fibi:) Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 zerduszko napisał(a):Ja kiedyś pytałam i się przewróciłam z wrażenia. Ale może zaszłą jakaś zmiana. aha, no ja nie wiem.....po prostu pomyślałam że to jakaś szansa Quote
fibi:) Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 nie dostałam odp ile transport. zamawiac kolejny pakiet ogłoszeń józwo? czy trzymamy się Szczecina i zbieramy na transport? znam jeszcze jedną dziewczyne która robi bazarki, moge dziś do niej napisać? Quote
fibi:) Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 cioteczko józwo, na Twoje życzenie dziś zamawiam pakiet dla małej. prosisz o podanie moich namiarów w ogłoszeniach, ok nie ma problemu-tylko ja nic zbytnio o małej nie wiem, tyle co stąd. Quote
Atomowka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dziewczyny jeżeli Pan nie chce dołożyć do transportu a domek jest ok przekażcie kontakt dziewczynom ze Szczecina, one też mają szczeniaki do adopcji Może tam się Panu uda Quote
fibi:) Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Atomowka napisał(a):Dziewczyny jeżeli Pan nie chce dołożyć do transportu a domek jest ok przekażcie kontakt dziewczynom ze Szczecina, one też mają szczeniaki do adopcji Może tam się Panu uda ja nie podejmuję takich decyzji........... pies jest na DT u józwy. nie wiem na czym stanęły rozmowy z tym panem Quote
józwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 fibi:) napisał(a):cioteczko józwo, na Twoje życzenie dziś zamawiam pakiet dla małej. prosisz o podanie moich namiarów w ogłoszeniach, ok nie ma problemu-tylko ja nic zbytnio o małej nie wiem, tyle co stąd. dlatego pisalam ze jesli ktos bedzie chcial pogadac to daj mu moj tel dla mnie zaczal sie ciezki okres i nie wiem czy nie zrezygnuje z netu w najblizszym czasie mysle ze czesciowo przynajmniej wiec ciezko mi bedzie ogarniac sprawy fibi stad moja prosba poza tym nie za bardzo tez czuje sie na silach nie mam doswiadczenia i jak widac nie za dobrze mi to wychodzi Quote
józwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 fibi:) napisał(a):ja nie podejmuję takich decyzji........... pies jest na DT u józwy. nie wiem na czym stanęły rozmowy z tym panem pan nadal czeka na fibi moze by poszukac jeszcze troche transportu a nuz sie uda ..... niezaleznie od ogloszen jesli nic z tego nie wyjdzie to oczywiscie przekaze kontakt innym Quote
Atomowka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jóźwa ale wytłumacz mi proszę dlaczego nie powiesz Panu,że warunkiem jest dołożenie połowy kasy za transport Sama widzisz nie macie kasy na ten transport, jeżeli Pan się nie zgodzi tzn że psa jest nie warty bo najzwyczajniej szkoda mu kasy więc jak zachoruje to kasy też pewnie szkoda będzie Psiaki wozi PATI-C możecie do niej napisać ale i tak kasy nie macie Quote
józwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Atomowka napisał(a):Jóźwa ale wytłumacz mi proszę dlaczego nie powiesz Panu,że warunkiem jest dołożenie połowy kasy za transport nie powiedzialam mu tego na poczatku a pozniej podczas wizyty padlo pytanie czy dolozy sie do transportu i odpowiedzial ze tak ale bez podania kwoty zapytalam teraz i odpowiedzial ze myslam o 50zl glupio mi teraz zmieniac warunki adopcji ale moge mu napisac mysle ze odmowi co ty na to fibi? decyzja nalezy do ciebie Quote
