Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde trochę mało widać ...średnio da mu się zrobić zdjęcie bo on ucieka a ma takie zakamarki i dziury w płacie że dogonić nie ma opcji.... przybłąkał się do pieska z którym jest na zdjęciu i razem śpią w budzie.... nawet właściciel posesji nie jest w stanie go złapać, bo już wiele razy próbował....ale jak powiedziałam że jest szansa dla niego to po weekendzie obiecali zebrać się ekipą i go złapać....także cioteczki, rozgłaszamy i zbieramy deklaracje... zaraz go wrzucę na fb...biega po Herbach więc z unixeną wymyśliłyśmy że będzie miała na imię Herbusek:)

Posted

zapiernicza jak głupi a jest bardzo sprytny...życie go nauczyło.... we wtorek idę do wójta spytam ile jest w stanie dopłacić do psiaka, skoro jego czwarta zmiana łapie go już tyle miesięcy i nic....a dzięki nam nie będzie musiał w schronie płacić....

Posted

rozmawiałam z chłopakiem który tam mieszka...Herbusek wchodzi do jego psa do budy i może wtedy uda im się,....a w sumie jak się zbiorą w kilka osób to może dadzą rade....tylko że mięli coś kombinować po niedzieli a niedziela jest jutro i ani grosza złamanego na psiaka..... on się tam już przyzwyczaił, traktuje to podwórko jak swoje....w najgorszym wypadku zdejmiemy mu sznurek...potrzymamy do zagojenia i puścimy na ten plac aż się nie nazbiera deklaracji...ale tego wolałabym uniknąć....

Posted

Lili8522 napisał(a):
Kurcze a na jakieś smakołyki nie da sie złapać? :(

dużo ludzi go karmi, jest taki obżarty ze na smakołyki nie poleci....cwany jest...

Posted

Lili8522 napisał(a):
A to nie dość że skubany to jeszcze obżarty :evil_lol: Davanas to zbierasz na hotelik dla tego Uciekiniera?

zbieram ale puki co nie ma czego zbierać:(....jak go złapią i zawieziemy do weta to zobaczymy wogóle jak jest z tym sznurkiem, czy on jest faktycznie wrośnięty czy jak.....

Posted

u nas wszystkie bezdomniaki są obżarte:) pewnie dlatego tyle nowych się co roku pojawia.....niestety ludzie dokarmiający mają już swoje psiaki......

Posted

olalolaa napisał(a):
Psi pokój albo kojce w budynku takim małym.
Psiaki maja super, są wesołe, na prawdę warto.

w sumie mam 18 km do Częstochowy to zawsze mogę podjechać sprawdzić...a jak to wygląda finansowo?....