danavas Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 jutro mam w szkole tylko trzy lekcje a potem ruszę na poszukiwania.... Quote
marra Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aimez_moi napisał(a):Trzymam kciuki.......:) I ja !! ;) Quote
danavas Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 piesio zlokalizowany...zaraz wrzuce zdjecia Quote
danavas Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 kurde trochę mało widać ...średnio da mu się zrobić zdjęcie bo on ucieka a ma takie zakamarki i dziury w płacie że dogonić nie ma opcji.... przybłąkał się do pieska z którym jest na zdjęciu i razem śpią w budzie.... nawet właściciel posesji nie jest w stanie go złapać, bo już wiele razy próbował....ale jak powiedziałam że jest szansa dla niego to po weekendzie obiecali zebrać się ekipą i go złapać....także cioteczki, rozgłaszamy i zbieramy deklaracje... zaraz go wrzucę na fb...biega po Herbach więc z unixeną wymyśliłyśmy że będzie miała na imię Herbusek:) Quote
unixena Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Herbusku daj sie chwycic ...nie zaiwaniaj tak ,bo trzeba ci pomoc.:painting::dog: Quote
danavas Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 zapiernicza jak głupi a jest bardzo sprytny...życie go nauczyło.... we wtorek idę do wójta spytam ile jest w stanie dopłacić do psiaka, skoro jego czwarta zmiana łapie go już tyle miesięcy i nic....a dzięki nam nie będzie musiał w schronie płacić.... Quote
danavas Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 wydarzenie Herbuska http://www.facebook.com/event.php?eid=110064262418926 Quote
Lili8522 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kurcze a na jakieś smakołyki nie da sie złapać? :( Quote
danavas Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 rozmawiałam z chłopakiem który tam mieszka...Herbusek wchodzi do jego psa do budy i może wtedy uda im się,....a w sumie jak się zbiorą w kilka osób to może dadzą rade....tylko że mięli coś kombinować po niedzieli a niedziela jest jutro i ani grosza złamanego na psiaka..... on się tam już przyzwyczaił, traktuje to podwórko jak swoje....w najgorszym wypadku zdejmiemy mu sznurek...potrzymamy do zagojenia i puścimy na ten plac aż się nie nazbiera deklaracji...ale tego wolałabym uniknąć.... Quote
danavas Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Lili8522 napisał(a):Kurcze a na jakieś smakołyki nie da sie złapać? :( dużo ludzi go karmi, jest taki obżarty ze na smakołyki nie poleci....cwany jest... Quote
Lili8522 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A to nie dość że skubany to jeszcze obżarty :evil_lol: Davanas to zbierasz na hotelik dla tego Uciekiniera? Quote
danavas Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Lili8522 napisał(a):A to nie dość że skubany to jeszcze obżarty :evil_lol: Davanas to zbierasz na hotelik dla tego Uciekiniera? zbieram ale puki co nie ma czego zbierać:(....jak go złapią i zawieziemy do weta to zobaczymy wogóle jak jest z tym sznurkiem, czy on jest faktycznie wrośnięty czy jak..... Quote
danavas Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 u nas wszystkie bezdomniaki są obżarte:) pewnie dlatego tyle nowych się co roku pojawia.....niestety ludzie dokarmiający mają już swoje psiaki...... Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Zapisuje sobie biedaka.. Może Ulki12 zapytać czy ma jakieś miejsce, to blisko Częstochowy.. Quote
olalolaa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 danavas napisał(a):a jakie tam są warunki? Psi pokój albo kojce w budynku takim małym. Psiaki maja super, są wesołe, na prawdę warto. Quote
danavas Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 olalolaa napisał(a):Psi pokój albo kojce w budynku takim małym. Psiaki maja super, są wesołe, na prawdę warto. w sumie mam 18 km do Częstochowy to zawsze mogę podjechać sprawdzić...a jak to wygląda finansowo?.... Quote
Recommended Posts