Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odpisała mi dziś że "
Odp: transport

No my w drugą stronę potzebujemy... i nadal szukamy a pies w schronie"

prosiłam żeby odezwała się tu na wątku. ich psa przywiezie do Wawy, a naszego by wziął z Wawy:)
nie zamawiałam ogłoszeń.

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamy juz cala kwote :)
fibi - 50zl
pan adoptujacy - 50zl
moi znajomi - 170zl + jeszce cos w drodze wiec nie wiem ile ale powinno starczyc na szczepienie

zostaje tylko zaszczepic mala i w sobote jedzie
fibi
przeslij mi to 50zl na konto ktore wysylam na pw
tylko nie poczta prosze bo nie dojdzie na czas

Posted

pati-c odpisała mi tak " Hej :smile:
Tak,nadal jeżdżę. Co do terminu,to mogłabym pojechać jutro popoł. Kolejny termin,to okolice 11-12września (będę wcześniej na urlopie). Jeśli chodzi o koszt,to wychodzi ponad 1100km czyli ok.560zł. Jakiej wielkości zwierzak ma jechać?"

więc pytanie,co robimy???????

Posted

cioteczko jak możesz zaszczep za swoją kasę. ja będę miała jeszcze trochę kasy z bazarku jakoś na dniach, więc Ci to oddam:)
a przelew zrobię, nie ma problemu. tylko wieczorem.

Posted

moj znajomy ja zawiezie
nikt z dogo
pieniadze tez nie z dogo
najprawdopodobniej w jedna strone do szczecina lub blisko pojedzie samochodem ze znajomymi ale droga powrotna pociagiem wiec przykro mi ale nie da rady zabrac innych psow

a szczepienie........ oczywiscie ze zrobie sama i za wlasna kase

wszytsko juz zorganizowane wiec ja uciekam do swoich spraw ktore bardzo zaniedbalam
gdyby pojawily sie jakies zmiany jesli chodzi o transport to dam znac zainteresowanym

Posted

doszlo 50zl od fibi
dzieki :)

bylam u weta i zaszczepilam mala na wscieklizne-koszt 25zl
niestety okazalo sie przy okazji ze to szczepienie na wirusowki trzeba bylo powtorzyc(zeby ochrona byla pelna) po 3 tygodniach czyli pod koniec lipca :(
nowy pan bedzie musial to zrobic

Posted

[quote name='fibi:)']ja teraz generalnie nie ogarniam, dzis o 5 w wypadku zginął mój ukochany. jak dojdę do siebie to Ci józwo oddam pieniądze za szczepienie[/QUOTE]

Boże Fibi strasznie mi przykro!:(
Wyrazy współczucia...

Posted

fibi:) napisał(a):
ja teraz generalnie nie ogarniam, dzis o 5 w wypadku zginął mój ukochany. jak dojdę do siebie to Ci józwo oddam pieniądze za szczepienie

O jej to straszne :(:(:placz::placz::placz:

Posted

sporo już w życiu przeszłam jak na 23 lata, i wiem że dam radę. ale póki co.....umieram:( pogrzeb aż w czwartek a to czekanie jest najgorsze............. a mam jeszcze nowego tymczasa na głowie