Szarotka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja tez bym chciala psa od razu, ale chyba bym nie wysylala 7 emaili tylko bym przyjechala :):) Quote
józwa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mozna jej dac szanse....na wizycie powinno byc lepiej widac kto to taki fibi jest ktos doo wizyty na bemowie? pisac pw ? Quote
AlfaLS Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jestem umówiona z Panem ze Szczecina na wizytę w środę o 10,30. Trzymajcie kciuki .... Przez telefon Pan brzmi sensownie, po prostu normalnie wiec mam nadzieję, że wszytko będzie ok.:lol:. I oczywiście Pan jest dalej sunią zainteresowany :lol:. Quote
józwa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 AlfaLS napisał(a):Jestem umówiona z Panem ze Szczecina na wizytę w środę o 10,30. Trzymajcie kciuki .... Przez telefon Pan brzmi sensownie, po prostu normalnie wiec mam nadzieję, że wszytko będzie ok.:lol:. I oczywiście Pan jest dalej sunią zainteresowany :lol:. dzieki i trzymam kciuki! :) Quote
Szarotka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 józwa napisał(a):mozna jej dac szanse....na wizycie powinno byc lepiej widac kto to taki fibi jest ktos doo wizyty na bemowie? pisac pw ? Sprawdzic zawsze warto. W Warszwie jest duzo osob z dogo. Quote
fibi:) Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 pisałam do delph, urlop jej się wczoraj skończył i twierdzi że "się nie wyrobi". ale z Wawy jest masa osób, powysyłałam sporo PW Quote
józwa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 to dobrze :) moze by tytul zmienic na "wizyte w wawie"? szczecin juz mamy Quote
Noemi1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki melduję się. Bemowo ode mnie jest w miarę blisko, ale ja nie mam dużego doświadczenia w wizytach. Byłam tylko na dwóch w sprawie DT i na jednej po adopcyjnej. Gdyby znalazła sie jeszcze jedna chętna Cioteczka to mogę z nią podjechać. Boję się takiej napalonej Pani, żeby potem nie było zwrotu :( I szczerze mówiąc to powinnam to załatwić jutro lub w srodę rano, bo w środę prawdopodobnie biorę nową sunieczkę ze schroniska i przewiduję, że nie będzie łatwo. Lęk separacyjny widać już na spacerach. Chyba, że potem zrobię Pani wizytę w towarzystwie dwóch suń :) Żadna nie do oddania :) Quote
józwa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Noemi1 napisał(a):Cioteczki melduję się. Bemowo ode mnie jest w miarę blisko, ale ja nie mam dużego doświadczenia w wizytach. Byłam tylko na dwóch w sprawie DT i na jednej po adopcyjnej. Gdyby znalazła sie jeszcze jedna chętna Cioteczka to mogę z nią podjechać. Boję się takiej napalonej Pani, żeby potem nie było zwrotu :( I szczerze mówiąc to powinnam to załatwić jutro lub w srodę rano, bo w środę prawdopodobnie biorę nową sunieczkę ze schroniska i przewiduję, że nie będzie łatwo. Lęk separacyjny widać już na spacerach. Chyba, że potem zrobię Pani wizytę w towarzystwie dwóch suń :) Żadna nie do oddania :) dziekuje!!! :p dzisiaj ma do mnie jeszcze zadzwonic abrakadabra wiec poczekajmy co powie ja tez sie boje takich napalonych ale sprawdzic warto tym bardziej ze ja pania opierdzielilam mailowo i przepraszala i teraz jest o wiele spokojniejsza ;) moze ona myslala ze ja sie tym zawodowo zajmuje ? ze to cos na ksztalt schroniska?nie wiadomo jak to widza ludzie.... Quote
Noemi1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 józwa napisał(a):dziekuje!!! :p dzisiaj ma do mnie jeszcze zadzwonic abrakadabra wiec poczekajmy co powie ja tez sie boje takich napalonych ale sprawdzic warto tym bardziej ze ja pania opierdzielilam mailowo i przepraszala i teraz jest o wiele spokojniejsza ;) moze ona myslala ze ja sie tym zawodowo zajmuje ? ze to cos na ksztalt schroniska?nie wiadomo jak to widza ludzie.... Z Abrą chętnie bym się wybrała, bo nabiorę doświadczenia. Raz byłam z Atomowka :) Ale tak jak pisałam wcześniej, moja sytuacja czasowa jest bez zmian. Dobrze, że Pani się nieco uspokioła, może faktycznie nie rozumie sytuacji. Quote
