Ellig Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Czekam z niepokojem na wiadomosci.............. Quote
Fela Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Na razie wieści nowych brak. Poza tym, że byłam wczoraj pokazać obydwie dziewczyny potencjalnemu domowi. Pani chciała adoptować towarzyszkę dla swojej rozbrykanej labradorki. Niestety - nic z tego nie wyszło. Kola nie dogadała się z labradorką. A Fanta była zbyt przestraszona. O. I tyle. Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A która była atakująca - Kola czy labradorka?... Z mniejszą sunią, spokojniejszą by się dogadała sądzisz? I czy wiadomo cokolwiek o zapatrywaniach obu panienek na kocie towarzystwo. Quote
Fela Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Fanta na kota raczej nie reaguje,m z Kolą nie wiem. labka za bardzo narzucała się Koli,jeszcze się nie obwąchały, a już molestowała do zabawy. Koli się to nie spodobało, zaczęła warczeć. Pani nie ma na tyle doświadczenia, żeby psy ustawić. Quote
Fela Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Pepsi już w nowym, stałym, prawdziwym i docelowym domu! Króciutko była w hoteliku, ale oczywiście rozstanie przeżyła - bo się już udało jej zadomowić. Ale teraz będzie już tylko lepiej, lepiej, coraz lepiej :-)) Mi, czyli Mirinda podbija serca swoich tymczasowych opiekunów, nie odstępuje na kro, śpi w łóżku na poduszce, jest małym słodziakiem. Zaraz dzwonię do Ajsti, ale myślę, że tam też wszystko dobrze. Najbardziej pomocy potrzebują teraz Kola i Fanta. Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Fela napisał(a):Pepsi już w nowym, stałym, prawdziwym i docelowym domu! Króciutko była w hoteliku, ale oczywiście rozstanie przeżyła - bo się już udało jej zadomowić. Ale teraz będzie już tylko lepiej, lepiej, coraz lepiej :-)) Mi, czyli Mirinda podbija serca swoich tymczasowych opiekunów, nie odstępuje na kro, śpi w łóżku na poduszce, jest małym słodziakiem. Zaraz dzwonię do Ajsti, ale myślę, że tam też wszystko dobrze. Najbardziej pomocy potrzebują teraz Kola i Fanta. HURRRAAAAA!!!!!!!! Ale wspaniała wiadomość!!!!! Ja oczywiście podtrzymuję propozycję zapłacenia za ogłsozenia, a poniewaz na bazarku zamówiłam juz 3 pakiety, to mogę dokupić jeszcze czwarty, żeby było dla pozostałych suniek:-) No chyba, że Mirinda podbije skutecznie serca DT:-) W każdym razie czekam na info dla kogo ogłoszenia:-) Quote
beka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Fela napisał(a):Najbardziej pomocy potrzebują teraz Kola i Fanta. Podniosę dziewczyny Quote
Nutusia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Zmieńcie tytuł, Dziewczyny, bo teraz pomocy najbardziej potrzebują dwie sunie - i wcale nie maleńkie (chyba niestety :() Quote
Ewa Marta Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Zapłaciłam juz za 3 pakiety ogłoszeń, czekam na tekst i wybrane 4 zdjecia:-) No i decyzję, czy ogłaszamy 3, czy od razu 4 sunie:-) jeśłi cztery, to dokupie czwarty pakiet. Quote
Ellig Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ewa Marta napisał(a):Zapłaciłam juz za 3 pakiety ogłoszeń, czekam na tekst i wybrane 4 zdjecia:-) No i decyzję, czy ogłaszamy 3, czy od razu 4 sunie:-) jeśłi cztery, to dokupie czwarty pakiet. Ewa, moze napisz do Feli albo zadzwon. Na teraz nie maja domow 4 sunie. 2 z nich Ajsti i Mirinda sa na DT. 2 kolejne,Kola i Fanta nic nie maja. Bardzo Ci dziekuje:) Quote
Ewa Marta Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ellig napisał(a):Ewa, moze napisz do Feli albo zadzwon. Na teraz nie maja domow 4 sunie. 2 z nich Ajsti i Mirinda sa na DT. 2 kolejne,Kola i Fanta nic nie maja. Bardzo Ci dziekuje:) Kochana, już się skontaktowałam i Fela ma przygotować wszystko, a tu tylko przypominam:-) Quote
Nutusia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Znalazłam takie ogłoszenie - może któraś malizna z DT by stanęła do castingu?... http://www.dogomania.pl/threads/209563-Elbl%C4%85g-adopcja-psinki-lub-pieska-do-2-lat-!!!! Quote
Fela Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ewa Marta, pamiętam, przepraszam, tekst i fotki najpóźniej dziś w nocy (się nie wyrabiam). U Pepsi w domku stałym wszystko dobrze, już się panna zadomowiła :-) Ajsti ma wstępnie chętnych na adopcję. Zobaczymy, co będzie. Okrutnie się przywiązała do tymczasowych opiekunów, płacze jak wychodzą - może być mały kłopot z tym. Mi, czyli Mirinda podbija serca swoih tymczasowych opiekunów, zapowiedzieli, że nie oddadzą jej w warunki gorsze niż u nich - czyli poprzeczka mega wysoko ;-) Quote
Fela Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zapomniałam dodać: naj, naj, najbardziej potrzebujące to Kola i fanta - duże sunie. Na zmianę tytułu musimy trochę poczekać (czyli poczekać na Małą Czarną) Quote
malagos Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Fela napisał(a):Zapomniałam dodać: naj, naj, najbardziej potrzebujące to Kola i fanta - duże sunie. Na zmianę tytułu musimy trochę poczekać (czyli poczekać na Małą Czarną) To przypomnę, dwie sunie czekaja na Ciebie! Quote
Ewa Marta Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Fela napisał(a):Ewa Marta, pamiętam, przepraszam, tekst i fotki najpóźniej dziś w nocy (się nie wyrabiam). Fela, spokojnie. Ja poczekam. Martwię się tylko o sunie, żeby nie musiały wracać do schronu. Dzień w tą, czy w drugą nic pewnie nie zmieni. Quote
Ellig Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czesc dziewczynki! Badzcie grzeczne! Szukamy Wam domkow.....:) Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Takie coś znalazłam... Hmmm... http://www.dogomania.pl/threads/208892-Poszukiwana-suczka-w-typie-Onka-do-3-lat.-S%C5%82upsk Quote
Recommended Posts