Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Staszek jest w schronisku na śląsku - w Raciborzu, to nie jest dobre schronisko, nie mogę się tu rozpisywać o szczegółach jego funkcjonowania ale są nieciekawe... Staś jest na szczęście w części, w której psy są na widoku, i... są - ich stan jest nieciekawy, ale żyją, Staś z racji kudłów ma cię coraz gorzej - sierść posklejana odchodami i wszystkim co tam się przyplącze.

Byłam go zobaczyć - jak jest gorąco to leży i ledwo zipie w tym futrze, proszę o pomoc dla niego - część deklaracji dostanie po Birmanku - jutro je zbiorę tutaj w drugim poście

Jak go zabierzemy (chcę to zorganizować w tym tygodniu) to będę mogła uzupełnić info o charakterze i wieku bo w tej chwili nic nie wiem. Wiem tylko, że mu obiecałam - szepnęłam mu na uszko, że mu pomogę opuścić więzienie...

Potrzebujemy 300-350 zł/miesiąc - dokładnie będzie wiadomo jak poznamy jego wielkość bo teraz trudno powiedzieć czy jest średni czy większy.

Kontakt:
[email protected]
608 464 683

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje:

Saththa 20 zł/mies
farmerka63 30 zł/mies
Margi 20 zł/mies
Pani Magdalena K. 50 zł/mies
AnkaG 25 zł/mies
marako 20 zł/mies + jednorazowo coś :)
kropeek 30 zł/mies

Suma deklaracji 195 zł

WPŁATY:
06.2011

636,50 spadek po Birmanie (w tym wpłaty Staszkowe czerwcowe Saththa 20 zł, farmerka 30 zł)
20 zł lilo
100 zł k.....k
100 zł marako
25 zł AnkaG
07.2011
50 zł Magdalena K.
20 zł Saththa

SUMA: 951,50 zł

WYDATKI:
90 zł transport Racibórz-Kamienica k/Miechowa
67 zł wykup w schronisku
204 zł - 17 dni w PDT

SALDO: 590,50 zł >>>> przechodzi na Puszczyka http://www.dogomania.pl/threads/190748

Posted

Poker napisał(a):
Biedak, jeszcze chwila i będzie wyglądał jak Lady. Kapnę mu jednorazowo z 30 zł, może na SPA się przyda.

dzięki ogromne! konto to samo co dla Zbynia :Rose:

farmerka63 napisał(a):
I co, i co ? Kiedy desant na Racibórz i odbicie Staszka ?

chyba wypadnie w weekend ten wielki dzień

lilo napisał(a):
Ja tez dorzucę jednorazowo 20 zł do Spa :)

dzięki lilo :Rose:

Posted

Na jakimś wątku wspominałam, że deklaruję 20 zł + jednorazowo coś, jak będzie opuszczał schron. Możesz to ująć. (kiedy wpłacać? proszę o sygnał)

Posted

zerduszko napisał(a):
Może i by się zmieścił, ale obawiam się, ze mógłby coś w drodze wyczyniać. A wiesz, że mnie nie lubi :P Bida straszna bez yariski się zrobiła.

Heh na oczatku myslałam, że o Stachu mówicie :lol: Dopiero pźniej do mnie dotarło ze o autku:lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Może i by się zmieścił, ale obawiam się, ze mógłby coś w drodze wyczyniać. A wiesz, że mnie nie lubi :P Bida straszna bez yariski się zrobiła.

ze Staszkiem czy bez to i tak możesz przyjechać :lol: