Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety to prawda :-( nikt by go nie wziął. co gorsze to obstawiam, że żaden fryzjer by go nie obciął :shake:

Oczywiście pozdrawiam i całuję mojego miziastego raciborka :loveu:

Posted

Margi napisał(a):
Ja z innej beczki :eviltong:

Miały być trzy sznaucerki : Norton jest ,Chmurka w drodze a gdzie trzeci ?

trzecia sunia - Mela przyjechała do mnie... na chwilę :lol: bo przyjechali tez Państwo, którzy chcieli ją adoptować zanim wyszło to, ze jest starsza niż było na ogłoszeniach i że słabo chodzi - zobaczyli i chcieli ją mimo tego, że trzeba leczyć, że trzeba dbać jak o niemowlaczka - pokochali ją i już - pojechała i ma jak w niebie - od razu kupili wszystko co trzeba, u weta wczoraj byli, będą leczyć i kochać nawet jakby miała być u nich krótko bo jest chora to jest już ich - pani Asia się prawie popłakała jak powiedziałam, że u mnie Melunia miałaby być w kojcu - także tu mamy cud nad cudami! i mnie ogromnie ulżyło bo wczoraj i dziś takie zimne noce a ona ze stanem zapalnym gdzieś w kościach - marzłaby :(

Posted

Ta Kama z błyskiem w oku? Pogryziona? Bardzo piękna?
To mam też nadzieję, że dogada się z sunią rezydentką, choć trochę wygląda na ADHD i trudno będzie ją okiełznać, jak poczuje się dobrze na swoich włościach (może pozory mylą, ale przypomina mi moją Hondę z wyrazu pyska, ten sam błysk oka).

A Państwo od Meli to przywrócili mi wiarę w ludzi. Wspaniale się zachowali, naprawdę niewielu ma aż takie SERDUCHO i zrozumienie dla psiej biedy. Życzę im czego tylko pragną.

Posted

malawaszka napisał(a):
taki on podpalany jak Zuzia cz-sr :D

Z tego podpalania to ja się śmieje :lol: bo teraz gołym okiem widać, co to jest. Ale jakoś tak mi się na mózg rzuciło, tyle psów, a ja go nie mogłam zabrać :(
Co do Zuzi, to gadaj co chcesz :D

Posted

widocznie jakiś babonów nie znosi:( jak dla mnie był kochany :loveu: jak tylko mnie zobaczył to cisnął się do miziania i przyłożył nosio do policzka. Onkowaty sąsiad także był miły.