Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 zerduszko napisał(a):O Stachu w autku mówimy :] Gdyby chociaż Damian miał czas ze mną jechać. Cos pomyślę. hmm to nie z Toba a z Wami :lol: Quote
wilczy zew Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 ja nie dość że daleko to bez autka :shake: u kogo on będzie Quote
marako Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Do środy (22.06) włącznie nie mam żadnych szans się ruszyć. Ale jak nie uda Wam się do tej pory, to się odezwę. Racibórz to moje miasto rodzinne, a Malawaszkę zawsze chciałam zapoznać. Byłby to podwójny powód do przejażdżki, nie licząc uwolnienia Stacha. Moja staruszka Astra ma jedną zaletę - jest dość duża /kombi/ i może by dała radę, bo jest świeżo po kilku naprawach. Quote
malawaszka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 wilczy zew napisał(a): u kogo on będzie u missieek - missieek się przeprowadziła i robi hotelik - póki co będzie jak u Ulki - płatny tymczas; miejscowość Kamienica koło Miechowa - ja mam do niej 60 km marako napisał(a):Do środy (22.06) włącznie nie mam żadnych szans się ruszyć. Ale jak nie uda Wam się do tej pory, to się odezwę. Racibórz to moje miasto rodzinne, a Malawaszkę zawsze chciałam zapoznać. Byłby to podwójny powód do przejażdżki, nie licząc uwolnienia Stacha. Moja staruszka Astra ma jedną zaletę - jest dość duża /kombi/ i może by dała radę, bo jest świeżo po kilku naprawach. marako damy radę ;) od Was to dopiero kawał drogi i szkoda byłoby na paliwo wywalać taką kasę bo kilometrów by się natrzaskało Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 http://img594.imageshack.us/img594/9915/img1323u.jpg ale wygląda zza tych krat :( jakie łapki ma posklejane... Wiemy już jakiej jest wielkości? Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 na pewnio nie jest taki duży jak Twój Tazz, mnie się wydaje, że to średniak, ale zza krat to trudno powiedzieć Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 malawaszka napisał(a):na pewnio nie jest taki duży jak Twój Tazz, mnie się wydaje, że to średniak, ale zza krat to trudno powiedzieć no totrzeba poczekac na wieści;) Quote
kropeek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 a no melduję się i ja :) jako stałą kwotę deklaruję 30zł Quote
kropeek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 na sznaucerach się wcale nie znam :shake: Wasiu jak Ty z niego zrobisz taką golutką Sagusię to poproszę kudły na podusię :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 o fuj - taką śmierdzącą podusię chcesz? :lol: Quote
kropeek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 a no wypiorę, wyparzę, wydezynfekuję, odpchlę... no i będzie extra podusia :cool3: Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 i tak bleeeeee :D mam alergię na psie kudły :roflt: Quote
kropeek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 to jak Ty -alergiczka wytrzymujesz z kudłaczami 365dni w roku :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 kropeek napisał(a):to jak Ty -alergiczka wytrzymujesz z kudłaczami 365dni w roku :crazyeye: na sznupy nie mam :lol: tylko podczas strzyżenia kicham i parskam :D większą alergię mam na koty - też mam w domu :lol: da się żyć - siłą woli zwalczam alergię :lol: pomyślec, że był czas, kiedy jakiś puknięty alergolog kazał mojej mamie psa się pozbyć naszego pierwszego :shock: sprzeciw mój był stanowczy mimo, że gówniarz byłam - i żyję :lol: Quote
kropeek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 faktycznie zdrowo puknięty lekarz. Nie dopasowałaś się do choroby! mało tego chorobę lekko dopasowałaś do siebie:) Tak trzymaj :fadein: Quote
wilczy zew Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kropeek napisał(a):a no wypiorę, wyparzę, wydezynfekuję, odpchlę... no i będzie extra podusia :cool3: jak masz piec to spal,duzo ciepła dają,wiem po naszym :cool1: Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 wilczy zew napisał(a): Napisał kropeek a no wypiorę, wyparzę, wydezynfekuję, odpchlę... no i będzie extra podusia :cool3: jak masz piec to spal,duzo ciepła dają,wiem po naszym :cool1: Albo jak masz problem z kretami to sie przydaje ;) Quote
kropeek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 nie mam pieca. przypomniały mi się słowa pewnej kobiety:( mówiła o psach palonych w piecu:(:(:( ale krety mam na działce:/ jeśli takie kudły pomagają to proszę o instrukcję obsługi Quote
malawaszka Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 podobno działa jak się takie psie kudły napcha w kretowiska :lol: i krety się boją że to pies i uciekają Ulka a u ciebie to aż dziwne, żeby były krety przy tylu psach! masz za mało sznaucerów :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ja mogę oddać kretobujcę :D Moja babcia 2 lata z kretami walczyła, jakies ultradźwięki i inne duperele instalowała i nic! A Kluska moja 2 dni czatowała i ubiła ;) Quote
kropeek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 nieeee to gratuluję suuuper psa! mój to tylko poluje na myszki :p a ja dopiero co oskubałam swojego:/ teraz czekam aż kudły odrosną Quote
Recommended Posts