fibi:) Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 józwa napisał(a):pan nadal czeka na fibi moze by poszukac jeszcze troche transportu a nuz sie uda ..... niezaleznie od ogloszen jesli nic z tego nie wyjdzie to oczywiscie przekaze kontakt innym jesli pan czeka na małą to zbierajmy na transport i tyle! józwo Ty mnie pytasz o zdanie, bardzo mi miło:) . tylko widzisz, pies odkąd trafia do DT jest pod jego opieką i najważniejsze decyzje należą do Ciebie. co do pomocy, mogę pomóc w ogłoszeniach jak to robiłam do tej pory dla małej. i z chęcia zrobiłabym bazarek nie umiem- same widzicie jak cieżko o pomoc czasem na dogo...... na bazarku udałoby się na pewno zebrać trochę kasy- pan chce dołożyć 50zł- czyli jakieś 15z0ł by się przydało. ja może coś dołożę,ale niedużo. sama mam od 3 dni nowego psa i debet na koncie. Quote
fibi:) Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 poza tym warunkiem adopcji jest sterylka- czyli wydatek ok. 200zł. dziwne że stać go na to a nie może chociaz połowy dołożyć do transportu- niektórzy sami przyjeżdzają po psy...... ale jesli ogólnie to fajny domek to nie dawałabym sobie spokoju, nektóre psy tyle czasu czasem czekaja na dom:roll: a pati-c zawoziła mi kiedyś psa do Animalii :) Quote
AlfaLS Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jóźwa a może podeślij Panu wątek małej? Może poczyta i wyciągnie wnioski? A zresztą później jak już Fibi do niego przyjedzie /?/ to też mógłby dawać jakieś fotki i wieści o niej.. Quote
Atomowka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Róbcie jak uważacie Może Pan po prostu nie wiem ile taki transport wyniesie i dlatego zaproponował tylko 50 zł Może myśli,że " my" mamy tańsze transporty jako organizacje? Bo ludzie tak myślą Może jakbyś Panu powiedziała delikatnie,że trochę to może potrwać bo transport wyniesie ponad 200 zł a Wy nie macie pieniędzy sam się zorientuje, że powinien dołożyć więcej A tak facet żyje w słodkiej nieświadomości Quote
józwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Atomowka napisał(a): Może Pan po prostu nie wiem ile taki transport wyniesie i dlatego zaproponował tylko 50 zł Może myśli,że " my" mamy tańsze transporty jako organizacje? Bo ludzie tak myślą Może jakbyś Panu powiedziała delikatnie,że trochę to może potrwać bo transport wyniesie ponad 200 zł a Wy nie macie pieniędzy sam się zorientuje, że powinien dołożyć więcej A tak facet żyje w słodkiej nieświadomości wszystko o czym piszesz wie bo mu opisywalam miedzy innymi ze wzgledu na sterylke i wydatki z nia zwiazane nie chce sie wiecej dolozyc moim zdaniem jest taki jak wiekszosc ludzi dasz im palec to ci cala reke zezra i jeszcze beda miec pretesje ze drugiej nie nadstawiles mimo wszystko jako opiekun wydaje mi sie ze sie moze sprawdzic Quote
józwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 fibi:) napisał(a):pan chce dołożyć 50zł- czyli jakieś 15z0ł by się przydało. ja może coś dołożę,ale niedużo. sama mam od 3 dni nowego psa i debet na koncie. potrzebne jest 270 zl i na ten tydzien bo potem juz nie da rady 50zl-pan wiec nadal brakuje 220zl fibi ile jestes w stanie sie dolozyc? dostalam odpowiedz z dogo od jednego przewoznika ze taki transport kosztowalby 660zl dziewczyny ja naprawde musze bardzo ograniczyc net nie wyrabiam czasowo nie dam rady nic organizowac wiec i decydowac nie bede bo dziwne by to bylo zreszta ja tylko chce zeby mala trafila w dobre rece rozeslalam jeszcze maile do kilku znajomych z prosba o kase i dam znac jesli cos sie urodzi Quote
