Saphira Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Pola17 napisał(a):adopcja sie udała więcej info później Szkoda, że nie zrobiłas dwupaku. Jeden gratis:evil_lol: Quote
Pola17 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 oj daj spokój i tak mnie pan Zbyszek mnie denerwował ludzie nie spodobali mu sie bo mieli dzieci które były tak spokojne jak nigdy robiły wszystko co powiedzieliśmy ale nie jemu sie nie podobało bo sa jednak dzieci a raf sie boi trudno to dzieci nie benda podchodzić przez jakis czas do psiaka az sie nie oswoi z nimi raf polo zł sie pod lodówką przy na ręczniku i udawał ze spi :) jak wyszliśmy z domu to sie wstał i obserwował wszytko nie stety pani ela nie mogła byc na rozmowie ratowała kolejnego psa jechała z nim do veta alea j z nim rozmawiałam i myślę ze dałam mu do myślenia choc z jednej strony będzie miał ciężko wyłapać psy bo jednaj sa dzikie :)) Saphira napisał(a):Szkoda, że nie zrobiłas dwupaku. Jeden gratis:evil_lol: Quote
Justyna Klimek Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 No, Zbyszek jest zafiksowany na temat pies - dziecko... Z tym wyłapywaniem kłopot jest od samego początku. Ja myślę, że głównie brakuje osoby, która bezpośrednio na Zbyszka naciska i podpowiada, co teraz robić. Fakt, teren jest rozległy i zarośnięty jak dżungla. Ale można by przynajmniej wziąć kosę i wykosić pokrzywy, coby więcej widzieć. Nie wiem... Tak czy siak adopcja Rafa zakończona sukcesem. Brawo Sylwia :) Quote
Agata69 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Pola17 napisał(a):adopcja sie udała więcej info później To bedziemy wiedzieć za jakis czas. Quote
Agata69 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mam dom dla kotki i kocura, ale Zbyszek dostanie ultimatum: albo zacznoie wyłapywać, albo nici z adopcji. Niestety mam złe przeczucia.. Quote
Justyna Klimek Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Niestety, ja też, mimo wrodzonego optymizmu... Quote
Agata69 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Uwaga! Wstrzymujemy adopcje do czasu wyłapania i wysterylizowania pierwszych suk z pozostawionych w Lubońku. To jest przynajmniej oficjalna wersja dla Zbyszka. Uzgodniłam to z Justyną. taka jest nasza decyzja. Zaraz zawiadomię o tym Zbyszka. Quote
Justyna Klimek Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Potwierdzam. Niestety, Zbyszek ostatnio otrzymuje same marchewki (nagrody/pomoc), a sam nie poczynił znaczących kroków zmierzających do wyłapania pozostałych psów. Bardzo się obawiam, że mogły już urodzić się kolejne szczeniaki... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 no własnie- może by się przejśc po terenie i zabrać ślepe jesli są , bo na prawdę ta ciężka praca może pójść na marne.... Quote
Drzagodha Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Na tak - tylko ktoś się po tym terenie musi najpierw przejść. Chwilowo na miejscu jest chyba tylko pan Zbyszek. Quote
Pola17 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 UDAŁA SIE !:diabloti: WIADOMOŚĆ OD WŁAŚCICIELA RAFA Witam serdecznie Pani Sylwio ,Raf już wczoraj wieczorem się przełamał i normalnie zaczął jeść i pić wodę , wczoraj i dzisiaj robił obchód domu, bardzo dobrze reaguje na żonę , to jej daje się głaskać do woli , ja też mogę go głaskać ale żona jest dla niego ważniejsza , muszę się Pani pochwalić sam wychodzi na dwór , bo nie chciał na smyczy ogólnie jest ok Quote
Justyna Klimek Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Pola17 napisał(a):UDAŁA SIE !:diabloti: WIADOMOŚĆ OD WŁAŚCICIELA RAFA Witam serdecznie Pani Sylwio ,Raf już wczoraj wieczorem się przełamał i normalnie zaczął jeść i pić wodę , wczoraj i dzisiaj robił obchód domu, bardzo dobrze reaguje na żonę , to jej daje się głaskać do woli , ja też mogę go głaskać ale żona jest dla niego ważniejsza , muszę się Pani pochwalić sam wychodzi na dwór , bo nie chciał na smyczy ogólnie jest ok Ale się cieszę!!!:) Chłopak po prostu wie, co dobre - kobiety są "miętkie jak kaczuszka, jak kołderka i poduszka" :) Quote
Pola17 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 haha:) :))))))) ja tez sie ciesze psiak odzyskuje wiare w człowieka Quote
Saphira Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A mówiłam zeby dwupak im wstawić to oboje mogliby głaskać:evil_lol: Quote
Pola17 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Nie przesadzaj !!! moze tobie damy z 2 psy i gratis z 5 kotów Saphira napisał(a):A mówiłam zeby dwupak im wstawić to oboje mogliby głaskać:evil_lol: Quote
Pola17 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 JUSTYNA bende w srode u was :)mam na dzieje ze sie spodkamy Quote
Justyna Klimek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Pola17 napisał(a):JUSTYNA bende w srode u was :)mam na dzieje ze sie spodkamy OOoo, to super! Jutro mam wizytę przedadopcyjną w sprawie szczeniaka. Może przywieziecie, jak wszystko będzie ok? Quote
Justyna Klimek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Agata69 napisał(a):Justyna, miałas jakiś wiesci od Zbyszka? Żadnych... dziś do niego dzwonię. Quote
Recommended Posts