Atomowka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Widzę,że Noemi tu zawitała też :) Jóźwa dokładny adres mi napisz na PW i ew numer do Pani, zobaczę gdzie to jest dokładnie Dziś już idę na jedną wizytę i jeżeli będzie niedaleko i Pani będzie podobna godzina odpowiadała to mogłabym skoczyć Quote
józwa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 na wizyte u pani z wawy pojechala Atomowka bo miala po drodze dziekueje bardzo wszystkim za zachec pomocy :* pewnie zaraz beda wiesci :) Quote
Szarotka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 AlfaLS napisał(a):I gdzie te wieści????????? Utknely w eterze ......... Quote
józwa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Atomowka miala problemy komunikacyjne ;) dom ok ale szczegoly poznam dzisiaj Quote
Noemi1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 To się Atomowka spreżyła :) Czekamy zatem na wieści i decyzje :) Quote
józwa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 fatalnie sie czuje wiec nie bede sie rozpisywac ;) wizyta w szczecinie rowniez dobrze wypadla i to do szczecina pojedzie fibi :) przede wszystkim dlatego ze pan ze szczecina pracuje w domu a dla fibi ktora nigdy nie byla sama ani zamknieta w 4 scianach tak bedzie znacznie lepiej zreszta po wczorajszej wizycie pani z wawy pisala do mnie i bala sie tego zostawiania fibi samej w domu i ze bedzie cierpiala pani z warszawy wyslalam maila z propozycja poszukania jej szczeniaczka i jest chetna :cool3::multi: przelece sie po dogo w poszukiwaniu zdjec szczyli:eviltong: najchetniej suczka ale niekoniecznie i wielkosc do kolan jesli ktos ma takie cudo to prosze o wiadomosc :) zmieniamy tytul watku na PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU DO SZCZECINA!!! naprawde pilnie bo mniej wiecej za tydzien przyjezdza do mnie pies ze schroniska i wolalabym zeby fibi juz byla w nowym domu Quote
józwa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jescze raz BAAARDZO dziekuje wszystkim za pomoc !!! Quote
zerduszko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Może któreś z tych? Jest ich masa..... i pilnie poszukują domów https://picasaweb.google.com/malawaszka/Missieek4czer2011 Quote
józwa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='zerduszko']Może któreś z tych? Jest ich masa..... i pilnie poszukują domów https://picasaweb.google.com/malawaszka/Missieek4czer2011 do kogo podac kontakt? Quote
zerduszko Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tel. do opiekunki 501 682 189 Część jest na stronie http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/ i ew. do missieek z dogo 504 060 219, [email protected] Quote
AlfaLS Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jestem :lol:. Szczegółowo wizytę opowiedziałam Ani ale sądzę że kibicom Fibi też się parę słów należy ;). Taj jak już zostało napisane Pan pracuje w domu wiec będzie miał dużo czasu dla psiaka. A jak już będzie musiał popracować to suczka będzie miała do dyspozycji duży balkon i z wysokości 4-go piętra będzie sobie oglądała świat. Mieszkanie na spokojnym osiedlu, dużo terenów zielonych ... Pan od samego początku był zdecydowany na Fibi. Szukał psiaka od trzech miesięcy, obejrzał bardzo dużo ogłoszeń i to Fibi wpadła mu w oko. Pan zgadza się na kastrację, na początku nie był w 100 proc. przekonany ale poczytał sobie na ten temat i teraz jest już za. W dodatku najbliżej od domu ma chyba najlepszych weterynarzy w Szczecinie czyli Państwa Brzeskich. Ogólnie jestem za..... Chciałabym takiego domu dla psiaków, którym szukam DS-ów.... Quote
fibi:) Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 to co,wychodzi na to,że trzeba bedzie jakiś transport organizować? :) jak dobrze pojdzie to ja bede jechac byc moze jeszcze w tym roku nad morze........ Quote
Recommended Posts