józwa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 dotarla ksiazeczka zdrowia malej fibi czy ona byla szczepiona na wscieklizne? widze tylko wirusowki i cos jakas nalepke ale w zupelnie innym dziale nie tam gdzie szczepienia na wscieklizne i w nazwie nie ma nic przypominajacego wscieklizne jest tak rozpoznanie -apzs pozniej nalepka z nazwa advocate i w dziale leczenie: dexason i leetamox co to jest? Quote
fibi:) Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 józwa napisał(a):dotarla ksiazeczka zdrowia malej fibi czy ona byla szczepiona na wscieklizne? widze tylko wirusowki i cos jakas nalepke ale w zupelnie innym dziale nie tam gdzie szczepienia na wscieklizne i w nazwie nie ma nic przypominajacego wscieklizne jest tak rozpoznanie -apzs pozniej nalepka z nazwa advocate i w dziale leczenie: dexason i leetamox co to jest? przykro mi józwo, ale ja wetem nie jestem........skąd mam wiedzieć co to jest dokładnie:roll: . poza tym pisałam wtedy na wątku że wetka ma urlop i podskoczyła do mnie tylko na chwilę zaszczepić małą a nie da się zrobić dwóch szczepień na raz:shake:-dlatego wybrałam wirusówki bo to u szczeniaka ważniejsze. poza tym pisałam Ci że jest zaszczepiona od wirusówek tylko , wiec nie wiem skąd Twoje zdziwienie ze nie ma od wścieklizny. Advocate-wystarczy wpisac w google...środek na robaki,pchły,wszy,glisty,tasiemce,kleszcze- kosztowało mnie to 38zł. 100zł kosztował mnie czas który spędziła u sąsiadów i 30zł wirusówki- sorry ale nie pracuję, mam 3 swoje psy i nie stać mnie po prostu.....tym bardziej że mam od kilku dni nowego psa. Więc do transportu moge dołożyć "symboliczną" kwotę, max 50zł. Quote
fibi:) Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 jedna cioteczka szuka transportu Poszukuje kogos kto jezdzi na trasie Warszawa- kalisz [SIZE=2] napisałam do niej PW, może coś się zdziała razem Quote
Atomowka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dobra jóźwa już nic na temat Pana nie piszę A soory,że pytam może nie widziałam czy niunia ma wątek na transportowym? A pociąg? Pewnie odpada bo nikt czasu nie ma :( a i mała jak się okazuje nie ma wścieklizny Jakies pomysły na bazarek np cegiełkowy macie? Quote
Monika_tbg Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nie wiem na jaki wątek wstawić zdjęcia, to wstawiam tutaj :oops: Quote
fibi:) Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Atomowka napisał(a):Dobra jóźwa już nic na temat Pana nie piszę A soory,że pytam może nie widziałam czy niunia ma wątek na transportowym? A pociąg? Pewnie odpada bo nikt czasu nie ma :( a i mała jak się okazuje nie ma wścieklizny Jakies pomysły na bazarek np cegiełkowy macie? pisałam o bazarku cegiełkowym już wcześniej. nie trzeba na to pomysłu, np wirtualne karnistry ropy- jeden za 5zł. i tyle. tylko że ja bazarków nie umiem robić:( a jak pan zrobi wściekliznę za ok.20zł to korona mu z głowy nie spadnie..... pisałam wyraznie jest na wątku kilka stron wcześniej że moja wetka jest na urlopie i cieżko mi ją złapać, a jak już podjechała to wolałam ją od wirósuwek zaszczepić- dla szczeniaka to ważniejsze...... mieszkam na wsi i nie mam wetów "do wyboru, do koloru" żeby jechać z psem. Quote
Atomowka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Na takim bazarku nie zbierze się dużó kasy pewnie max 30 zł bo bazarków teraz jak mrówków To musi byc coś co przyciągnie ludzi i zachęcie do wpłacania kasy Co do wścieklizny moje zdanie znacie na temat wydatków Pana. Wścieklizna to jego obowiązek, jest to jedynie przeszkodą w transporcie sunia pociągiem ale jak pisałam wyżej to i tak pewnie odpada Quote
Recommended Posts