Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialm dzisiaj z P.Barbarą ,zainteresowaną adopcja Korci.Szukamy w zwiazku z tym osoby do sprawdzenia domu w Zbytkowie,woj.śląskie(powiat Cieszyński)

Posted

a Korcia to nadaje się do adopcji? nic o niej nie wiadomo,miałam ją przez parę minut i cały czas żałośnie śpiewała,wygląda naprawdę bardzo mizernie ....nie obawiacie się zwrotu ?

Posted

sonia71 napisał(a):
a Korcia to nadaje się do adopcji? nic o niej nie wiadomo,miałam ją przez parę minut i cały czas żałośnie śpiewała,wygląda naprawdę bardzo mizernie ....nie obawiacie się zwrotu ?

Zadra rozmawiała dzisiaj z sanchezauu; p. Barbara czyta wątek i świadomie chce dac dom starej, chorej suni.
Oczywiście wiążąca bedzie Jej ostateczna decyzja.
Korcia wychodzi w piątek i wtedy bedzie mozna cos wiecej o niej powiedziec...

Posted

dusje napisał(a):
Tola, jesli to Zbytkow gmina Strumien to blisko tam z Pszczyny /Budrysek,Klaudus/ lub Jastrzebia Zdroju - shanti :lol:

Dziewczyny - bardzo dziękuję, póznym wieczorkiem powysyłam zapytania i prosby na pv.

Posted

Tak, tak to blisko Jastrzębiaków :evil_lol::evil_lol:.

dusje napisał(a):
Tola, jesli to Zbytkow gmina Strumien to blisko tam z Pszczyny /Budrysek,Klaudus/ lub Jastrzebia Zdroju - shanti :lol:

Posted

szafra napisał(a):
Tak, tak to blisko Jastrzębiaków :evil_lol::evil_lol:.

Napisałam do wszystkich tutaj wymienionych, czekam na odpowiedz.

Posted

Tola napisał(a):
Zadra rozmawiała dzisiaj z sanchezauu; p. Barbara czyta wątek i świadomie chce dac dom starej, chorej suni.
Oczywiście wiążąca bedzie Jej ostateczna decyzja.
Korcia wychodzi w piątek i wtedy bedzie mozna cos wiecej o niej powiedziec...

oby wiecej takich ludzi :)

czekamy cierpliwie na wiadomosci...

Posted

qrcze a ja to taka pesymistka:mad:Korcia to "siódme nieszczęście"ale jej serduszko pewnie tak bardzo pragnie miłości by ogrzać stareńkie kosteczki ciepłem człowieka,ją trzeba świadomie pokochać i to już na zawsze!
P.Barbaro -niziutko się kłaniam ,niech Korcia da Wam jeszcze radość!:loveu:

Posted

sonia71 napisał(a):
qrcze a ja to taka pesymistka:mad:Korcia to "siódme nieszczęście"ale jej serduszko pewnie tak bardzo pragnie miłości by ogrzać stareńkie kosteczki ciepłem człowieka,ją trzeba świadomie pokochać i to już na zawsze!
P.Barbaro -niziutko się kłaniam ,niech Korcia da Wam jeszcze radość!:loveu:

Co tu dużo mówić...Dla mnie radością będzie szczescie w oczach Korci:) A do Jastrzebia mam kawałeczek:)

Posted

A takie strzepki nieszczescia odzywaja w domeczku i zyja jeszcze wiele lat :lol: Czasami nawet okazuje sie,ze nie takie to staruszenki :cool3: Fikaja jak szczeniory,potrafia psocic jak one :cool3::evil_lol: ale niosa w sobie te madrosc, nabyta w ramach uplywu lat :multi:Sa cudowne i niepowtarzalne i dlatego kocham moja starunie,jej wybryki: ide,gdzie chce a ty mozesz isc za mna... a jak nie- to idz swoja droga,dusje :evil_lol:
Trzymam kciuki za sliczna laleczke :loveu:

Posted

Niestety nikt nie odpowiedział na moją prosbę o pomoc w wizycie przedadopcyjnej:roll:
Moze znacie lepiej dziewczyny z tamtych stron - proszę o pomoc..
Zaraz wpiszę się tez na wątek Jastrzębia...

Posted

Pisałaś o Cieszynie.
Tam jest Zofija i chyba Axa.
Tyle, że mają zmartwienie bo mój tymczas, który miał u mnie od jutra być podobno nawiał ze schronu i go szukają.
Spróbuj jeszcze raz

Posted

[quote name='Tola']Niestety nikt nie odpowiedział na moją prosbę o pomoc w wizycie przedadopcyjnej:roll:
Moze znacie lepiej dziewczyny z tamtych stron - proszę o pomoc..
Zaraz wpiszę się tez na wątek Jastrzębia...

A szafra z Jastrzebia? Odezwala sie tutaj.Nie wiem czy pelnoletnia itd.shanti rzadzi w schronie w Jastrzebiu wiec doswiadczenie ma :cool3: i nawet jest dorosla :evil_lol: :lol: W jej podpisie powinien byc nr tel do niej.Zaraz lookne i wroce

EDIT: nr tel ale nie wiem, czy do shanti czy do schronu, jakby co -schron poda namiary do niej na haslo dogomania, hehe 519058615