Ellig Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fela napisał(a):I to jest mega dużo! Dzięki!! Fela na Waszej stronie to jest tylko post, mozecie robic tez wydarzenia ze swojej strony....jak bede miala czas to wytlumacze. teraz na FB sa zaproszone osoby z kilkunastu grup pomocowych, trzymam kciuki i zajrze wieczorem. Quote
Fela Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ellig, jest też wydarzenie: http://www.facebook.com/PsyNiczyje#!/event.php?eid=235392509807431 Jeszcze raz prośba o rozsyłanie. Quote
Ewa Marta Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Do kiedy dokładnie jest czas, żeby je zabrać z SGGW? Quote
Cleo2008 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 koosiek napisał(a):Zapisuję... koosiek napisz do tej dziewczyny co ci napisalam na melja!!! Quote
Ellig Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Straszne , cisza .Na Fb sporo osob ale wszyscy zapsieni..... Quote
Ellig Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Prosze o odpowiedz do kiedy maja czas sunie, czy w poniedzialek wracaja do schroniska? Quote
Fela Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Przepraszam, że dopiero odpowiadam. Wczoraj byłam u suczek na SGGW i wróciłam tak późno, że... Planowy powrót był jutro, ale 2-3 dni uda się przeciągnąć. Obiecałam, że do poniedziałku zabierzemy trzy suczki, więc jeśli zostaną tylko dwie, będą mogły posiedzieć tam jeszcze trzy, maks 4 dni. W tej chwili są cztery suczki. Jedna, Ajsti - ta jamniczkowata trochę - pojechała wczoraj na tymczas :-) :-) :-) Do super fajnej dziewczyny, która dowiedziała się o sukach z FB. Wybór decyzja była mega trudna. Przeważyło to, że Ajsti jest bardzo podobna do psiaka, z którym Zuzia się wychowywała. Zostały jeszcze tylko Mirinda (jak ona biedna patrzyła, gdy jej ukochana koleżanka wychodziła z kenelu, a ona zostawała), Pepsi, Fanta i Kola. Quote
Ellig Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Kolejna osoba z FB , chce wziac sunie na tymczas...............Czy juz byl kontakt? Quote
Ellig Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ellig napisał(a):Kolejna osoba z FB , chce wziac sunie na tymczas...............Czy juz byl kontakt? Mirinda pojedzie na DT do Pani Agnieszki Ł. :):):) Quote
beka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Cudownie :) uda się, wierze że się uda dziewczynkom Quote
Ellig Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Mirindzie i Ajsti trzeba robic ogloszenia juz mozna ! Moze ktos napisze tekst? Ktos inny moze kupi ogloszenia na bazarku, trzeba dzialac:) Do jednego z domow pojedzie karma, juz kupilam. Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Zostały jeszcze trzy:-( Wśród nich Pepsi, prześłiczna, przerażona, a jej oczy na zdjęciach są tak smutne, że ja od przedwczoraj nie mogę sobie miejsca znaleźć:-( No nie mam jak jej zabrać, choć serce woła, żeby jechać, zabrać i myśleć co dalej... A może jest szansa na jakiś płatny DT? Można zrobić szybką zbiórkę na FB, tutaj... sama też dołożę się do domku Pepsi w razie czego... Ellig, jak zawsze jesteś tam, gdzie najbardziej potrzebna jest pomoc. Karma, wydarzenie na FB - dziękuję kochana..... Quote
edek Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ewa Marta mam ten sam problem aż serce boli jak sobie pomyślę, że malutka może trafić do schroniska. Mój TZ mówi nie,nie i nie. Nic nie udało mi się ugadać :( Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ellig napisał(a):Mirindzie i Ajsti trzeba robic ogloszenia juz mozna ! Moze ktos napisze tekst? Ktos inny moze kupi ogloszenia na bazarku, trzeba dzialac:) Do jednego z domow pojedzie karma, juz kupilam. Ja mogę kupić ogłoszenia dla obu suniek. Jutro rano poszukam bazarku ogłoszeniowego, bo dzisiaj mam jeszcze furę pracy, ale zgłaszam chęć zapłacenia za dwa pakiety ogłoszeń, a najchętniej jeszcze dodatkowo za Pepsi. Quote
Fela Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ewa_Marta, nie mogłam zostawić Pepsi samej w kenelu (kiedy do DT poszła Ajsti, zaprzyjaźniła się i "zamieszkała" z Mirindą. Więc zawiozłam ja do hoetliku. Tak "na krzywy ryj" kompletnie nieodpowiedzialnie, bo pieniędzy nie mamy kompletnie. No ale nie mogłam. Więc ogromna prośba o wszelką pomoc. Tekst do oggłoszeń - zaczątek jest, jutro mogę coś rozwinąć. Zdjęć też mam trochę jeszcze. Quote
Ellig Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Fela napisał(a):Ewa_Marta, nie mogłam zostawić Pepsi samej w kenelu (kiedy do DT poszła Ajsti, zaprzyjaźniła się i "zamieszkała" z Mirindą. Więc zawiozłam ja do hoetliku. Tak "na krzywy ryj" kompletnie nieodpowiedzialnie, bo pieniędzy nie mamy kompletnie. No ale nie mogłam. Więc ogromna prośba o wszelką pomoc. Tekst do oggłoszeń - zaczątek jest, jutro mogę coś rozwinąć. Zdjęć też mam trochę jeszcze. Jednym zdaniem , zbiorka na Hotel dla Pepsi i dalej szukanie DT, moze warto pomyslec o domu w Gdyni, transport bedzie tanszy niz miesiac w hoteliku:) Zdjecia prosze przeslij na mojego maila, moze jakies Allegro, moze by cegielkowe na fundacje tylko ktos musi tego pilnowac i zapraszajcie jak najwiecej osob na watek. Poajcie numery konta fundacji i paypal moze ktos z Fb zdecyduje sie na pomoc. oplacenie hotelu. Quote
Ellig Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Pilne, Fela prosze zadzwon do Elzbiety Sadurskiej z FB "Elżbieta napisał(a): „prosze do mnie zadzwonic 602 578 404 menie moge tego czytac jesli jest mala to ja wezme” Nie bedziemy musialy szukac pieniedzy na hotel!!!!!!!!!!!!!! To wazne!Prosze o info po rozmowie. Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts