Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że to nie będzie jednorazowa akcja. Jeśli zacznie się, np. w piątek, to prawdopodobnie w poniedziałek jeszcze będzie co robić :). Choć, oczywiście, lepiej by bylo, gdybyście mogli skupić się już tylko na socjalizacji stada.

Posted

Ja zaczęłam własnie prace, więc odpadam.
Zreszta ja jestem pani od adopcji, w tym się chyba najlepiej czuję i niech tak zostanie.

Koty dostarczone do domu stałego. O dziwo, mimo dziecka w rodzinie Zbyszek bardzo zadowolony. pani podobno też.

Guest Ryniu123
Posted

Ja mogę jutro ale we trzech ze Zbyszkiem to też mało :( No i tej siatki nie ma. Nie wiem w jakim sklepie pytać, ogrodniczym?

Guest Ryniu123
Posted

Ja mieszkam prawie na wsi ;) tu nie ma takich przybytków jak auchan :) ale zobaczę w innych

Posted

Wstempnie juz wszytko wiem rozmawiałyśmy dzis z justyna wiecej napisze jutro ja lub justyna .do piero wróciłam do domu dzis zrobiłam ok 1000km
chwilowo mam dola mój kochany kot nie wrócił do domu juz 3 dzien i nie moge go znal esc a jest wykastrowany i kotki go nie interesują nie wiem co sie z nim dzieje mam porostu dosc

Posted

Dobra. Decyzja zapadła: jadę w piątek raniutko do Krzykosów. Przywiozę ze sobą baaardzo dużo wojskowej siatki maskującej (moja własna, więc możemy ją ciąć do woli), liny, kilka transporterów, piłę do drewna i inne narzędzia. Jadę z Rokitna do Krzykosów tą samą trasą, co ostatnio. Jak ktoś chętny, to zabiorę po drodze. Tym razem planuję podróż większym autem - 3 miejsca wolne. W Szamotułach wsiądzie tylko Sylwia (Pola17).
Planuję spędzić przynajmniej jedną noc na dzikiej posesji (brak prądu i wody, za to chawira jeszcze bardziej odjechana) i nawiązać jakikolwiek kontakt z psami. Od jutra psy nie dostają jedzenia, chyba, że osobiście do nas się po nie zgłoszą....
Zgłaszajcie wszelkie pomysły i deklaracje uczestnictwa do jutrzejszego wieczora, bo później będę poza netem i jedynie w naprawdę ważnych sprawach pod telefonem.

Posted

Sylwia, jutro przed południem do Ciebie zadzwonię i podam szczegóły naszej wyprawy. Bądź gotowa w piątek od około 11.00. Oczywiście Twoja sunia może jechać razem z nami. A kota, może też razem, znajdziemy przed wyjazdem:)

Posted

ok co do kota to siedze i ryczę :((jutro zrobie nalot wszystkim ludzia w promieniu 8km każda wies przejdę a czy tam jest prąd np zeby laptop podłaczyc ?/

Justyna Klimek napisał(a):
Sylwia, jutro przed południem do Ciebie zadzwonię i podam szczegóły naszej wyprawy. Bądź gotowa w piątek od około 11.00. Oczywiście Twoja sunia może jechać razem z nami. A kota, może też razem, znajdziemy przed wyjazdem:)

Posted

W Krzykosach jest wszystko. Tam spędzimy większość naszych nocy. Nie bój nic, naładuj porządnie laptopa, siebie pozytywnie też:) Jak przyjadę i kota nadal nie będzie, to w pierwszej kolejności jego będziemy łapać, a potem ruszymy dalej. Nie martw się, Dziewczyno:)

Guest Ryniu123
Posted

Dobra. Decyzja zapadła: jadę w piątek raniutko do Krzykosów. Przywiozę ze sobą baaardzo dużo wojskowej siatki maskującej (moja własna, więc możemy ją ciąć do woli), liny, kilka transporterów, piłę do drewna i inne narzędzia.

Wspaniale, a piła? drzewa będziemy wycinać?

Posted

wiesz zebym wiedziałą gdzie on jest to bym go sama złapała ale problem w tym ze nie wiem wejdz na gg justyna

W Krzykosach jest wszystko. Tam spędzimy większość naszych nocy. Nie bój nic, naładuj porządnie laptopa, siebie pozytywnie też:) Jak przyjadę i kota nadal nie będzie, to w pierwszej kolejności jego będziemy łapać, a potem ruszymy dalej. Nie martw się, Dziewczyno:)

Posted

Pola17 napisał(a):
Wstempnie juz wszytko wiem rozmawiałyśmy dzis z justyna wiecej napisze jutro ja lub justyna .do piero wróciłam do domu dzis zrobiłam ok 1000km
chwilowo mam dola mój kochany kot nie wrócił do domu juz 3 dzien i nie moge go znal esc a jest wykastrowany i kotki go nie interesują nie wiem co sie z nim dzieje mam porostu dosc

Pola, chcialabym ci powiedziec, ze takie wycieczki nawet wykastrowanych kocurkow, nie naleza do rzadkosci... mam dwoch takich kawalerow i szczegolnie jeden z nich paleta sie latem czasem gdzies i nie melduje sie do wszystkich posilkow.... innym razem sasiadka zamknela przez pomylke kota u siebie w piwnicy, a ja szukalam jak glupia... moze i twoj gdzies przez pomylke zamkniety?
nie rozpaczaj, jeszcze sie okaze ze przyjdzie ni stad ni z owad.... trzymam pfotki, zeby poszukiwania zostaly uwienczone sukcesem

Szpadel i/lub szufla, żeby zakopać psie nory

wyciecie roslinnosci i zakopanie psich nor, rokuja dobre nadzieje, ze akcja tym razem sie powiedzie....
przesle wam troche grosza na benzyne i jedzonko dla was... taki bedzie moj udzial w akcji... ( niestety... bo wolalabym byc z wami)
robcie duzo zdjec... dokumentacja bardzo wazna....