Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata69']Luka, [B]dobra[/B] kobieto [B]biedna[/B]...

Ktoś powiedział mi : "biedny bo głupi".. to o nas było...

I te nasze dzieci biedne, jabłuszka tak blisko jabłoni leżące...

Wspieram was dziewczyny duchowo, bo tez zostałam sama z moimi tymczasami. Jesteście wielkie. [B]Trzymam kciuki[/B].[/QUOTE]

Jestem z Wami dziewczyny, jedziemy na tym samym wózku. Dzisiaj cały dzień próbowałam złapać szczeniaka wyrzuconego na torach. Leciał środkiem, po torowisku... został tam, nie udało mi się.

Posted

o matko jaka bida:mdleje:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210122-i-co-z-tym-zrobi%C4%87"][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/3537/unled1llh.png[/IMG][/URL]

podlinkowałam Wam.:)

Posted

No dokładnie czekamy wszyscy i myślimy napewno będzie dobrze nie ma innej opcji ;) a potem tylko hotelik i do ludzi bo pies jest słodki i grzeczny mam nadzieje że trochę stałych deklaracji się posypie żeby Luce kolejnych problemów nie przybyło ode mnie ma pewne 20 zeta co miesiąc mało ale więcej narazie nie mogę ;(

Posted

przebrnęLam przez cały wątek,jesteście kochani,aż mio łzy z żalu i radości na oczy się cisnął.jesli miał porozrywane to może kiedyś do suni jakiejś poleciał w cieczce,podczas aktu właściciel suni zobaczył co się dzieje i na siłę porozciągał zwierzaki i jego pogonił.to moja skromna wersja zdarzeń.czekam jak i co po zabiegu.

Posted

BAST już po operacji. Doktor, który go operował załamał ręce. Czegoś podobnego na jawie nie widział. Cały członek był zgniły, plus tam coś jeszcze dookoła. Nie ważne - fakt że pies długo by nie pożył, a cierpiał na pewno okropnie. Przyczyny tego urazu doktor nie odgadł, być może pogryzienie, ale nie wyklucza jakiegoś mechanicznego działania - może ktoś mu to zrobił. Pies jest w/g opinii lekarza w [B]bardzo złym[/B] stanie - odwodniony, niedożywiony, osłabiony. Wyłysienia to wynik zaburzeń hormonalnych. Teraz po kastracji być może włos odrośnie. Nie ma choroby skóry.
Dziś jeszcze nie wrócił do domu, ale jutro mogę go odebrać. No i szukamy domu dla psiaka. Czy wróci do piwnicy?

Posted

doczepiła się tego sikania jak rzep do włosów,
będzie sikał jak dziewczynka, z tego co wiem ma poprowadzony moczowód przez worek mosznowy,

PS, nie wiem czy pisałam ale operacja była połączona z kastracją. I powiem szczerze ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądało.

Posted

pies już sika. Wcześniej mocz nie wypływał normalnie. Gromadził się w pęcherzu , cała jama brzuszna wypełniona była pęcherzem z moczem. To niby sikanie to ulewanie się, a i to jak Olcia nie wydoiła pozostawało pod skórą :evil_lol:

Posted

[quote name='agusiazet']No, ja myślę, że nie z fascynacji biologią:):):)[/QUOTE]

Nooo, w końcu klasa z rozszerzoną biologią :))
A tak na serio, nie spotkałam się jeszcze z takim przypadkiem, dlatego mnie to ciekawiło : )

Posted

Jestem i ja ... biedny, ale dobrze, że juz po operacji... teraz będzie widoczna poprawa w oczach (mam taką OGROMNĄ nadzieję),
Niestety nie wspomogę finansowo bo cienko kwiczę, ale zapiszę, pozaglądam, po podrzucam oraz porozsyłam gdzie się da..

Posted

[quote name='basia0607']Jestem z Wami dziewczyny, jedziemy na tym samym wózku. Dzisiaj cały dzień próbowałam złapać szczeniaka wyrzuconego na torach. Leciał środkiem, po torowisku... został tam, nie udało mi się.[/QUOTE]

Basia - czy tam wrócisz?