fibi:) Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 szukałam, pisałam....narazie cisza a czas goni, dosyć pilne Quote
Agnieszka_K Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 fibi:) napisał(a):szukałam, pisałam....narazie cisza a czas goni, dosyć pilne kurczaki nikt mi nie przychodzi do głowy zmotoryzowany teraz... Quote
józwa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 podnosze moze ktos z piaseczna lub okolic zauwazy i pomoze :) Quote
fibi:) Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 ja nadal szukam:) jeszcze dziś dajcie mi czas:) Quote
fibi:) Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 zerduszko napisał(a):Może tytuł wątku zmienić? zmieniłam juz Quote
józwa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mam jedno zgloszenie na wizyte :) odpowiedzilam na maila i czekam co z tego wyjdzie :) Quote
józwa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 no i nic z tego nie bedzie... wyslalam pani sms ze juz kogos mam do wizyty i ze dogadujemy szczegoly i ze prosze o chwile cierpliwosci oddzwonila i powiedziala ze bardzo jej sie spieszy i ze wczoraj juz znalazla sobie innego szczeniaka a wczoraj do mnie pierwszy raz dzwonila i oczywiscie byla calkowicie zdecydowana.... fibi zmienisz tytul watku? Quote
fibi:) Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 nie rozumiem..... jak mozna nie poczekać na psa 2-3 dni. niektórzy ludzie czekają ok 2 tygodni zanim będzie zorganiozowany transport, wizyta, itp! Quote
Agnieszka_K Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 fibi:) napisał(a):nie rozumiem..... jak mozna nie poczekać na psa 2-3 dni. niektórzy ludzie czekają ok 2 tygodni zanim będzie zorganiozowany transport, wizyta, itp! aj tam dajcie spokój dobrze że się rozmyśliła teraz nieodpowiedzialna baba, biedny pies co do niej trafił - bo na szybko musiała mieć Quote
fibi:) Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Agnieszka_K napisał(a):aj tam dajcie spokój dobrze że się rozmyśliła teraz nieodpowiedzialna baba, biedny pies co do niej trafił - bo na szybko musiała mieć na to wygląda..... bo nie rozumiem tego- jak wypatrzyłam w necie moją Fibi to wiedziałam że "to ten pies, nie żaden inny" i za tydzień była u mnie....zawsze się trochę schodzi z formalnościami.... czyli zamawiam jednak nowy pakiet ogłoszeń Quote
Agnieszka_K Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 fibi:) napisał(a):na to wygląda..... bo nie rozumiem tego- jak wypatrzyłam w necie moją Fibi to wiedziałam że "to ten pies, nie żaden inny" i za tydzień była u mnie....zawsze się trochę schodzi z formalnościami.... czyli zamawiam jednak nowy pakiet ogłoszeń szkoda słow, nie rozumiem takiego podejścia, ale to i dobrze - nie był to wymarzony domek i tyle. Znajdziemy Ci lepszy słoneczko:) Quote
fibi:) Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 40 ogłoszeń zamówione. a że mało zamawiających to szybko będą :) Quote
Agnieszka_K Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 fibi:) napisał(a):40 ogłoszeń zamówione. a że mało zamawiających to szybko będą :) oby to były te szczęśliwe!:) Quote
józwa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ja tez nie rozumiem takiego pospiechu natomiast jestem w stanie zrozumiec ze nie koniecznie trzeba czuc sie przywiazanym do psa ktorego widzialo sie raz i do tego w ogloszeniu czego nie jestem w stanie zrozumiec to to ze ta pani mnie nie zawiadomila o zminie decyzji po kilku godzinach a dopiero jak sie do niej odezwalam nastepnego dnia a w miedzyczasie fibi i ja pisalysmy do ludzi z prosba o pomoc.....a potrem odwolujac wszystko <wsciekla> wystarczylby 1sms Quote
zerduszko Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 józwa napisał(a):ja tez nie rozumiem takiego pospiechu natomiast jestem w stanie zrozumiec ze nie koniecznie trzeba czuc sie przywiazanym do psa ktorego widzialo sie raz i do tego w ogloszeniu czego nie jestem w stanie zrozumiec to to ze ta pani mnie nie zawiadomila o zminie decyzji po kilku godzinach a dopiero jak sie do niej odezwalam nastepnego dnia a w miedzyczasie fibi i ja pisalysmy do ludzi z prosba o pomoc.....a potrem odwolujac wszystko <wsciekla> wystarczylby 1sms Ego-iści :/ Quote
Agnieszka_K Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 w zeszły poniedziałek jedna bardzo fajnie zapowiadająca się Pani umówiła się na wizytę w hoteliku w niedzielę - domek wyglądał na świetny więc napalona czekałam cały tydzień i czekała też druga Pani która strasznie chciała Ninkę adoptować-przyjechała do niej 2h po rozmowie telefonicznej. W niedzielę jak zadzwoniłam potwierdzić wizytę, nie dość że Pani wyjechała, córcia powiedziała mi że raczej dzisiaj nie przyjdą po pada deszcz (ok rozumiem-mieli przyjść na piechtę z psem na zapoznanie, który ma chorobę lokomocyjną) to Pani nie odezwała się do dzisiaj... Na szczęście Ninka pojechała dzisiaj do domu - do tamtej Pani, która czekała cały tydzień na Nineczkę a zakochała się w niej od razu:) Fibi też się taki domek trafi! :) Quote
Jo37 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wiem,że to już nie jest potrzebne ale z okolic Konstancina,Piaseczna jest Beka,Mru. Ja mam daleko ale w razie potrzeby też mogę podjechać. Quote
fibi:) Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Jo37 napisał(a):Wiem,że to już nie jest potrzebne ale z okolic Konstancina,Piaseczna jest Beka,Mru. Ja mam daleko ale w razie potrzeby też mogę podjechać. dziekujemy:) a nuż małej się domek trafi w tej okolicy:) Quote
fibi:) Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 a tak w ogóle, jutro będzie miała 40ogłoszeń:) Quote
józwa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Jo37 napisał(a):Wiem,że to już nie jest potrzebne ale z okolic Konstancina,Piaseczna jest Beka,Mru. Ja mam daleko ale w razie potrzeby też mogę podjechać. wlasnie mru sie do mnie zglosila oferujac pomoc dziekuje jeszcze raz za dobre checi :) Quote
józwa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 fibi:) napisał(a):a tak w ogóle, jutro będzie miała 40ogłoszeń:) super! dzokei fibi i mam nadzieje ze tym razem trafi sie fajny domek;) Quote
józwa Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 udalo mi sie opanowac radosne skakanie-witanie fibi :eviltong: siada i czeka na pieszczochy;) Quote
fibi:) Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 jutro beda ogłoszenia bo dopiero w piątek zrobiłam przelew:) Quote
fibi:) Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 józwa napisał(a):udalo mi sie opanowac radosne skakanie-witanie fibi :eviltong: siada i czeka na pieszczochy;) jak widać mała jest super i na pewno teraz znajdzie domek szybko:) Quote
Recommended Posts