Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Psotka, urodzona w październiku 2010 roku. Wysterylizowana, zaszczepiona, odpchlona. Przyjazna w sposób zdystansowany. Cieszy się na widok człowieka, ale w żadnym razie nie jest przesadnie przymilna, nie ma 100% zaufania. Lubi przywoływać inne psy "do porządku", ale robi to w miarę delikatnie. Ceni sobie ciszę i spokój. Jest w paczce Bohuna. Raczej mała, drobna. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Mopsik, urodzona w lipcu 2008 roku. Wysterylizowana, zaszczepiona, odpchlona. Uwielbia ludzi, lecz odrobinę się boi. Pieszczoty sprawiają jej ogromną przyjemność i, gdy przełamie strach, sama się ich domaga, potrafi nawet w tej sprawie szczekać i delikatnie podgryzać. Stara się dominować w stadzie. Jest osobistą opiekunką Castora - czyści mu uszy, oczy, często z nim śpi. Niska, korpulentna. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Perełka, urodzona w czerwcu 2009. Wysterylizowana, zaszczepiona, odpchlona. Subtelna, raczej nieufna. Zainteresowana człowiekiem i innymi psami. Lubi, gdy zwraca się do niej po imieniu i mówi cokolwiek łagodnym pieszczotliwym tonem. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Średniej wielkości. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Reszta jest średnia lub średnio-duża Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 No to nadaję dalej: Diana, urodzona w lipcu 2009. Wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona. Niestety, nie dała się zaszczepić, póki co (uzupełnimy). Ma dość niską pozycję w stadzie - często jest ganiana przez Bajkę i Mopsika. Źle się z tym czuje. Do tej pory szukała ratunku u Rafa (młodego przystojniaka) lub u Castora, od jakieś czasu, także u człowieka. Jest bardzo kontaktowa - zaczepia łapą, szczeka zaczepnie, z czasem daje się głaskać. Podczas burzy można ją głaskać, tulić, nawet brać na ręce:) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Reszta dziewczyn jeszcze się chyba nie nadaje - są dzikuskami... Quote
Saphira Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Pakieciki zakupiłam na nowym bazarku u Temidy. Można powoli wstawiać dane. W sumie 9 psiaków. http://www.dogomania.pl/threads/213388-Bazarek-ogłoszeniowy-30-ogłoszeń-za-5-zł.-dla-Neli-na-HOTEL-I-DŁUG-do-31.08-do-21.00?p=17511160#post17511160 Quote
Kava Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 jutro wielki dzien dla Rafa, czy plecaczek juz spakowany? chlopak nawet nie wie, ze spedza ostatnia noc w zaufanym stadzie... Quote
Pola17 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mam jakies wyrzuty sumienia ze go z stamtond zabieram tak jak bym go zabierało od rodziny ale wiem ze tam zostac nie moze a domek na niego czeka Kava napisał(a):jutro wielki dzien dla Rafa, czy plecaczek juz spakowany? chlopak nawet nie wie, ze spedza ostatnia noc w zaufanym stadzie... Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Saphira']Pakieciki zakupiłam na nowym bazarku u Temidy. Można powoli wstawiać dane. W sumie 9 psiaków. http://www.dogomania.pl/threads/213388-Bazarek-ogłoszeniowy-30-ogłoszeń-za-5-zł.-dla-Neli-na-HOTEL-I-DŁUG-do-31.08-do-21.00?p=17511160#post17511160 Pięknie dziękujemy :) Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Raf, rzeczywiście, ma psią rodzinę. Ale zdecydowanie potrzebuje ludzkiej i to dużo bardziej :) Quote
Pola17 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 WITAM dzis raf będzie w nowym domku :)przyjedzie z panem Zbyszkiem :diabloti::diabloti::diabloti: biedy ny pan Zbyszek czeka go rozmowa z panią Ela moze ona go uświadomi co zrobił i w koncu weźmie sie wgarsc i znacznie działąc !!! po za tym dzis z nim rozmawiam i powiedziałam mu ze sterylka nie jest znana od 2/3/4/ lat tylko od kilkunastu wiec co robiły na jego posesji suczki w ciąży! Morze troszkę byłam za ostra w rozmowie czasem przeginał :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Justyna Klimek Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 I TO jest dobra wiadomość. Pani Ela to ta pani, u której obecnie przebywają Panda, Grubcio, Flip i Flap. Kobieta ostra i konkretna. Bardzo się cieszę, że się spotkają :) Quote
Pola17 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wiem specjalnie zaprosiłam pana zeby zobaczył szczeniaki no ale o rozmowie nic mu nie mówiłam zeby sie nie przestraszył hihi Wiem okropna jestem !!!! Justyna Klimek napisał(a):I TO jest dobra wiadomość. Pani Ela to ta pani, u której obecnie przebywają Panda, Grubcio, Flip i Flap. Kobieta ostra i konkretna. Bardzo się cieszę, że się spotkają :) Quote
Kava Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Pola, nie jestes okropna tylko sprytna i dyplomatyczna.....i to czyni cie bardzo sympatyczna.... wiesz o co chodzi i tak trzeba.... a Zbyszek, no coz, dostanie to na co zasluzyl..... mam tylko jedna wielka nadzieje, ze ta kolejna reprymenda nie pojdzie w las....i on wreszcie zrozumie co narobil... oraz, ze zmieni to jego postepowanie na przyszlosc.... a moze uda sie go skooptowac do wspolpracy dla dobra zwierzat.... bo serce ma dobre chlopina... Quote
Agata69 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Moze postraszcie Zbyszka ze to ostatnia adopcja, jesli nie poprowadzi sprawy do końca. Quote
Justyna Klimek Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Saphiro, melduję wykonanie zadania. Materiały do wszystkich 9 pakietów u Temidy umieszczone. :) Quote
Saphira Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Saphiro, melduję wykonanie zadania. Materiały do wszystkich 9 pakietów u Temidy umieszczone. :) SUPEROWO:lol::lol::lol::lol: Quote
Justyna Klimek Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 sama nie wiem... chyba korzystam z odnawialnych źródeł...:) Quote
Justyna Klimek Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Zapraszam wszystkich Poznaniaków i przejezdnych:http://poznan.olx.pl/searchpages.php?userSearch=1&allowEntireSiteSearch=0&searchbox=zbi%C3%B3rka+publiczna§ion=187 Quote
Recommended Posts