józwa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 jeszcze nie ma poczekam do konca dnia i sama sie do nich odezwe Quote
józwa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 panstwo prosza o jeszcze jeden dzien do namyslu :roll: ludzie nie zdaja sobie sprawy ze ciezko jest znalezc dom psiakowi i ze w ten sposob blokuja inne mozliwosci adopcji nie tylko fibi zreszta :( Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A innych chętnych nie ma? Nie rezerwuj psów, zazwyczaj nic z tego nigdy nie wychodzi dobrego. Quote
józwa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jest jeden ze szczecina :/ problem z wizyta transportem kontrola... i jeszcze jeden co na razie sie rozpytuje Quote
fibi:) Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='józwa']jest jeden ze szczecina :/ problem z wizyta transportem kontrola... i jeszcze jeden co na razie sie rozpytuje[/QUOTE] są nowe ogłoszenia, ruszy coś:) zresztą już ruszyło! moim zdaniem warto skontaktować się ze Szczecinem- wizyte sie załatwi jakoś, a transport hmm póki są jeszcze wakacje byłoby łatwiej,sporo osób wyjeżdza nad morze Quote
Agnieszka_K Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 super że jest odzew. A tamci z Wilanowa się namyślają rozumiem którego psiaka wybrać? Quote
józwa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Agnieszka_K napisał(a):super że jest odzew. A tamci z Wilanowa się namyślają rozumiem którego psiaka wybrać? tia...:roll: przedluzyli jeszcze jeden dzien to zastanawianie:roll: obiecalam poczekac do dzis to poczekam ale wiecej sie na takie cos nie zgodze jesli sie dzisnie odezwa to napisze do tego pana ze szczecina Quote
ElzaMilicz Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Józwa, moja podpowiedź: dom, który nie stara się udowodnić, że zasługuje na Twojego Tymczasowicza nie może być dla niego odpowiedni.;) Ta mała wyglada jak Pysia lub Mysia. :loveu: Quote
Agnieszka_K Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 i co - czyli jutro odpowiedź od zastanawiających się? to trzymam kciuki:thumbs: Quote
józwa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='ElzaMilicz']Józwa, moja podpowiedź: dom, który nie stara się udowodnić, że zasługuje na Twojego Tymczasowicza nie może być dla niego odpowiedni.;) Ta mała wyglada jak Pysia lub Mysia. :loveu: ja mam malutkie doswiadczenie w szukaniu domow :( dzwonili do mnie wczoraj ale wlasnie rozmawialam przez telefon odzwonilam 2 razy ale wlaczala mi sie poczta dzis rano napisalam do pana ze szczecina a kto to pysia mysia?:cool3: Quote
ElzaMilicz Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mysia i Pysia na podhalanach w dziale "Udane adopcje". Licząc od góry temat nr 15, tytuł: "Dwie kilkumiesięczne suczki - Mysia i Pysia" :loveu: Quote
józwa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 rzeczywiscie podobne :D bylam na watku mysiow pysiow i widzialam na co wyrosla mysia piekna psica mam nadzieje ze fibi pojdzie w jej slady ;) Quote
Szarotka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jak nie to nie. Znajdzie sie kto inny:):) Quote
józwa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 oby szybko bo mala bardzo sie tu zadomawia :( pan ze szczecina tez wydaje mi sie ze szybko sie nie zdecyduje Quote
Agnieszka_K Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 aj niech spadają jak się nie znają - taka urodziwa niunia a ludzie głupie i tyle. Znajdzie swoich cudnych ludzi! Quote
józwa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 pan ze szczecina jest chetny :) potrzeba kogos do wizyty przedadopcyjnej w szczecinie fibi zmien prosze tytul watku i popytaj kogo mozesz :) Quote
Szarotka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Sprawdzcie na mapie, bo mnie nikt nie przychodzi do glowy. Quote
zerduszko Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Mapa nie jest aktualna, zerknijcie tu http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=Szczecin&order=desc&sort=posts&pp=50 Quote
Recommended Posts