Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, tylko trzeba pospraszać gości, ja nie mam czasu napisać do jamora (chociaż tam są zawsze kolejki)....:(

ja za 2 tyg. wyjeżdżam, a nie mam pozałatwianych swoich psiowych spraw....:(

Posted

kto pomoże w wysyłaniu PW z prośbą o deklaracje??? bez deklaracji ani rusz...:( najlepiej wejść na wątek bullowate do adopcji (czy jakoś tak) i stamtąd pościągać astowate ciotki...:)

Posted

Jestem na zaproszenie Cioteczki Kasumi - ta słabość do bulltowatych
Przykra ta jego historia kurcze...
Narazie deklaruje tylko wsparcie duchowe :oops:
Strike to piękny pies! Napewno będę zaglądać!

Posted

[quote name='Lili8522']Jestem na zaproszenie Cioteczki Kasumi - ta słabość do bulltowatych
Przykra ta jego historia kurcze...
Narazie deklaruje tylko wsparcie duchowe :oops:
Strike to piękny pies! Napewno będę zaglądać![/QUOTE]

dzięki za przybycie :)

powysyłałam trochę zaproszeń.....może ktoś jeszcze zajrzy.....

kto chce pomóc w reklaaamie? :)

Posted

[quote name='understandme']kasumi a masz gotową wiadomość? bo jak tak to pedeślij mi mogę trochę porozsyłać jak bedę miała chwilkę.

Witam!

Strike - czy to jest pechowy pies???
Szukamy domu tymczasowego dla 5 letniego amstaffa przebywającego w Azylu pod Psim Aniołem.
Był już w 3 schroniskach, w jednym dt.
Jest to pies z problemami dlatego potrzebujemy doświadczonego domu tymczasowego - ze szkoleniowcem.
Otóż. Pies gdy zostanie sam w domu strasznie wszystko niszczy...
Czy uda nam się go "naprawić"? Biedaczysko tyle już przeżyło....
Jak wiadomo hotel/DT ze szkoleniowcem kosztuje i to więcej niż zwykły.....

Proszę, wspomóż nas finansowo i/lub duchowo....Zbieramy deklaracje - stałe i jednorazowe.....

Oto Strike:

wątek na dogo i cała historia:
http://www.dogomania.pl/threads/209872-Strike-ju%C5%BC-w-3-schronisku!-Potrzebne-deklaracje-na-DT-i-behawioryste!

Dziękuję i pozdrawiam,

Posted

[quote name='kasumi']kto pomoże w wysyłaniu PW z prośbą o deklaracje??? bez deklaracji ani rusz...:( najlepiej wejść na wątek bullowate do adopcji (czy jakoś tak) i stamtąd pościągać astowate ciotki...:)[/QUOTE]

stałej nie dam rady ale jednorazowo 40 zł ale po 15 lipca.

Posted

[quote name='chita']kasumi dobijalas sie do mnie? bom zapchana byla;) u joaa jest miejsce w hoteliku bo dzis do mnie pisala,[/QUOTE]

a joaa zna się na szkoleniu psów? bo tylko takiego hotelu/DT szukamy....

Posted

[quote name='kasumi']a joaa zna się na szkoleniu psów? bo tylko takiego hotelu/DT szukamy....[/QUOTE]

najlepiej do niej napisz i zapytaj wiem ze ma u siebie Kastora CC ktory mial miec jakies behawioralne problemy...

Posted

[quote name='Alicja']A pytałyście Gosi Furciaczkowej ??[/QUOTE]

Nie pytałam, ale do Torunia jest kupa drogi, a poza tym wiem, że nie ma miejsca, bo na dniach przyjechał do niej Fart....

Posted

[quote name='agaga21']pies wiele przeszedł. znam jego długą historię z niebieskiego forum. niestety mogę mu tylko kibicować...[/QUOTE]

:) trzeba zmobilizować ludzi i działać....inaczej taki już pozostanie, zestarzeje się do reszty i nikt go nie weźmie, bo każdy będzie się obawiał o swoje/innych ludzi i zwierząt zdrowie....no i o mieszkanie.....

ja sama bym nie wzięła takiego psa......, bo wiem, że nie dałabym rady z TAKIMI problemami.....:(

Posted

[quote name='understandme']Powysyłałam wiadomości tyle, ile mogłam, mam nadzieję że ktoś się zjawi i pomoże :)[/QUOTE]

mam nadzieję, ze będzie odzew - MUSI BYĆ! :)

Posted

[quote name='bric-a-brac']Na który hotel zbieracie? Są już jakieś ustalenia?

jeszcze nie wiemy do którego hotelu ew. go zabierzemy....napiszę jeszcze do kilku hoteli i popytam się jak ze szkoleniem i za ile....

zaczekamy na odpowiedź Jamora, zaraz napiszę do joaa

http://www.dogomania.pl/threads/206457-Pomi%C4%99dzy-Warszaw%C4%85-a-Radomiem-hotel-quot-Pod-bokserem-quot

sądzę, że trzeba zbierać deklaracji na 400zł....