Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One są zamknięte stale. Oni mnie tam zaprowadzili, właściwie nie wiem czemu. Może na 120 zł mieli nadzieję za tego kudłatego skoro Stachu mnie nie polubił. A tamten tak się cieszył i o głaski dopominał :(

Posted

on na tych zdjęciach wygląda lepiej niż w rzeczywistości - nie widać, że jest taki tłusty - mało mięśni, taki niezgrabny, potrzeba mu dużo ruchu, żeby się masa mięśniowa odbudowała a sadełko zgubiło

Posted

[quote name='malawaszka'] potrzeba mu dużo ruchu, żeby się masa mięśniowa odbudowała a sadełko zgubiło[/QUOTE]

to raczej nie będzie trudno bo sznauce uwielbiają głupa ćwiczyć :)

Posted

Poprzednio mieliśmy ze schronu mixa sznauca z rottkiem,zapasiony :shake:
Wyszło,że u nas ma gorzej niż w schronie bo odchudzamy i wymagamy przestrzegania jakiś zasad,czyli czepiamy się :lol: a tam miał spokój ;)

Posted

[quote name='malawaszka']masz jakieś foto? jak taki mix wygląda?

był ze średniakiem sądządz po wzroście-troszkę niższy od rottka ale miał potężną budowę-nie mógł się zwinąć; nie znosił fotografować się;tu już odchudzony

Posted

Nortonek dziś został odrobaczony, a jak tylko pogoda się uspokoi i przestanie padać i być zimno to jadę do niego na strzyżonko - planuję na koniec tygodnia - może w piątek się uda bo w czwartek pewnie nie... trzeba domku szukać tylko z takimi zdjeciami to kiepsko...

Posted

taka cisza u Nortonka :( a chłopak nie próżnuje - dziś się wypiękniliśmy :loveu: prześliczny jest ten mój nowy sznaucer :D głowę ma boską bo reszta jeszcze wymaga pracy nad przerobieniem masy tłuszczowej w mięśniową, ale ruszamy z ogłaszaniem bo chłopak gotów i bardzo chce być w domu, nie w kojcu - jak w schronisku nie płakał do ludzi, tak teraz nie chce być zamknięty, w domu jest grzeczny - jak nie ma kotów :roll: domu bez kotów szukamy! psy mogą być :lol: i ludzie - ludzie MUSZĄ być bo bez ludzi Nortonek jest nieszczęśliwy! no i na smyczy ciągnie - odzyskuje kondycję i siły ma coraz więcej, już nie człapie - już ganiać by chciał :loveu: uwielbiam go - przy strzyżeniu ANIOŁ! łapy, głowa - wszystko mogłam robić! zero warknięcia czy sprzeciwu - no poza wiercipięctwem, ale to normalne :lol: