Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam spuchnięte paluchy, powygryzałam go jak mole :diabloti: NIE CZEKAM NA KOMENTARZE DOT. FRYZURY :D jest nieskończona, ale maszynki nie poświęcę na brudasa, a na kapiel było dziś za zimno, nożyczkami wyrównywać mi się już nie chciało

Zmiana imienia bo missieek nie może chodzić po wsi i wołać Staszka bo ludzie pomyślą, że oszalała :D a Ona tam nowa :lol: będzie Norton - zgapione od pitbulla Uli :lol: ale Pasuje do Staszka :D

Nortonek jest CUDOWNY!!!!! Grzeczny - w kojcu deczko się wydziera, ale to dlatego, że on nie chce już być więcej sam, tylko chce być z ludźmi! POSŁUSZNY! Zna podstawowe komendy - siad, łapa, daj głos nie zna :lol: robi bez komendy haha przy obcinaniu ANIOŁ!!!!! zero warczenia czy wyrywania się! leżał i widać było jak mu dobrze :loveu: zdjęłam z niego całą to syfiastą skorupę, od razu mu ulżyło i żywszy się zrobił, ale kondycji to on nie ma za grosz - i jest GRUBY! tłuścioch! iiii uwaga uwaga - jest WYKASTROWANY! :mdleje: na pewno nie zrobili tego w schronisku - musiał trafić wyciachany! Ktoś go wychował, wykastrował i .... :niewiem: albo się zgubił, albo nie wiem co, ale nie wiem jak można się pozbyć tak fajnego psa! to powtarzam przy kazdym - no może poza Zbyniem hahaha :diabloti:

Jest takim tłuściochem że przez chwilę jak obcinałam go wołałam do missieek, że to suczka :lol: ale nie - znalazłyśmy siuśka w dredach :roll: już uwolniony ptaszek :D

ale jak skończyłam go obcinać to było już słabe światło i mam tylko zdjęcia przed i w trakcie cięcia

Posted

Waszko ja kocham Twoje opisy :loveu:

Zmiana imienia bo missieek nie może chodzić po wsi i wołać Staszka bo ludzie pomyślą, że oszalała

ale nie - znalazłyśmy siuśka w dredach :roll: już uwolniony ptaszek :-D

Zna podstawowe komendy - siad, łapa, daj głos nie zna :lol:

Kocham :iloveyou:

Czekam na zdjecia;)

Posted

MATKO BOSKA :o na tej focie do tej pory mi znanej nie wygladał AŻ TAK TRAGICZNIE!!

Jak tak patrze to mam wrazenie, ze te filce na łapach to mu aż odchodziły... :mdleje: Jezuuuuuuu