Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mari, dzięki Tobie przeżył najpiękniejsze 23 dni w swoim życiu. On nie zastanawiał się, jak długo to będzie trwało. Po prostu, cieszył się, że trafił do Nieba, pachnącego naleśnikami, bezpieczeństwem i miłością.... 

• Like 4
Posted
14 godzin temu, Aska7 napisał:

A jak się miewa Kubuś ?

Kubusiowi zagoiły się rany wygryzione na grzbiecie, powoli integruje się z towarzystwem. Kuleje na przednią łapkę, raz mniej, raz więcej, ale po wstaniu kaszle i kuleje. Dużo śpi. Wazy 9 kg, wczoraj miał drugi raz osłuchiwane serduszko, ma niedomykalność zastawek, ale nie jest źle. Po świetach w piątek usg, bo koopy płaskie, jak wstążka ( prostata :( )

Wczoraj po południu do fajnego domku pojechał Tuliś. Przepłakałam przedwczorajszy wieczór, a Tuliś łzy zlizywał... nie chciałam wcale go oddawać, ale to przeciez dla jego szczęścia - tak to wytłumaczyłam jemu...a bardziej sobie.

Wciąż nie mogę sie pozbierać po odejściu Fenisia :( :( :(

• Like 3
Posted
17 godzin temu, mari23 napisał:

starał się, próbował, ale pomoc nadeszła za późno :( :( odszedł cichutko, w spokojnym snie...

a był ze mną 23 dni.... w sercu został na zawsze !!! Cudowny pies, na samą myśl, że 13 lat na pomoc czekał, a kiedy przyszła - było za późno.... przepraszaqm,nie potrafie sie pozbierać

Był z Tobą dokładnie tyle dni, ile masz zapisane w nicku. Niektóre psy zostają z nami na zawsze. W moim także pozostanie.

• Like 1
Posted
Dnia 30.03.2021 o 17:51, mari23 napisał:

starał się, próbował, ale pomoc nadeszła za późno :( :( odszedł cichutko, w spokojnym śnie...

a był ze mną 23 dni.... w sercu został na zawsze !!! Cudowny pies, na samą myśl, że 13 lat na pomoc czekał, a kiedy przyszła - było za późno.... przepraszam,nie potrafię się pozbierać

22 godziny temu, elik napisał:

Był z Tobą dokładnie tyle dni, ile masz zapisane w nicku. Niektóre psy zostają z nami na zawsze. W moim także pozostanie.

23 to dzień moich urodzin, dlatego ta cyfra jest dla mnie szczególna. .

Ale najbardziej szczególny, wyjątkowy był Feniks. Na zawsze zostanie w moim sercu, w pamięci.... ja wciąż mam odruch zaglądania, jak się czuje...i widzę puste miejsce :(

Posted
5 godzin temu, mari23 napisał:

najbardziej szczególny, wyjątkowy był Feniks. Na zawsze zostanie w moim sercu, w pamięci.... ja wciąż mam odruch zaglądania, jak się czuje...i widzę puste miejsce :(

Marysiu, teraz wszystko jest bardzo świeże, bardzo boli, ale z czasem ból przycichnie. Feniks na zawsze pozostanie w naszych pamięciach, bo był psem wyjątkowym. Można to było odczuć nawet na odległość. Czytałam to w Twoich słowach, widziałam na zdjęciach. Ten wielki ból i żal, pytania dlaczego, za co... powoli ucichną, ale na zawsze pozostanie pamięć o wspaniałym psie Feniksie. Ale musi upłynąć jakiś czas...

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Nesiowata napisał:

To szyfr?

Nie 🙂 Próba wstawienia nowego pliku  🙂   Już jest poprawiony.

Udało mi się zalogować na dogo 🙂  ale nie udało mi się zalogować do mBanku, żeby podać Ci numerki  🙂

Jestem na laptopie i mBank nie rozpoznaje tego urządzenia.

• Like 1
Posted
20 godzin temu, Poker napisał:

Kto to widział dawać psu drewniane JAJO ?

To tylko do świątecznego zdjęcia, Tuliś biega za gumową piłeczką, mam fajny filmik, ale nie potrafię tu go wstawić.

Miło i ciepło na sercu, bo nie tylko od Demi i Tulisia, ale od Puszka prawie spaniela, Czarka starego, Basterka, Kluska, Toficzka - życzenia dostałam ( chyba jeszcze o kimś zapomniałam ;))

Klusek tuż przed świętami stracił swoje jajeczka ;)

Posted
19 godzin temu, mari23 napisał:

Klusek tuż przed świętami stracił swoje jajeczka ;)

19 godzin temu, maarit napisał:

Ale jak to tak?  Tuż przed ,,jajecznymi" Świętami 🤭

4 godziny temu, mari23 napisał:

no tak...... toż to prawie znęcanie ;) ;)

To koniecznie trzeba zgłosić do jakiejś prozwierzęcej organizacji. Marysiu, czy nie znasz jakiejś w Twojej okolicy???