malawaszka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='zerduszko']Drzwi metalowe tam są. Tuz koło budynku.[/QUOTE] aa no to na pewno nie byłam jak były zamknięte :shake: Quote
zerduszko Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 One są zamknięte stale. Oni mnie tam zaprowadzili, właściwie nie wiem czemu. Może na 120 zł mieli nadzieję za tego kudłatego skoro Stachu mnie nie polubił. A tamten tak się cieszył i o głaski dopominał :( Quote
wilczy zew Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Norton fajny a będzie śliczny jak go poprawisz(ogonek) i łocka będzie miał :loveu: nie jest śmieszny :mad: ja się przyzwyczaiłam do podszerstka u naszego :lol: Quote
malawaszka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 on na tych zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości - nie widać, że jest taki tłusty - mało mięśni, taki niezgrabny, potrzeba mu dużo ruchu, żeby się masa mięśniowa odbudowała a sadełko zgubiło Quote
wilczy zew Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='malawaszka'] potrzeba mu dużo ruchu, żeby się masa mięśniowa odbudowała a sadełko zgubiło[/QUOTE] to raczej nie będzie trudno bo sznauce uwielbiają głupa ćwiczyć :) Quote
zerduszko Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ale też uwielbiają żreć, więc z sadełkiem spory problem ;) Quote
wilczy zew Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Poprzednio mieliśmy ze schronu mixa sznauca z rottkiem,zapasiony :shake: Wyszło,że u nas ma gorzej niż w schronie bo odchudzamy i wymagamy przestrzegania jakiś zasad,czyli czepiamy się :lol: a tam miał spokój ;) Quote
malawaszka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 masz jakieś foto? jak taki mix wygląda? Quote
wilczy zew Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='malawaszka']masz jakieś foto? jak taki mix wygląda? był ze średniakiem sądządz po wzroście-troszkę niższy od rottka ale miał potężną budowę-nie mógł się zwinąć; nie znosił fotografować się;tu już odchudzony Quote
Saththa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 poszła moja lipcowa deklaracja dla Stachaaaa ;) Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 dziękuję - dziś wreszcie zrobię rozliczenie Quote
malawaszka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Nortonek dziś został odrobaczony, a jak tylko pogoda się uspokoi i przestanie padać i być zimno to jadę do niego na strzyżonko - planuję na koniec tygodnia - może w piątek się uda bo w czwartek pewnie nie... trzeba domku szukać tylko z takimi zdjeciami to kiepsko... Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 taka cisza u Nortonka :( a chłopak nie próżnuje - dziś się wypiękniliśmy :loveu: prześliczny jest ten mój nowy sznaucer :D głowę ma boską bo reszta jeszcze wymaga pracy nad przerobieniem masy tłuszczowej w mięśniową, ale ruszamy z ogłaszaniem bo chłopak gotów i bardzo chce być w domu, nie w kojcu - jak w schronisku nie płakał do ludzi, tak teraz nie chce być zamknięty, w domu jest grzeczny - jak nie ma kotów :roll: domu bez kotów szukamy! psy mogą być :lol: i ludzie - ludzie MUSZĄ być bo bez ludzi Nortonek jest nieszczęśliwy! no i na smyczy ciągnie - odzyskuje kondycję i siły ma coraz więcej, już nie człapie - już ganiać by chciał :loveu: uwielbiam go - przy strzyżeniu ANIOŁ! łapy, głowa - wszystko mogłam robić! zero warknięcia czy sprzeciwu - no poza wiercipięctwem, ale to normalne :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 tadam :loveu: wcale nie są takie same zdjęcia - i tak zrobiłam giga przesiew :lol: ale no muszę Wam pokazać moją dumę w tysiącu odsłonach :grins: Quote
Margi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 no to super ,że pięknieje.:loveu: A gdzie zdjęcia? Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 i razem chwalimy się nowymi fryzurami :D Quote
Margi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nim ja nabazgroliłam to Malawaszka juz zdjęcia wstawiła. :evil_lol: Pyszczydło naprawdę piękne,sznaucerowo piękne. :lol: Quote
Saththa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 http://img850.imageshack.us/img850/5921/dsc0051vb.jpg jaki cudny pies:iloveyou;) zmiana niesamowita, i nie chodzi mi tylk oo zdjecia lecz także to co pisałas wczesniej. Wystarczyło trochę uwagi, fryzjer i ehhhh Cudny jest :) Quote
Recommended Posts