Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczy zew napisał(a):
on jest u Misiek:loveu:

ten kudłacz wyglada tragicznie :-( nie ma go gdzie wyciągnąć? :-(

Kurde to ja już sie gubię... to który sznup pojechał do uli?:hmmmm:

Posted

[quote name='ULKA12']A widzieliście to białe kudłate cudeńko? Ono tam jeszcze jest?[/QUOTE]

nie wiem własnie Ula - mnie się wydaje, że w tej części schroniska nie byłyśmy - nie wiem czy to jakaś zamknięta część bo ja w ogóle szczeniaków nie widziałam... ale był jakiś jasny kudłaczek ale chyba nie ten śnieżnobiały - tamten miał chyba jakieś łatki :niewiem: tego młodego jamnika nie widziałam, mamy z maluszkami nie widziałam też i dlatego mam wrażenie, że w tej części nie byłam a ni za tym ani za pierwszym razem - a myślałam, że całe schronisko obeszłam

Posted

Śmieszny taki nieogolony :lol:

[quote name='malawaszka']nie wiem własnie Ula - mnie się wydaje, że w tej części schroniska nie byłyśmy - nie wiem czy to jakaś zamknięta część bo ja w ogóle szczeniaków nie widziałam... ale był jakiś jasny kudłaczek ale chyba nie ten śnieżnobiały - tamten miał chyba jakieś łatki :niewiem: tego młodego jamnika nie widziałam, mamy z maluszkami nie widziałam też i dlatego mam wrażenie, że w tej części nie byłam a ni za tym ani za pierwszym razem - a myślałam, że całe schronisko obeszłam[/QUOTE]
To jest ta część o której ja Ci mówiłam. Tam była ta suka, osobno jej szczeniaki, tam też był ten kudłaty wtedy. Tam chyba jest kwarantanna, widać tam budy tych kojców w których jest/był ten z miską.