Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczko wyslij mi adres sms, to wysle książeczkę. obecnie jestem bez auta. byc moze jutro będę przejazdem-ale pewna nie jestem:roll: jesli nie, to wyślę ją jutro po południu.

a co do transportu, zaraz wejdę na watek transportowy.

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Noemi1']Cioteczki może uda się Wam jakoś zewrzeć szyki. Na innym watku też jest poszukiwany transport dal malucha do Szczecina (teraz ustalone, że przez Poznań, tam dojadą Panstwo po malucha, a potem jadą w okolice Szczecina) : http://www.dogomania.pl/threads/208737-Pomozcie!!!jestesmy-bezradni-sunia-z-5-malymi.potrzebne-domy-na-juz./page36

dzieki za info :)
czytalam ale chyba nic z tego nie wyjdzie
pikola pisze w ostatnim poscie ze ci panstwo tez nie ze szczecina ale ale...bede tak zagladac:cool3:

Posted

józwa napisał(a):
fibi
a na co konkretnie byla szczepiona mala? pan chce zeby wpisac mu do umowy adopcyjnej

konkretnie to od wirusówek- nie wiem jak się fachowo nazywa ta szczepionka.

Posted

CO DO KASY NA TRANSPORT- przydałby się bazarek cegiełkowy- np.1 cegiełka 5zł to 1km trasy niuni. tylko czy któraś z cioteczek umie to zrobić? :(

Posted

czyli 220zł brakuje........miałam teraz bazarek na byłą tymczasowiczkę, ale prawie nic sie nie sprzedało......to bym dołożyła.

popisze, trzeba znalezc kogoś kto zrobi nam bazarek cegiełkowy!!

Posted

A ja bym Panu powiedziała,że warunkiem adopcji jest dołożenia przynajmniej połowy kwoty za transport
Bez przesady, zaszczepi, odrobaczyc, odkarmic, wysterylizowac i jeszcze pod same drzwi podstawic
Dziewczyny nie dajcie się tak traktowac, nie przyzwyczajajcie ludzi do tego,że wszystko mają za darmo i pod sam nos dostarczone
Jeżeli same nie szanujecie swojej pracy ludzie tym bardziej jej nie będą szanowali

Posted

A co to za różnica jaka jest Pan sytuacja? Decyduje się na adopcję psa musi mieć jasną sytuację finansową a nie dać 50 zł
Żart jakiś, jak mu pies zachoruje to co ? Uśpi bo leczenie będzie droższe niż 50 zł ?

Posted

to fakt..... ja za operację łapki jamniczki dałam 700zł- skomplikowane złamanie:(

masz rację cioteczko, pies to zawsze spore koszta. i każdy właściciel powinien się z tym liczyć.

Posted

nie rozumiem dlaczego umieszczacie psiaki w płatnych domach tymczasowych sa przecież tacy ludzie jak ja ,nigdy nie wziałbym za to kasy:(rozumiem że trzeba zbierać kaskę na opiekę weterynaryjną ale naprawdę sa wolontariusze dzieki ktorym koszty opieki dla tej suni bylyby o 100 zl mniejsze:)

Posted

ale nie chodzi o płatny DT- tylko o pokrycie kosztów trasnportu do nowego domu.
ja jestem BDT, zresztą józwa też....:) jak mi brak kasy- np teraz od stycznia nie pracuję, to wyprzedaję swoje rzeczy na bazarkach i tyle.