Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

józwa napisał(a):
wyslalam 1500 pw i jak na razie nic ..........

Czyzby nie bylo nikogo ze Szczecina na dogo ??az sie wierzyc nie chce. Wstawcie w tytul,
ze szukamy osoby ze Szczecina na wizyte.

Posted

Szarotka napisał(a):
Wstawcie w tytul,
ze szukamy osoby ze Szczecina na wizyte.

mam nadziej ze sie fibi pojawi i zmieni tytul
ja nie moge tego zrobic:roll:

Posted

przepraszam ale na skutek naszej pogody od czwartku popołudnia nie miałam dostepu do neu......
też się zaraz biore za wysyłanie PW i zmieniam tytuł.

Posted

Jestem - wezwana osoba ze Szczecina :lol:. Mogę iść na tą wizytę - nie ma problemu. Co prawda zbyt wielkiego doświadczenia w przeprowadzaniu takich wizyt nie mam ale ponieważ sama adoptowałam z dogo dwie sunie 12-to letnie i to z Tychów to chyba wiem co psiakowi do szczęścia potrzeba. A i na pewne niuanse zwracać uwagę potrafię...
Jeśli ktoś jeszcze ze Szczecina się odezwie to możemy iść razem albo - jak to będzie ktoś bardziej doświadczony - pójdzie sam. Jakby coś to jestem i będę zaglądała do małej Fibi...

Ten link przesłany mi na PW się nie otwiera - może dlatego nikt ze Szczecian tu nie zawitał.....

Posted

fibi:) napisał(a):
ja jestem od 2 lat:) tylko że na bazarkach wyprzedałam już połowę szafę..... i pół domu.

To dzieki temu masz mniej sprzatania i prania :):)

AlfaLS napisał(a):
Jestem - wezwana osoba ze Szczecina :lol:. Mogę iść na tą wizytę - nie ma problemu. Co prawda zbyt wielkiego doświadczenia w przeprowadzaniu takich wizyt nie mam ale ponieważ sama adoptowałam z dogo dwie sunie 12-to letnie i to z Tychów to chyba wiem co psiakowi do szczęścia potrzeba. A i na pewne niuanse zwracać uwagę potrafię...
Jeśli ktoś jeszcze ze Szczecina się odezwie to możemy iść razem albo - jak to będzie ktoś bardziej doświadczony - pójdzie sam. Jakby coś to jestem i będę zaglądała do małej Fibi...

Ten link przesłany mi na PW się nie otwiera - może dlatego nikt ze Szczecian tu nie zawitał.....

O mamy osobe ze Szczecina :):)

Posted

AlfaLS napisał(a):

dziekuje ci bardzo za zgloszenie :)
nie wiem jak to sie stalo ze link jakis trefny rzeczywiscie :/
odezwalo sie jeszcze kilka osob ale albo nie moga albo niezbyt im to na reke wiec bardzo bede wdzieczna za twoja pomoc
przesle ci pw z namiarami na chetnego i jego telefonem bo chyba najlepiej zebyscie sie osobiscie dogadali co do terminu prawda?
jakbys miala jakies pytania to pusc sms odzwonie
moj tel 502 343 961

Posted

odezwala sie pani z warszawy
podobno zakochali sie razem z synem w fibi :)
potrzebny ktos do wizyty na bemowie ul kocjana
prosze o pomoc bo ja w najblizszym czasie nie dam rady

fibi
dopiszesz w temacie?

Posted

józwa napisał(a):
odezwala sie pani z warszawy
podobno zakochali sie razem z synem w fibi :)
potrzebny ktos do wizyty na bemowie ul kocjana
prosze o pomoc bo ja w najblizszym czasie nie dam rady

fibi
dopiszesz w temacie?

napiszę zaraz do pewnej dobrej znajomej z dogo. powinna to "ogarnąć"

Posted

fibi:) napisał(a):
napiszę zaraz do pewnej dobrej znajomej z dogo. powinna to "ogarnąć"

super :)

ale ze szczecina nie rezygnujemy
jesli szczecin okaze sie ok to ten pan ma pierwszenstwo a pani w wawy w razie czego sprobuje znalezc innego pieska
ok?

Posted

cioteczki
potzrebuje rady
pani ktora dzisiaj zglosila chec adopcji fibi napisala juz do mnie 7maili!!!!w ciagu ostatnich 20godzin!!!strasznie sie niecierpliwi
ostatni o tresci:
"Tak się zastanawiam nad tym, czy Państwu zależy na tym, by ktoś adoptował psiaczka, a to że jestem bardzo zainteresowana i wciąż z niecierpliwościa czekamy wraz z synem na informację, w ogóle Państwa nie interesuje... :(((
pozdrawiam
Magda"
nie podoba mi sie to bo wyglada na osobe niezrownowazona emocjonalnie
warto w ogole probowac ? jak sadzicie?

Posted

dodam jeszcze ze 2 razy jej odpowiedzialam wiec to nie to ze sie niepokoi bo w ogole nie ma wiesci
szarotka
ja juz jej wszytsko opisalam i obiecalam ze natychmiast zaczne kogos szukac do wizyty

Posted

Dopiero teraz jestem przy komputerze. Jak sprawa aktualna to jutro rano zadzwonię do Pana i postaram się z nim umówić ;). Przyznam szczerze, że mnie by najlepiej pasowała środa bo niedaleko Pana jeżdżę z suczką do weta i w środę mamy wizytę ale jak Panu coś nie będzie pasowało to na pewno jakieś wyjście znajdziemy :lol:. Czy dla Was ta ewent. środa może być czy się sprężamy i staramy wcześniej?

Posted

sprawa aktualna :)

AlfaLS napisał(a):
Czy dla Was ta ewent. środa może być czy się sprężamy i staramy wcześniej?

jak dla mnie im wczesniej tym lepiej zeby wiedziec na czym stoimy ale tez nie chce cie ganiac na sile ;)
moze postaraj sie wyczuc tego pana przez telefon czy bardzo chcialby wczesniej i wtedy podejmij decyzje?

Posted

józwa napisał(a):
sprawa aktualna :)

jak dla mnie im wczesniej tym lepiej zeby wiedziec na czym stoimy ale tez nie chce cie ganiac na sile ;)
moze postaraj sie wyczuc tego pana przez telefon czy bardzo chcialby wczesniej i wtedy podejmij decyzje?

Ok, jutro rano zadzwonię. Ode mnie to nie jest aż tak strasznie daleko więc jak będzie trzeba to nawet jutro podjadę. Biorę psa-testera do samochodu i jedziemy :evil_lol:

Trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, ze będzie wszystko ok.

A ta niecierpliwa Pani? Nie wiadomo co o tym myśleć ... Może, nie daj Bóg, tak szybko jak się zapaliła to i zgaśnie? Takie osoby w gorącej wodzie kąpane to zawsze wzbudzają moja czujność choć uczciwie trzeba przyznać że czasem to rzeczywiście jak się człowiek zakocha to chce od razu czy to psa czy kieckę czy cokolwiek innego......:evil_lol: