zerduszko Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Wiesz, ona z takim samym zacięciem poluje na inne zwierze, większe nieco też ;) To jest potwór. Quote
Saththa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Z tymi kretami to tak jak Waszka napisała. Napchac w kretowisko;) Tazzmankowa Pani Groomer mówiła, że ludzie przyjeżdżają do niej właśnie po kudły ale te sznupowe tylko... Quote
marako Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 A jakie Staszkowe włosy będą pachnące... Krety pouciekają daleeeko. Quote
kropeek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 widziałam go dzisiaj... łzy w oczach stanęły:-( Quote
marako Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Czy już jakieś decyzje w sprawie Staszka zostały podjęte? Jest bardzo ładnym psem, myślę, że nie trzeba by wiele czasu, by go doprowadzić do formy "adopcyjnej". Nadchodzą znów upały, biedakowi trzeba ulżyć. Quote
kropeek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 okazuje się, że są dwa psy w schronie. do końca tygodnia jest problem z transportem Quote
farmerka63 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 O jasssny gwint.... I którego teraz wybrać ...:wallbash: Quote
zerduszko Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Wziąć można pewnie oba, tylko gdzie i za co :shake: Kropeek - a psiak z miska był? Quote
kropeek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kropeek - a psiak z miska był?[/QUOTE] nie wiem o co chodzi- można jaśniej? Quote
zerduszko Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 kropeek napisał(a):nie wiem o co chodzi- można jaśniej? W boksach naprzeciwko Staszka był taki czarny psiak, średniej wielkości z półdługim włosem, który chodził z miską w zębach. Strasznie rozczulający :( Quote
kropeek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 tam nawet nie patrzałam, sorki. jak zobaczyłam tego w boksie przed Stasiem to stanęłam jak wryta:crazyeye: potem popatrzałam na Stasia jak jego stan zmierza do zagłady to ręce opadły. Już nic nie chciałam więcej widziec Quote
malawaszka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 szykujemy się na piątek na zabranie Staszka - pojedzie ze mną missieek :loveu: jej samochód dużo lepszy do wożenia psiaków Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Margi napisał(a):Coś dużo emocji się szykuje na ten piątek. Ano ja własnie tez tak czuję... Staszek Ta z depresją hmmm Chmurka chyba też... Quote
malawaszka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Margi napisał(a):Coś dużo emocji się szykuje na ten piątek. no... ale co zrobić - samo życie, planowałam po Staszka jechać w tym tyg wcześniej, ale jak to zwykle bywa z moich planów nic nie wychodzi... Quote
malawaszka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 no a za Stasia to nikt kciuków nie trzymał :obrazic: Staś już wolny! Jest kochanym psem póki co :lol: zaniedbany jak nieboskie stworzenie, ale wesoły i przyjazny, cieszył się, że opuszcza piekło, ładnie wskoczył do samochodu i grzecznie jechał, nie ma choroby lokomocyjnej - niestety na zdjęcia poczekacie do jutra bo wynikło kilka nieprzewidzianych okoliczności i nie miałam czasu zrobić Stasiowi zdjęć - nie mogłam zostawić tam suczki jamniczki starszej :( wzięłam ją :splat: płakała, przebierała łapkami... taka maleńka w schronisku :mdleje: prawie się nad nią pobeczałam i musiałam wziąć - pojechała do missieek do hoteliku, ale potrzebuję dla niej tymczasu - domowego, jamniczego bo nie mam ani grosza na jamniczkę - dziś 3 nowe sznupy przyjeżdzają przeciez, a tu jeszcze jamnik :mdleje: i jeszcze wzięłyśmy chorego psiaka szkielecika - missieek go da do izolatki i będzie leczyć, szukałysmy pomocy żeby go gdzieś do kliniki, ale teraz nikt nie ma kasy, fundacje zapchane, a my na klinikę nie możemy sobie pozwolić bo z czego zapłacić potem ogromny rachunek? :( błagam pomóżcie mi z jamniczką - ona u missieek musi być w kojcu - to nie miejsce dla takiej suni - to sunia domowa, w bloku mieszkała, podobno właściciel ją oddał do schroniska bo wyjeżdżał za granicę, na imię ma Tina, fajna, energiczna jamnica Quote
malawaszka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 aha - Staś to sznaucer średni :loveu: młody, będzie piękny! ten drugi kudłacz był - to nie sznaucer - mega dredy mu wiszą, tam mówią, że to bergamasco, ale nie sądzę - prędzej briard :( zrobiłam mu potajemnie kilka fotek telefonem, jest jeszcze łysa śliczna ONeczka - strasznie biedna :( nienawidzę jeździć do schronisk :( Quote
zerduszko Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No to jest ten sam co ja go widziałam. 120 zł kosztują jego kudły jakby ktoś chciał.... A na mojego z miską zwróciłaś uwagę? I najważniejsze :multi: Staszek wolny :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 zerduszko napisał(a): A na mojego z miską zwróciłaś uwagę? jest - to sunia! cudna i dalej z tą miską krążyła :( Quote
Saththa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 trzymali my ale nie pisali;) Dobrze, że już wolny;) Quote
marako Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 malawaszka napisał(a):aha - Staś to sznaucer średni :loveu: młody, będzie piękny! ( Staś JUŻ jest piękny, a będzie olśniewający. A jak w dodatku jeszcze młody, to domki będą się o niego bić. Oj, my jutro z Krakowa będziemy wracać blisko, bliziutko niego, to mu pomachamy. A zaraz przelewam kaskę. Quote
Recommended Posts