malawaszka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 zerduszko napisał(a):To z Poznania może 2 od razu przywieźć? :evil_lol: ani mi nie mów bo własnie też mam burzę mózgu jak to ogarnąć... Quote
zerduszko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 malawaszka napisał(a):ani mi nie mów bo własnie też mam burzę mózgu jak to ogarnąć... Zadzwoń do przyjaciela :P Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 zerduszko napisał(a):Zadzwoń do przyjaciela :P chcesz małego sznupka???? :D Quote
zerduszko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mięczak się nie zgadza, ale się pod nosem śmieje :D Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 zerduszko napisał(a):Mięczak się nie zgadza, ale się pod nosem śmieje :D no to wierć dziurę w brzuchu - jeszcze kilka dni :lol: Quote
zerduszko Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Tylko mnie sobota-niedziela nie ma właściwie :/ znaczy w nd jestem ale mam gości, ważnych :P Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 to Ci go do poniedziałku przetrzymam :D Quote
marako Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Skoro im bardziej zadredziały, tym ma większe branie po obcięciu, to proponuję tego kudłacza z Raciborza rozpatrzeć w jakiejś możliwie pierwszej kolejności. Tego z filmu z Nortonem, którejś tam minuty filmu. Czy coś wiadomo o nim? Chyba myślałaś o nim też, Waszko? Quote
Saththa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 malawaszka napisał(a):Następny po Nortonku idzie na tapetę Puszczyk - naczekał się już biedak tyle, ze już wystarczy http://www.dogomania.pl/threads/190748-Czy-to-zaro%C5%9Bni%C4%99ty-sznup-Nowy-nabytek-schroniskowy-( jakby ktoś miał ochotę deklarację na niego przenieść to byłoby cudnie :modla: noo ale obym się nie zagalopowała - najpierw niech Nortek pojedzie :lol: No to skoro Stachu Pojechał... no chyba, ze mam poczekać jeszcze? :lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 marako napisał(a):Skoro im bardziej zadredziały, tym ma większe branie po obcięciu, to proponuję tego kudłacza z Raciborza rozpatrzeć w jakiejś możliwie pierwszej kolejności. Tego z filmu z Nortonem, którejś tam minuty filmu. Czy coś wiadomo o nim? Chyba myślałaś o nim też, Waszko? jak już pisałam wyżej - ja teraz biorę Puszczyka, który czeka już ponad rok na swoją szansę bo ciągle było coś pilniejszego i tak on czeka i czeka... ale jak zawsze - jak tylko ktoś ma ochotę to może brać dużego czarnucha - pokazywałam go briardowym bo to wg mnie briard jest, ale nie wiem czy ktoś się ruszył, to fajny pies - przyjazny, merdał ogonem zadredziałym :( potem ja mam na celowniku sznupkę średnią ze Szczytna - siedzi już dwa lata :( a w międzyczasie czekam na sygnał, że mogę jechać już po pogryzionego olbrzymka a tu mam zdjęcia tego czarnucha z Raciborza :( Quote
malawaszka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Saththa napisał(a):No to skoro Stachu Pojechał... no chyba, ze mam poczekać jeszcze? :lol: Puszczyk chyba teraz w weekend przyjedzie - mam nadzieję, że się uda Quote
wilczy zew Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 te sznauce to mnożą się przez pączkowanie :p to takie wspaniałe psy :loveu: jak można się ich pozbyć :angryy: W OGÓLE JAK MOŻNA POZBYĆ SIĘ JAKIEGOKOLWIEK PSA :angryy: :angryy: Quote
Saththa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 malawaszka napisał(a):Puszczyk chyba teraz w weekend przyjedzie - mam nadzieję, że się uda ja w razie W moge przerzucić i od sierpnia przelew na puszczyka do Ciebie uskuteczniac. http://img580.imageshack.us/img580/8030/dsc00368j.jpg Matko :o EDIT a wogule ledwo żyję bom wieczorem o puszczyku czytała i przeczytałam cały wątek ale ledwo oczy trzymam otwarte teraz:( Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Teraz to już nie wiem czy to ten sam pies, którego widziałam http://img580.imageshack.us/img580/8030/dsc00368j.jpg Na briarda jak dla mnie za niski tamten był. Ale laleczka, było więcej info o niej? http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/6/5.jpg Quote
lilo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 malawaszka napisał(a):jestem w szoku! a może i nie jestem - tylko czasu czekał! a w kilka dni po obcięciu pojechał do DS :mdleje: szok! trzeba ich brać wszystkich i obcinać, obcinać, obcinać, focić, ogłaszać, obcinać, focić, obcinać :eek2::stupid: dobrze że nie obcinac , obcinac , obcinac :) a tak poważnie to kawał dobrej roboty zrobiłaś Wasiu jak zwykle - ja oczywiście bedę Was wspomagac wpłatami wg mozliwosci i zadeklaruje 10 zł co miesiąc na Puszczyka Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Saththa napisał(a):ja w razie W moge przerzucić i od sierpnia przelew na puszczyka do Ciebie uskuteczniac. EDIT a wogule ledwo żyję bom wieczorem o puszczyku czytała i przeczytałam cały wątek ale ledwo oczy trzymam otwarte teraz:( hahah twarda jesteś - po co cały wątek czytałaś jak tam nic nie ma ciekawego :D dzięki za deklarację! zerduszko napisał(a):Teraz to już nie wiem czy to ten sam pies, którego widziałam http://img580.imageshack.us/img580/8030/dsc00368j.jpg Na briarda jak dla mnie za niski tamten był. Ale laleczka, było więcej info o niej? http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/6/5.jpg o suni było trochę na wątku schroniska w Szczytnie lilo dzięki!!! Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 To dlatego jej nie kojarzę, a myślałam, że skleroza całkiem mnie dopadała :P A w ogóle to jestem na Was obrażona, bo jak ja zapraszałam do Puszczyka, to nikt, a jak Waszka, to nawet cały wątek niektórzy przeczytali :P Phi. Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 ale ja nie zapraszałam :D ja napisałam, że zabieramy :evil_lol: i to jest ta róznica :D Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Tia, jak ja bym zabrała do hotelu, to już w ogóle - musiałabym go sama opłacić. I to jest ta różnica :D Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 zerduszko napisał(a):Tia, jak ja bym zabrała do hotelu, to już w ogóle - musiałabym go sama opłacić. I to jest ta różnica :D pfffff :obrazic: Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 No taka prawda, więc się nie dąsaj :eviltong: Jak ja sobie sama brałam (Timi, Bims, Romuś, o kundlach nie wspominając), to jedyną osobą jak się interesowała za co i jak, była niejaka malawaszka :loveu: Quote
zerduszko Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Swiss to inna bajka, bo go już sobie sama nie wzięłam. Od razu pisałam, że nie dam rady go finansować i liczę na wsparcie. Cała akcja firmowana była nickiem malawaszka :eviltong: Poza tym on był w grupie podwyższonej szansy (rasowy/ładny/stary/chory/problemowy), zmiękczającej ludzkie serducha. Gabryś też był w tej grupie i po obu została spora górka do rozdysponowania oraz mieli wiernych fanów. Jak missieek znalazła koty w tragicznym stanie, to była masa osób chętnych do pomocy, a jak Waszka zabrała z tego samego miejsca kocięta (żeby im się taki wypadek nie "przytrafił"), to prawie nikt. Z tym się trzeba pogodzić :P Quote
Recommended Posts