Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro im bardziej zadredziały, tym ma większe branie po obcięciu, to proponuję tego kudłacza z Raciborza rozpatrzeć w jakiejś możliwie pierwszej kolejności. Tego z filmu z Nortonem, którejś tam minuty filmu. Czy coś wiadomo o nim? Chyba myślałaś o nim też, Waszko?

Posted

malawaszka napisał(a):
Następny po Nortonku idzie na tapetę Puszczyk - naczekał się już biedak tyle, ze już wystarczy
http://www.dogomania.pl/threads/190748-Czy-to-zaro%C5%9Bni%C4%99ty-sznup-Nowy-nabytek-schroniskowy-(

jakby ktoś miał ochotę deklarację na niego przenieść to byłoby cudnie :modla:

noo ale obym się nie zagalopowała - najpierw niech Nortek pojedzie :lol:

No to skoro Stachu Pojechał... no chyba, ze mam poczekać jeszcze?
:lol:

Posted

marako napisał(a):
Skoro im bardziej zadredziały, tym ma większe branie po obcięciu, to proponuję tego kudłacza z Raciborza rozpatrzeć w jakiejś możliwie pierwszej kolejności. Tego z filmu z Nortonem, którejś tam minuty filmu. Czy coś wiadomo o nim? Chyba myślałaś o nim też, Waszko?

jak już pisałam wyżej - ja teraz biorę Puszczyka, który czeka już ponad rok na swoją szansę bo ciągle było coś pilniejszego i tak on czeka i czeka...

ale jak zawsze - jak tylko ktoś ma ochotę to może brać dużego czarnucha - pokazywałam go briardowym bo to wg mnie briard jest, ale nie wiem czy ktoś się ruszył, to fajny pies - przyjazny, merdał ogonem zadredziałym :(

potem ja mam na celowniku sznupkę średnią ze Szczytna - siedzi już dwa lata :(

a w międzyczasie czekam na sygnał, że mogę jechać już po pogryzionego olbrzymka

a tu mam zdjęcia tego czarnucha z Raciborza

:(

Posted

malawaszka napisał(a):
jestem w szoku! a może i nie jestem - tylko czasu czekał! a w kilka dni po obcięciu pojechał do DS :mdleje: szok! trzeba ich brać wszystkich i obcinać, obcinać, obcinać, focić, ogłaszać, obcinać, focić, obcinać :eek2::stupid:

dobrze że nie obcinac , obcinac , obcinac :) a tak poważnie to kawał dobrej roboty zrobiłaś Wasiu jak zwykle - ja oczywiście bedę Was wspomagac wpłatami wg mozliwosci i zadeklaruje 10 zł co miesiąc na Puszczyka

Posted

Saththa napisał(a):
ja w razie W moge przerzucić i od sierpnia przelew na puszczyka do Ciebie uskuteczniac.

EDIT a wogule ledwo żyję bom wieczorem o puszczyku czytała i przeczytałam cały wątek ale ledwo oczy trzymam otwarte teraz:(

hahah twarda jesteś - po co cały wątek czytałaś jak tam nic nie ma ciekawego :D dzięki za deklarację!

zerduszko napisał(a):
Teraz to już nie wiem czy to ten sam pies, którego widziałam http://img580.imageshack.us/img580/8030/dsc00368j.jpg Na briarda jak dla mnie za niski tamten był.

Ale laleczka, było więcej info o niej? http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/6/5.jpg

o suni było trochę na wątku schroniska w Szczytnie

lilo dzięki!!!

Posted

To dlatego jej nie kojarzę, a myślałam, że skleroza całkiem mnie dopadała :P

A w ogóle to jestem na Was obrażona, bo jak ja zapraszałam do Puszczyka, to nikt, a jak Waszka, to nawet cały wątek niektórzy przeczytali :P Phi.

Posted

No taka prawda, więc się nie dąsaj :eviltong: Jak ja sobie sama brałam (Timi, Bims, Romuś, o kundlach nie wspominając), to jedyną osobą jak się interesowała za co i jak, była niejaka malawaszka :loveu:

Posted

Swiss to inna bajka, bo go już sobie sama nie wzięłam. Od razu pisałam, że nie dam rady go finansować i liczę na wsparcie. Cała akcja firmowana była nickiem malawaszka :eviltong: Poza tym on był w grupie podwyższonej szansy (rasowy/ładny/stary/chory/problemowy), zmiękczającej ludzkie serducha. Gabryś też był w tej grupie i po obu została spora górka do rozdysponowania oraz mieli wiernych fanów. Jak missieek znalazła koty w tragicznym stanie, to była masa osób chętnych do pomocy, a jak Waszka zabrała z tego samego miejsca kocięta (żeby im się taki wypadek nie "przytrafił"), to prawie nikt. Z tym się trzeba pogodzić :P