malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 taki on podpalany jak Zuzia cz-sr :D Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 kropeek napisał(a):piękny :loveu: odkop jeszcze jego oczka:lol: na nie czekam najbardziej no to następnym razem Quote
wilczy zew Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 malawaszka napisał(a):on by nigdy nie opuścił schroniska bo żaden człowiek "z ulicy" takiego syfa by nie brał :shake: no wiesz :obrazic: też czekam na łocka :loveu: Quote
kropeek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 niestety to prawda :-( nikt by go nie wziął. co gorsze to obstawiam, że żaden fryzjer by go nie obciął :shake: Oczywiście pozdrawiam i całuję mojego miziastego raciborka :loveu: Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 wilczy zew napisał(a):no wiesz :obrazic: no o co tu się obrażać - nie jesteś takim zwykłym człowiekiem "z ulicy" bo wsiąkłaś tu z nami :D Quote
Margi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja z innej beczki :eviltong: Miały być trzy sznaucerki : Norton jest ,Chmurka w drodze a gdzie trzeci ? Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Margi napisał(a):Ja z innej beczki :eviltong: Miały być trzy sznaucerki : Norton jest ,Chmurka w drodze a gdzie trzeci ? trzecia sunia - Mela przyjechała do mnie... na chwilę :lol: bo przyjechali tez Państwo, którzy chcieli ją adoptować zanim wyszło to, ze jest starsza niż było na ogłoszeniach i że słabo chodzi - zobaczyli i chcieli ją mimo tego, że trzeba leczyć, że trzeba dbać jak o niemowlaczka - pokochali ją i już - pojechała i ma jak w niebie - od razu kupili wszystko co trzeba, u weta wczoraj byli, będą leczyć i kochać nawet jakby miała być u nich krótko bo jest chora to jest już ich - pani Asia się prawie popłakała jak powiedziałam, że u mnie Melunia miałaby być w kojcu - także tu mamy cud nad cudami! i mnie ogromnie ulżyło bo wczoraj i dziś takie zimne noce a ona ze stanem zapalnym gdzieś w kościach - marzłaby :( Quote
Margi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 no to super,że się tak udało i psina ma swojego ludzia. :lol: Quote
farmerka63 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Margi - czujna jesteś jak sznaucer ;) A historia z Melą - rzeczywiście zakrawa na cud ! Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 a dziś do nowego domu ma wyruszyć Kama z Łodzi i trzymamy :kciuki: żeby się dogadała z małą sunią rezydentką! Quote
marako Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ta Kama z błyskiem w oku? Pogryziona? Bardzo piękna? To mam też nadzieję, że dogada się z sunią rezydentką, choć trochę wygląda na ADHD i trudno będzie ją okiełznać, jak poczuje się dobrze na swoich włościach (może pozory mylą, ale przypomina mi moją Hondę z wyrazu pyska, ten sam błysk oka). A Państwo od Meli to przywrócili mi wiarę w ludzi. Wspaniale się zachowali, naprawdę niewielu ma aż takie SERDUCHO i zrozumienie dla psiej biedy. Życzę im czego tylko pragną. Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 tak - ta Kama - jest energiczna, ale Państwo mieli wcześniej też taką sznaucerkę więc to dla nich nie nowość - mam nadzieję, że będzie dobrze! Quote
wilczy zew Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 wakacje a adopcje się ruszyły-super :multi: Quote
kropeek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 cieszę się z super domku :multi: no i trzymam :lol:żeby nie było Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 jeszcze zobaczymy jak to będzie z Melunią - jest w złym stanie, jutro rtg, ja się zamartwiam... jak zwykle Quote
zerduszko Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 malawaszka napisał(a):taki on podpalany jak Zuzia cz-sr :D Z tego podpalania to ja się śmieje :lol: bo teraz gołym okiem widać, co to jest. Ale jakoś tak mi się na mózg rzuciło, tyle psów, a ja go nie mogłam zabrać :( Co do Zuzi, to gadaj co chcesz :D Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 no rzuciło Ci się rzuciło - a nawarczał na Ciebie pewnie jego sąsiad ten ONkowaty starszy co tam biedak siedzi też tak długo - on warczący mocno był Quote
zerduszko Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Tego to już mi nie wmówisz - warczał na mnie i mam 2 świadków :cool3: Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 zerduszko napisał(a):Tego to już mi nie wmówisz - warczał na mnie i mam 2 świadków :cool3: ale dziwię się bardzo - musiał się źle czuć - może od upału :niewiem: Quote
zerduszko Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja mu nie spasowałam, bo jak pracownik podszedł, to się cieszył. To było typowe: siooo babonie jeden.. :P Quote
kropeek Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 widocznie jakiś babonów nie znosi:( jak dla mnie był kochany :loveu: jak tylko mnie zobaczył to cisnął się do miziania i przyłożył nosio do policzka. Onkowaty sąsiad także był miły. Quote
Recommended Posts