dorothy napisał(a):
Boze, Ty to widzisz i na to pozwalasz, gdzie Ty bywasz wtedy....:-(
piekny psiak... jakie ma szanse na przezycie???
trzeba jakiejs pomocy dla niego???

SZANSE Są DUżE. wE WTOREK RANO KONTOLA I DECYZJA KIEDY OPERACJA. pOMOC PRZYDAłABY SIę NA OPERACJę.

Posted

Ja nie mogę!!!! Co to się dzieje??? Ile jeszcze cierpienia i zła na tym zas.....świecie? Dobrze, że on trafił na takich ludzi a co z tymi co takiego szczęścia nie mają...jak Ozzi?

Posted

AgaG napisał(a):
najgorsze jest to, że sasiedzi nie chcą zeznawać... ja tego oczywiście nie zostawię... ale podobno gdy swiadkowie się wycofują to facet się wywinie:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:. prosiłam doktora o obdukcję. Zdjecia rtg są ewidentne jako dowód w sprawie. Doktor zrobi tez opis tego skatowania.

Agnieszka jesli zalozy sprawe oni maja obowiazek zeznawac